واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۴۴ق.ظ)
پورابراهيمي تاکيد کرد: سرمايه گذاري هاي مشترک با روسيه تنها با رويکرد پيمان پولي دوجانبه اقتصاد بزرگي همچون روسيه که به تازگي با تحريم هاي اقتصادي مواجه شده است مي تواند هدف مناسبي براي تجارت و سرمايه گذاري هاي مشترک باشد.
محمدرضا پورابراهيمي نايب رييس کميسيون ويژه اقتصادي مجلس شوراي اسلامي درخصوص بهره مندي اقتصاد از منابع فاينانس در بودجه سالانه کشور به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: متاسفانه ظرفيت هاي سرمايه گذاري خارجي در کشور و استفاده از فاينانس امروز با توجه به تحريم ها، با محدوديت هاي گسترده اي مواجه شده است و طي سال هاي اخير تاثيرگذاري تحريم هاي اقتصادي بر ورود سرمايه گذار خارجي به کشور مشهود بوده است.
وي ادامه داد: اما اينکه بخواهيم در انتظار فاينانس بمانيم و بخش خصوصي و فعال سازي بنگاه هاي اقتصادي را به فراموشي بسپاريم دچار غفلت بزرگي در اقتصاد شده ايم ؛ دولت بايد براي سرمايه گذاري ابتدا با فراهم سازي زمينه هاي سرمايه گذاري، امکان ورود به پروژه ها را براي فعالان بخش خصوصي خودمان آماده کند.
عضو ناظر مجلس در شوراي پول و اعتبار افزود: البته ورود سرمايه گذاران به پروژه داخلي، درگير لابي بازي هاي سياسي شده است و براي خروج از اين وضعيت بايد توافقات چندجانبه صورت بگيرد که اميدورايم پس از توافقات ژنو درخصوص ورود سرمايه گذار بعضي از ديدگاه هاي مغرضانه تغييرکند.
عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به استفاده از کشورهاي ديگر که تحريم هستند نيز گفت: البته امروز اقتصاد بزرگي همچون روسيه که به تازگي با تحريم هاي اقتصادي مواجه شده است نيز مي تواند هدف مناسبي براي تجارت و سرمايه گذاري هاي مشترک باشد ؛ البته بايد با رويکرد پيمان پولي دوجانبه با کشورها بخشي از محدوديت هاي ارزي که در فاينانس ها وجود دارد را برطرف سازيم.
وي اظهارکرد: امکان استفاده از توانمندي و سرمايه گذاري هاي مشترک با کشورهايي که همچون کشورمان خودمان هدف تحريم هاي غرب هستند، وجود دارد اما به شرط آنکه همانند ساير بازارهاي هدف کشورهاي همسايه با تعلل فرصت سوزي نشود.
عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي درخصوص چابک سازي بودجه نيز گفت: در بخش هزينه اي بودجه، شاهد بدترين شرايط هاي اقتصادي هستيم، با اين احتساب دولت بايد در بخش هاي هزينه اي خود، چابکي را آغاز کند ؛ از سوي ديگر با توجه به کاهش قيمت جهاني نفت امکان وجود کسري بودجه در سال آتي وجود دارد که اگر چابک سازي به معناي واقعي صورت نپذيرد، کسري بودجه اقتصاد را با چالش ديگري مواجه مي کند.
نماينده مردم کرمان و راور در مجلس
وي در پايان گفت: بايد بخش هزينه هاي غير ضرور دولت کاسته و سپس اين اعتبار به بخش هاي عمراني افزوده شود تا بودجه در راستاي تکميل پروژه هاي عقب مانده تجهيز شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]