محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855491995
این همه تبلیغ برای حضور یک عوام فریب بیسواد در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
گفتوگو با مایستر ارکستر سمفونیک تهران کامکار؛
این همه تبلیغ برای حضور یک عوام فریب بیسواد در ایران
چندی پیش با انتشار خبر تصویب بودجهای بالغ بر ۴ میلیارد تومان برای احیای ارکستر سمفونیک موجی از شادی و امید دلهای اهالی موسیقی و دغدغه مداران عرصه فرهنگ را درنوردید.
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، خبر احیای قریب الوقوع ارکستر سمفونیک و احتمالاً آغاز فعالیت مجدد ارکستر ملی بهانهای شد تا با مایستر ارکستر سمفونیک و یکی از بهترین نوازندگان عرصه موسیقی کلاسیک و سنتی گفتوگویی داشته باشیم. این چهره کسی نیست جز ارسلان کامکار. ارسلان کامکار متولد ۱۳۳۹ در سنندج است او از اعضای گروه موسیقی کامکارها و همچنین یکی از چیره دستترین نوازندگان عود در ایران است. وی که از او به عنوان یکی از بزرگترین نوازندگان ویلن کلاسیک هم یاد میشود نقطه نظرهای بسیار جالب توجهی را بیان کرد. آنچه میخوانید حاصل این گفتگو است.
به نظر شما اختصاص چنین بودجهای برای احیای ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک کافی است؟
نمیدانم. چندان خود را در مسائل اقتصادی و مالی صاحب نظر نمیدانم. از اینکه مبنای چنین محاسباتی چگونه است خبر ندارم. پس ترجیح میدهم وارد این قبیل موضوعات نشوم اما بسیار خوشحالم که بالاخره برای احیای این ارکستر چارهای اندیشده شد و به همین هم راضی هستیم و شاکر.
اهمیت وجود ارکسترها (کلاسیک و سمفونیک) برای کشور را چگونه ارزیابی میکنید؟
سمبل فرهنگی هر کشوری ارکسترهای آن کشور است و برای هر کشور پهناور صاحب فرهنگی ضروری است. این ارکسترها نماد پیشرفتهای فرهنگی هر ملتی هستند و یکی از بهترین راههای نشان دادن سطح فرهنگی هر کشور در عرصه بین المللی است. در تمام کشورها یکی از برنامههای استقبال و پذیرایی از میهمانان خارجی و کنفرانسها استفاده از این ارکسترها است. به نظر من در این مورد نباید خود را با کشورهای همجوار مقایسه کرد. چرا نباید معیار مقایسه ما کشورهایی مانند اتریش، روسیه، آلمان و… باشد؟
آیا به عنوان مایستر ارکستر سمفونیک و یکی از با سابقهترین نوازندگان ایران با همکاری نوازندگان این ارکسترها با خوانندگان پاپ و یا هنرمندان سایر سبکهای موسیقی موافق هستید؟
شخصاً شاید موافق نباشم اما نمیتوان چشم بر حقایق بست. قبول دارم که چنین فعالیتهایی در ذهنیت زیباییشناسانه هنرمندان تأثیر خواهد داشت که همین تأثیر هم ارتباط مستقیم با شخصیت آن هنرمند دارد. اما به هر حال یک نوازنده باید بتواند امرار معاش کند. اگر میخواهیم تمام ذهنیت، تمرکز و وقت نوازنده را در خدمت ارکستر سمفونیک داشته باشیم موظف هستیم برای او امنیت مالی کافی ایجاد کنیم. مگر میتوان با چنین دستمزدهایی از نوازنده انتظاری هم داشت؟
فکر میکنید این امنیت مالی با چه میزان درآمد ماهانه ایجاد میشود؟
همان گونه که قبلاً گفتم در مسائل اقتصادی صاحب نظر نیستم اما میدانم با ماهانه ۶۰۰ ویا ۷۰۰ هزار تومان هیچ امنیت مالی متوجه هیچ قشری از جامعه نیست. ضمن اینکه همین میزان پرداختها هم عموما با تاخیر انجام میشود.
