واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تشریح صادرات به روسیه در گفت وگوی پانا با رییس انجمن تولیدکنندگان مرغ: برنامه ریزی های لازم برای صادرات به روسیه درحال انجام است خبرگزاری پانا: رییس انجمن تولید کنندگان مرغ با بیان اینکه صادرات مرغ به روسیه هنوز عملیاتی نشده است ،بیان کرد: برنامه ریزی های لازم برای صادرات مرغ به روسیه درحال انجام است و درحال حاضر توافق هایی میان استاندارد ایران و روسیه در دست انجام است که براساس آن استاندارد مورد نظر روس ها در تولید مورد توجه قرار می گیرد .
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۹ آذر ساعت 08:27
محمد یوسفی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا در پاسخ به این پرسش که آیا قراردادهایی در این زمینه منعقد شده است ، عنوان کرد: صحبت های اولیه ای در این زمینه صورت گرفته و پیش نویس هایی نیز برای قراردادها منعقد شده اما تا تفاهم نامه استاندارد میان دو کشور عملیاتی نشود صادرات صورت نخواهد گرفت .
یوسفی درخصوص ارجاع محموله مرغ صادراتی به روسیه اظهار کرد: استانداردهای دو کشور باید با هم مبادله شوند و شاید نیاز باشد که تغییراتی در این استانداردها ایجاد شود اما بازگشت این محموله به معنای کیفیت پایین تولید آن نیست .
بازار روسیه قابلیت جذب مازاد تولید مرغ داخلی را دارد
وی تاکید کرد: بازار روسیه قابلیت جذب مازاد تولید مرغ داخلی را دارد و در حال حاضر هم بخشی از تولید به افغانستان و عراق صادر می شود که البته کافی نیست چون ماهانه 20 تا 30 هزار تن از تولید صادر می شود .
رییس انجمن تولید کنندگان مرغ با بیان اینکه حدود 100 هزار تن مازاد مرغ ذخیره سازی در کشور وجود دارد ، عنوان کرد: اگر پیش نویس قراردادهای منعقد شده به روسیه منجر به صادرات شود مازاد تولید در کشور امکان صادرات را خواهد داشت و شرکت پشتیبانی امور دام نیز مکلف شده است در بحث صادرات فعالیت کند و تنها برای ذخیره سازی اقدام نکند .
وی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود مطرح شدن امکان صادراتی به بازار روسیه هنوز هیچ قرارداد منجر به صادرتی منعقد نشده است ، اضافه کرد: بخش خصوصی تحرک لازم را برای استفاده از ظرفیت موجود داشته است و ساز وکارها و توافقاتی که وجود داشته هنوز منجربه کار اجرایی نشده است .
رییس انجمن تولید کنندگان مرغ با اشاره به مشکلات صنعت مرغ بیان کرد:البته این واردات نیست که مشکلاتی را برای صنعت مرغداری کشور به وجود آورده و این صنعت با دشورای هایی در تولید مواجه است که مهمترین آن توزیع ذخیره های شرکت پشتیبانی امور دام به قیمت های نازل است .
ذخیره سازی کالاها به مدیریت نیاز دارد
وی در پاسخ به این پرسش که ذخایر مرغ دارای تاریخ مصرف زمانی هستند و شرکت پشتیبانی امور دام نیز چاره ای جز عرضه ندارد ، تصریح کرد:حتی برای ذخیره سازی نیز نیاز به مدیریت وجود دارد و مازاد ذخیره سازی به طور حتم موجب نابسامانی در عرضه و تقاضا می شود .
یوسفی در پاسخ به این پرسش که مازاد تولید می تواند در اختیار شرکت های تولیدکننده فرآورده های گوشتی قرار گیرد ، تصریح کرد: انچه مسلم است کشور با مازد تولید مواجه است و حداقل با ماهانه 20 هزار تن مازاد مواجه هستیم که باید برای آن تدابیر صادراتی اندیشیده شود .
وی با بیان اینکه تولید باید کاهش یابد ،تصریح کرد: مرغداران در حال حاضر با 1000 تومان زیان در هر کیلوگرم تولید مواجه هستند .
رییس انجمن تولید کنندگان مرغ با اشاره به واردات مرغ در شرایط مازاد تولید و ذخیره سازی گسترده گفت: معاونت امور دام اجازه ترخیص این مرغ های وارداتی را صادر نکرده است و به طور عمده این مرغ های وارداتی از برزیل و ترکیه به کشور وارد شده است .
وی در پاسخ به این پرسش که واردات مرغ توسط بخش خصوصی یا دولتی صورت گرفته است ،ادامه داد: بخش خصوصی وارد کننده مرغ بوده اما مجوزهای واردات توسط دولت صادر شده است .
یوسفی عنوان کرد:این میزان واردات درشرایطی است که تولید کنندگان داخلی در حال حاضر برای عرضه محصولات خود با مشکل های عمده ای مواجه هستند .
وی خاطرنشان کرد: سردخانه های دولتی پرشده و با مازاد عرضه مواجه هستیم و اگرچه واردات صورت گرفته چندان قابل توجه نیست اما نباید نسبت به واردات اقدامی صورت گیرد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]