واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد/ 35هزار مدرسه به شبکه رشد متصل شد قزوین- ایرنا- معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی آموزش و پرورش گفت: هم اکنون 35 هزار مدرسه کشور به شبکه ملی مدارس ایران (رشد) متصل شده است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین "محی الدین بهرام محمدیان" عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران استان قزوین افزود:رشد یکی از گسترده ترین شبکه های ارتباطی آموزشی کشور می باشد و برنامه وزارت آموزش و پرورش گسترش اتصال مدارس به این شبکه است.
وی در ادامه با اشاره به فعال سازی رایانامه (ایمیل) دانش آموزی در قالب درس کار و فناوری در پایه هفتم و هشتم، گفت: این مورد بصورت رایگان و درفضایی امن براساس تفاهمنامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد شده است.
این مسوول یادآور شد:در سال جاری رایانامه دانش آموزی برای حدود 600هزار دانش آموز راه اندازی شده است.
محمدیان در ادامه رویکرد پژوهش محور را در برنامه ریزی های وزارت آموزش و پرورش دارای جایگاه ویژه ای خواند و گفت: در همین راستا در برنامه درسی ملی پیش بینی شده است که 10تا20درصد مطالب توسط استان ها با محتوالی بومی و منطقه ای تهیه شود.
وی با بیان اینکه قرار است در هر سال تحصیلی کتاب های درسی دو پایه تحصیلی تغییر یابد، گفت:در همین راستا بمنظور آموزش بهتر این دروس به دانش آموزان ، دوره های ضمن خدمت پیش از آغاز سال تحصیلی برای معلمان برگزار می شود که البته حدود 30درصد آنها طی سال تحصیلی برگزار خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای کیفی پژوهش سراهای دانش آموزی تاکید کرد و ادامه داد:اخیرا آیین نامه پژوهش سراها در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید.
محمدیان با بیان اینکه این پژوهش سراها بیشتر در مقطع متوسطه راه اندازی شده ، خاطرنشان کرد:البته بمنظور کشف و توجه به استعدادها در مقاطع پایین تر نیز با اجرای جشنواره های جابربن حیان در دوره ابتدایی و خوارزمی در متوسطه اول دانش آموزان این دوره ها نیز مورد حمایت قرار می گیرند.
وی اظهار داشت:تا پایان سال 1402 که تالیف تمام کتاب های درسی بطور کامل انجام می شود، تفاوت معناداری را در برنامه های آموزشی و پرورشی خواهیم دید همچنین که هم اکنون نیز در این راه قدم های خوبی برداشته شده است.
این مسوول در ادامه تدریس کتاب های کمک آموزشی در ساعات رسمی کلاس های درس را غیر قانونی خواند و گفت: هیچ اجباری غیر از کتاب های درسی رسمی برای آموزش در کلاسهای درس وجود ندارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تهیه درس افزارهای آموزشی برای کمک به دانش آموزان،گفت: مجموع این درس افزارها در تمام پایه های تحصیلی به 300عنوان اعم از تجویزی،نیمه تجویزی و اختیاری می رسد و امیدواریم این بسته های آموزشی از سال های آینده در تمام کتاب های درسی پوشش کامل یابد و حتی در استان ها هم تولید شود.
رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش طی سفر یکروزه خود به استان قزوین ضمن حضور در همایش تجلیل از پژوهشگران استان در نشست شورای معاونین و روسای مناطق و شهرستان های آموزش و پرورش استان نیز شرکت کرد.
7388/ 614 /1596
17/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]