به نظر شما درخشانترین دوره ارکستر سمفونیک را چه دورهای باید دانست؟
کافی است به تاریخ این ارکستر در همین دو دهه اخیر نگاه کنید. چندان تمایلی به بردن نام اشخاص ندارم.
چرا مانند دهههای گذشته شاهد ساخت و تصنیف قطعات ماندگاری در عرصه موسیقی سنتی یا کلاسیک نیستیم؟
با نظر شما ۱۰۰ درصد مخالفم. اگر میبینید که مثلاً «توای پری کجایی» ماندگار شد؟ اگر مثلا به ملودی «ساقی نامه» به عنوان قطعهای ماندگار نگاه میکنید علت اصلی آن حس نوستالژیکی است که گذشت زمان در شما و یا هر مخاطب دیگری ایجاد کرده است. برای اینکه بدانیم کدامیک از قطعات امروز ماندگار میشوند چارهای نداریم جز اینکه صبر کنیم. به نظر من آن حس نوستالژیک جاری در آثار گذشته مهمترین علت جاودانگی آنهاست.
یعنی شما به عنوان مایستر ارکستر سمفونیک و یکی از صاحب نظرهای موسیقی ایران معتقد هستید که در عرصه موسیقی مثلا پاپ هم به تازگی اثر ماندگار و جاودانهای خلق شده؟
به جرأت میگویم در جریان تمامی اتفاقات موسیقی کشور هستم. در بین موسیقیدانهای پاپ چهرههای بسیار توانمندی را میشناسم. اما متأسفانه تمایلی به نام بردن از کسی ندارم. اما معتقدم آثار بسیار ارزشمندی در تمامی سبکهای موسیقی در چند سال اخیر تصنیف شده است.
چندی است شاهدیم که چهرههای بین المللی موسیقی راه خود را به داخل کشور گشودهاند چنین رویدادی را چگونه ارزیابی میکنید؟
بسیار نیکوست و اینکه این اتفاقات در شناخته شدن چهره ایران در مجامع بین المللی موثر خواهد بود بسیار خوشحالم.
حال که دعوت از چهرههای بین المللی در ایران امکان پذیر شده آیا بهتر نمیدانید راه را برای موسیقی دانهای جدیدتر و شناخته شدهتر باز کنیم آیا موافق دعوت از چهرههایی که از دوران اوج خود سال هاست که دور شدهاند هستید؟
فکر میکنم منظور شما از چهرههای بین المللی «CHRIS DE BURG» یا «KITARO» باشد. (با خنده) قبول دارم «CHRIS DE BURG» زمانی مطرح بود که اصطلاحاً دندان در دهان داشت و اکنون او یک چهرۀ کاملاً بازنشسته است. «KITARO» او بیگمان یکی از بزرگترین موسیقیدانهای عرصه موسیقی الکترونیک است. اما در روزگار معاصر باید او را به چشم پیشگام این عرصه دید نه پیشرو.ای کاش برای مثال در عرصه موسیقی الکترونیک از هنرمندان به روزتری دعوت میشد تا ضمن اینکه برای وجه بین المللی ایران کاری کردهایم برای به روز شدن ذهنیت زیباییشناسانه هنرمندان کشور هم کاری میکردیم.
چندی است در خبرها شنیدهایم که قرار است «YANNIS CHRYSSOMALIS» یا همان یانی نیز به زودی در ایران کنسرت داشته باشد دعوت از این چهره را چگونه ارزیابی میکنید؟
باز هم گلی به جمال کریس دی برگ و کیتارو. به نظر من یانی یک چهره کاملاً بیسواد و عوام فریب است.
