واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راه اندازی پژوهش سراهای دانش آموزی نانو سرآغاز یک حرکت عظیم علمی در کشور است شهرری - ایرنا - دبیرستاد نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایجاد و راه اندازی پژوهش سراهای دانش آموزی فناوری نانو، سرآغاز یک حرکت عظیم علمی در کشور است.

به گزارش ایرنا، "سعید سرکار" روز شنبه در آیین افتتاح نخستین آزمایشگاه تخصصی فناوری دانش آموزی نانو در شهرری افزود: در این زمینه ضمن ترویج فرهنگ اقتصاد دانش بنیان در جامعه، باید در زمینه تقویت بنیه علمی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور بیش از پیش سرمایه گذاری کنیم.
وی با بیان اینکه تغییر نگرش به این موضوع باید به تغییر رفتار منجر شود، اظهار کرد: کار برای تغییر نگرش در حوزه فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی را باید از مدارس با انجام فعالیت های فرهنگی در سطح دانش آموزان آغاز کنیم.
دبیرستاد نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: فراهم کردن زمینه فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی با محوریت دانش آموزان به عنوان یک حرکت موثر و زیرساختی در این زمینه، نیازمند برنامه ریزی منسجم و تامین امکانان زیرساختی از جمله توسعه پژوهش سراهای دانش آموزی است.
سرکار گفت: ایران اسلامی به موفقیت ها و پیشرفت های بزرگی در حوزه فناوری نانو دست یافته و تداوم این موفقیت ها، مستلزم گسترش فعالیت های علمی و پژوهشی در سطح مدارس است.
دبیر ستاد نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به افتتاح 42 شبکه آزمایشگاهی دانش آموزی فناوری نانو در پژوهش سرای ها کشور، گفت: تمامی پژوهش سراهای کشور به تجهیزات آزمایشگاهی فناوری نانو مجهز خواهند شد.
وی همچنین به برگزاری دو هزار و 100 سمینار آموزشی با حضور 350 هزار نفر در حوزه نانو اشاره کرد و گفت: ستاد المپیاد نانو 28 نمایشگاه استانی از تجهیزات و دستاوردهای نانو فناوری و پنج المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو را در کشور برگزار کرده است.
نخستین آزمایشگاه تخصصی دانش آموزی فناوری نانو استان تهران روز شنبه طی مراسمی با حضور معاون علمی رییس جمهوری و وزیر آموزش و پرورش ، مسوولان این اداره و فرماندار و مسوولان شهرستان ری به بهره برداری رسید.
1194/1417/ 1724/ 1625/ 605
15/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]