بیسواد و عوام فریب؟
بله. بزرگترین اتفاق زندگی هنری یانی کنسرت آکروپلیس بود که در همان موقع هم معتقد بودم نگارنده چنین ملودیهایی بیسوادتر از آن است که بتواند چنین تنظیماتی را انجام دهد. با شنیدن آن قطعات بلافاصله متوجه شدم تمامی این اتفاقات توسط هنرمند با کفایت شهداد روحانی انجام شده است. پس از مراجعت شهداد به ایران او نیز به این امر اعتراف کرد که تنظیمات کنسرت آکروپلیس توسط او انجام شده است. استفاده از واژه بیسواد برای یانی عقیده شخصی من نیست این کلمه را شهداد روحانی برای یانی استفاده کرد.
هر چند شخصا معتقدم بزرگترین دلیل جذابیت قطعات موسیقیایی یانی بداهه نوازیهایی است که توسط بهترین موسیقیدانان صاحب سبک در این کنسرتها صورت گرفته، چهرههایی مانند Karen briggs، semval yervinyan، hossein jeffry ویا pedro eustache که از نوازندگان صاحب سبک و شناخته شدهای عرصه موسیقی هستند. اما چگونه است که چنین چهرههایی با هنرمندی از نظر شما بیسواد همکاری میکنند؟
بله. با نظر شما کاملا موافقم. قبول دارم که موفقیت کنسرت آکروپلیس ضمن اینکه مدیون تنظیمات هنرمندان و درخشان شهداد روحانی بود بسیار به توانمندی آرشه کشی خانوم کارن بریجز نیز مدیون است اما اشتباه نکنید آنچه را که کارن بریجز در کنسرت آکروپلیس و یا ساموئل یروینیان در کنسرتهایی دیگر با ویلن نواختهاند و یا هر آنچه که پدرو اوساچه و یا سایر نوازندگانی که نام بردید در این کنسرتها خلق کردند همه و همه بداهه نوازیهایی بود که این هنرمندان توانمند با بهره گیری از توانمندی و خلاقیت خود خلق کردند.
حال چرا این هنرمندان با یانی همکاری میکنند فقط یک دلیل دارد توانمندی فوق العاده زیاد مالی. یانی هنرمندی است که از ساپورت مالی بسیار بسیار قدرتمندی برخوردار است. او تنها کاری میکند این است که فضایی را برای بداهه نوازی هنرمندان بزرگی که در کنار خود دارد فراهم میکند. و این دقیقا یعنی عوامفریبی.
پس به نظر شما از چه هنرمندانی باید برای اجرا در تهران یا ایران دعوت کرد؟
به نظر من حتی اگر از ارکسترهای بزرگی مثل وین، برلین، مسکو هم دعوت کنیم هیچ کمکی به موسیقی ایران نکردهایم. چون اصلا ارکستری نداریم. به نظر من در ابتدا باید این ارکسترها را احیا کرد.ای کاش این هزینهها صرف احیای ارکستر خودمان میشد. اگر این هزینهها که برای دعوت از این چهرهها صرف میشود از محل بودجه ارکستر سمفونیک تهران خرج میشود باشد خیانت محض است.
آقای کامکار آیا برنامهای برای اجرای کنسرت (گروه کامکارها) دارید؟
در حال حاضر برنامهمان سالی یک اجراست. امیدوارم این شرایط برای کنسرت سال بعدمان مهیا باشد
آیا اثر جدیدی هم ساختهاید؟
در حال حاضر ساخت و ضبط کنسرتو برای عود و ارکستر را به پایان رساندم امیدوارم شرایط برای اجرای کنسرت این برنامه مهیا باشد اما متأسفانه بازگشت مالی اکثر موسیقیهای بیکلام تقریبا صفر است و هیچ تهیه کنندهای چنین ریسکی را نمیکند.
—————————————————————————————————
پی نوشت:
۱ – «yannis chryssomalis»: آهنگساز یونانی تبار سبک world music و متولد ۱۴ نوامبر ۱۹۵۴ است. وی همزمان با اجرای کنسرت بزرگ خود در آکروپولیس یونان نام هنری یانی «yanni» را برای خود برگزید. قطعه «nostalgia» معروفترین ساخته او در عرصه جهانی و محبوبترین ساخته این هنرمند برای خود او، روایتی است از خاطرات دوران کودکی وی در زادگاهش کالاماتا.
۲ – «karen briggs»: نوازنده آمریکایی ویلن و متولد ۱۹۶۳ است. وی نوازندهای توانمند در سبک jazz است. بداهه نوازیهای او در کنسرتهای یانی بویژه دوئت ویلن وی با شهداد روحانی در آکروپولیس نقش بسیار مهمی در شناخته شدن چهره او در عرصه بین المللی داشته است.
۳ – «semval yervinyan»: نوازنده ارمنی ویلن و متولد ۲۵ ژوئن ۱۹۶۶. سبک او کلاسیک است اما گرایشهای غیر قابل انکاری به شیوههای نوازندگی «gypsy music» دارد. او دارای درجه دکترا از کنسرواتوار مرکزی شهر ایروان است. وی از سال ۲۰۰۳ نوازنده اصلی ویلن در ارکستر یانی است. بداهه نوازیهای او که عمدتا نیم نگاهی هم به دستگاههای موسیقی ایرانی داشته از جذابتترین بخشهای بداهه نوازی در کنسرتهای یانی است.
۴ – «pedro eustache»: متولد ۱۸ آگوست ۱۹۵۹ در کاراکاس است. او نوازنده سازهای بادی – چوبی و بادی – برنجی است. سبک اصلی وی «world music» بوده، او را یکی از بهترین نوازندههای ساز بالابان میدانند. وی سابقه همکاری با چهرهای بین المللی موسیقی در هر سبکی را داشته. او ایران بواسطه همراهی با اکثر خوانندگان ایرانی برون مرزی و همراهی با یانی و نوازندگی در آلبوم نه فرشتهام نه شیطان بیش از بقیه اعضای یانی شناخته شده است. او یکی از نوازندگان اصلی کنسرت بزرگداشت ژیوان گاسپاریان در ارمنستان بود.
۵ – «hussain jiffry»: نوازنده سریلانکایی گیتار باس و برنده جایزه گرمی است. لقب او «bass baron» است. وی در حال حاضر از اعضای ارکستر حامد نیک پی خواننده ایرانی موسیقی تلفیقی است.
۶ – بالابان: سازی چوبی و دو قسمتی است. در ارمنستان به این ساز دودوک گفته میشود. نام این ساز پس از اجرای ژیوان گاسپاریان در موسیقی فیلم آخرین وسوسه مسیح به کارگردانی مارتین اسکورسیزی و آهنگسازی پیتر گابریل در عرصه جهانی شناخته شد و نامش بر سر زبانها افتاد.
ایسکا نیوز 115
۱۷/۰۹/۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
با حضور در اعلام شد برائت منصوری لاریجانی از عرفان دروغین حلقه/ در این نحله چیزی جز عوامفریبی ندیدم
با حضور در خبرگزاری فارس اعلام شدبرائت منصوری لاریجانی از عرفان دروغین حلقه در این نحله چیزی جز عوامفریبی ندیدماسماعیل منصوری لاریجانی که در سال ۸۶ برای یکی از کتابهای محمدعلی طاهری مؤسس عرفان دروغین حلقه مقدمه نوشته است گفت بنده بارها برائت خود را اعلام کردهام اکنون هم بربا حضور سه نسل از مجسمه سازان ایران هیئت انتخاب چهارمین دوسالانه مجسمههای شهری معرفی شدند
با حضور سه نسل از مجسمه سازان ایرانهیئت انتخاب چهارمین دوسالانه مجسمههای شهری معرفی شدندچهارمین دوسالانه مجسمههای شهری هیئت انتخاب خود را که شامل سه نسل از مجسمه سازان ایران است معرفی کرد به گزارش خبرگزاری فارس هیئت انتخاب دوسالانه مجسمهسازی شهری متشکل از بهروز دارش ایرجفارس گزارش میدهد نگرانی جریانهای متحجر عرب از حضور فرهنگی ایران/اینبار انتقاد از سریال زینب(س)
فارس گزارش میدهدنگرانی جریانهای متحجر عرب از حضور فرهنگی ایران اینبار انتقاد از سریال زینب س پس از آنکه ضیاءالدین دری کارگردان سریال کیف انگلیسی از عزم خود برای ساخت سریالی درباره حضرت زینب س خبر داد رسانههای عربی ضمن بازتاب این خبر نسبت به آن واکنش منفی نشان دادند به گزارشتمجید وزیر دادگستری از «شیار 143»/ این فیلم حرف دل همه مردم ایران است -
تمجید وزیر دادگستری از شیار 143 این فیلم حرف دل همه مردم ایران است شناسهٔ خبر 2434093 سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۶ هنر > سینمای ایران مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری ضمن تمجید از فیلم شیار 143 موضوع آن را حرف دل همه مردم ایران دانست و ابراز امیدواری کرد عده زیادی به تماشایتغییر در مسابقه تبلیغات سینمای ایران/ مواد تبلیغی مرحله آزمون و خطا را طی میکنند -
تغییر در مسابقه تبلیغات سینمای ایران مواد تبلیغی مرحله آزمون و خطا را طی میکنند امسال در بخش مسابقه تبلیغات و اطلاع رسانی سینمایی تغییراتی بوجود آمده است که بازرس انجمن عکاسان سینمای ایران و عضو شورای مرکزی کانون طراحان و مدیران تبلیغات سینما از اینکه این تغییرات جدید نیاز به«همه چیز آنجاست» قصه آداب و رسوم ایرانی است/ ایفای نقش دختر خودسر -
حدیث میرامینی در گفتگو با مهر همه چیز آنجاست قصه آداب و رسوم ایرانی است ایفای نقش دختر خودسر بازیگر نقش مهرنوش در همه چیز آنجاست این سریال را داستان خانوادههای ایرانی و آداب و رسوم آنها معرفی کرد ماجراهایی که برای مخاطبان خاطره انگیز است حدیث میرامینی بازیگر همه چیز آنتمجید وزیر دادگستری از «شیار 143»/ این فیلم حرف دل همه مردم ایران است
تمجید وزیر دادگستری از شیار 143 این فیلم حرف دل همه مردم ایران استمصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری ضمن تمجید از فیلم شیار 143 موضوع آن را حرف دل همه مردم ایران دانست و ابراز امیدواری کرد عده زیادی به تماشای این اثر سینمایی بنشینند به گزارش خبرگزاری فارس حجت الاسلام مصطفی پورمحمدیتقدیر علی رهبری از حسین علیزاده / شما باعث افتخار همه ایرانیان هستید
تقدیر علی رهبری از حسین علیزاده شما باعث افتخار همه ایرانیان هستید فرهنگ > موسیقی - علی رهبری که پیش از این با انتشار یادداشتی از حسین علیزاده خواسته بود تا نشان شوالیه کشور فرانسه را نپذیرد حالا خطاب به حسن علیزاده یادداشت دیگری نوشته و از او تشکر کرده است به گزدر سومین جلسه از نشستهای «نسبت سینمای ایران و منافع ملی»؛ بررسی سینمای اجتماعی با حضور داودی و سردب
در سومین جلسه از نشستهای نسبت سینمای ایران و منافع ملی بررسی سینمای اجتماعی با حضور داودی و سردبیران دنیای تصویر و نقدسینمادر سومین جلسه از نشستهای نسبت سینمای ایران و منافع ملی سینمای اجتماعی با حضور ابوالحسن داودی و سردبیران دنیای تصویر و نقدسینما بررسی میشود به گزارش خبرگآمریکا در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران عوام فریبی می کند
استاد صرب آمریکا در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران عوام فریبی می کند بلگراد-ایرنا- استاد دانشکده هنرهای دراماتیک دانشگاه بلگراد به مسایل جهانی و نقض حقوق بشر در جهان به حقانیت ایران در مذاکرات با گروه 1 5 اشاره کرد و گفت آمریکا با استفاده از رسانه های خبری که در اختیار خودنمایشگاه کتاب در همه استان ها برپا می شود/ ایران فقط تهران نیست
نمایشگاه کتاب در همه استان ها برپا می شود ایران فقط تهران نیست سنندج - ایرنا- مشاور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به عزم جدی دولت تدبیر و امید برای پایه گذاری قوی مولفه های فرهنگی در کشور گفت ایران فقط تهران نیست و برای تحقق این سیاست در همه استان های کشور نممعارفه معاون استانها و مجلس نهاد کتابخانهها برگزار شد مختارپور: حضور حجتالاسلام واحدی همهجانبه برای نهاد
معارفه معاون استانها و مجلس نهاد کتابخانهها برگزار شدمختارپور حضور حجتالاسلام واحدی همهجانبه برای نهاد کتابخانهها مغتنم استدبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی گفت وجود واحدی از چند جهت مغتنم است اول اهل علم و کمال هستند دوم مدیریت مستمر و ممتد در نهادهای کشور مخصوصاً در ارتشعلیرغم وعدههای قبلی صورت گرفت برپایی جشنواره بینالمللی قرطاج تونس بدون حضور ایران/رایزنی ایران در تونس پاسخ
علیرغم وعدههای قبلی صورت گرفتبرپایی جشنواره بینالمللی قرطاج تونس بدون حضور ایران رایزنی ایران در تونس پاسخ میدهدعلیرغم سخنان و اخبار قبلی مبنی بر حضور سینماگران ایرانی در جشنواره بینالمللی قرطاج تونس این جشنواره بدون حضور ایران برپا شده است به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس اینامکان حضور مجازی در پیادهروی اربعین |اخبار ایران و جهان
امکان حضور مجازی در پیادهروی اربعین سایت اربعین arbaeen ir در طرحی با عنوان طرح نیابت ۱۴ قدم برای کسانی که موفق به پیادهروی اربعین نشدهاند این امکان را فراهم کرده است تا با ثبت نام در این سایت به صورت مجازی در این پیادهروی شرکت کنند کد خبر ۴۵۶۰۰۶ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱حجاب براي همه زنان واجب نيست! |اخبار ایران و جهان
حجاب براي همه زنان واجب نيست رئيس سابق دفتر مركز امر به معروف و نهي از منكر عربستان در مكه مكرمه مدعي شد كه حجاب براي همه زنان واجب نيست و در دوران پيامبر ص فقط مختص زنان ايشان بود کد خبر ۴۵۴۳۵۷ تاریخ انتشار ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶ ۰۰ - 02 December 2014 رئيس سابق دفتر مركز امر به متقدیر رهبری از حسین علیزاده/ شما باعث افتخار همه ایرانیان اید
طی نامه ای از وین تقدیر رهبری از حسین علیزاده شما باعث افتخار همه ایرانیان اید علی رهبری که پیش از این با انتشار یادداشتی از حسین علیزاده خواسته بود تا نشان شوالیه کشور فرانسه را نپذیرد حالا خطاب به وی یادداشت دیگری نوشته و از او تشکر کرده است به گزارش سوریس فرهنگی جامکنفرانس جهانی الازهر علیه تکفیریها فردا با حضور ایران آغاز میشود علمای مذهبی جهان علیه تکفیر و ترور؛ از قم و
کنفرانس جهانی الازهر علیه تکفیریها فردا با حضور ایران آغاز میشودعلمای مذهبی جهان علیه تکفیر و ترور از قم و قاهره تا دمشق و واتیکانجهان این روزها همه علیه تکفیر و تروریسم به پا خاسته است روزی نیست که خبری از شکلگیری و برگزاری یک همایش علیه جریانهای تروریستی در خاورمیانه شنید-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها