تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834293659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد نقدینگی با سیاست های انبساطی دولت در کاهش ذخیره قانونی بانک ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس بازار سرمایه، ایجاد نقدینگی با سیاست های انبساطی دولت در کاهش ذخیره قانونی بانک ها تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه یکی از ابزارهای کنترل حجم پول در کل اقتصاد را ذخیره قانونی بانک ها نزد بانک مرکزی است، گفت: با اجرای این سیاست به این نتیجه می رسیم که برنامه دولت انبساطی است و این ذخایر را آزاد می کند تا بانک های عامل بانک مرکزی بتوانند نقدینگی بیشتری داشته و تسهیلات بیشتری پرداخت کنند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین خزلی خرازی در گفت و گویی در خصوص تأثیر ذخیره بانک ها بر صنعت بانکداری اظهار داشت: وقتی بانک ها و دولت ها سیاست انبساطی پولی داشته باشند یکی از روش ها این است که ذخیره قانونی بانک ها نزد بانک مرکزی را کاهش می دهند به این معنا که پول از بانک مرکزی به بانک ها بر می گردد و بانک ها توان بیشتری برای پرداخت تسهیلات به اقشار جامعه پیدا کرده و پول بیشتری به جامعه سرازیر می شود.
اوی فزود: این ابزاری است در اختیار بانک های مرکزی برای کاهش یا افزایش حجم پول در اقتصاد، بنابراین وقتی دولت ها یا بانک ها قصد سیاست های انقباضی دارند این ذخیره را افزایش می دهند به این معنا که بانک ها حجم پول بیشتری را نزد بانک مرکزی ذخیره می کنند که در این حالت توان پرداخت تسهیلات بانک ها کاهش پیدا می کند و پول کمتری به اقتصاد سرازیر می شود.
وی ادامه داد: یکی از فاکتورهای مهم در سیاست های انقباضی و انبساطی پولی و یکی از فاکتورهای مهم کنترل حجم پول و مقدار نقدینگی موجود در جامعه کاهش یا افزایش ذخیره های بانکی است.
خرازی در این خصوص افزود: بانک ها طبق مصوبات بانک مرکزی موظف اند درصدی از سپرده هایی که از مردم دریافت می کنند نزد بانک مرکزی ذخیره کنند که به طور میانگین 10 درصد کل سپرده های مردم در بانک مرکزی ذخیره است.
وی ادامه داد: این سپرده ها متعلق به مردم و نزد بانک مرکزی است که کمکی به کسری بودجه دولت نمی کند بلکه ابزاری برای کنترل حجم انتشار پول در جامعه است.
این کارشناس بازار سرمایه در خصوص سیاست دولت ها برای خروج از رکود، اظهار داشت: وقتی دولت ها سیاست خروج از رکود دارند یکی از روش ها این است که یا حجم پول را در جامعه افزایش دهند یا سرعت چرخش پول را بیشتر کنند.
وی در خصوص سیاست دولت یازدهم در این زمینه نیز گفت: دولت هم اکنون سیاست بینابینی دارد و با کاهش ذخیره قانونی حجم پول را در جامعه بیشتر می کند و سرعت چرخش پول نیز متغیر دیگری است که با رونق کسب و کار در جامعه بیشتر می شود.
خرازی در خصوص برنامه های انبساطی دولت خاطرنشان ساخت: هم اکنون با این سیاست به این نتیجه می رسیم که برنامه دولت انبساطی است و این ذخایر را آزاد می کند تا بانک های عامل بانک مرکزی بتوانند نقدینگی بیشتری داشته باشند و تسهیلات بیشتری پرداخت کنند.
وی در ادامه با اشاره به تأثیر کاهش قیمت نفت در اقتصاد ایران به عنوان یک اقتصاد قیمت پذیر، تصریح کرد: ما در کشور، اقتصاد قیمت پذیری داریم و این به این معنی است که بخشی از شرکت هایی که صادر کننده محصولات هستند تابع قیمت های جهانی هستند و کاهش قیمت نفت و کاهش ارزش دلار در قیمت جهانی محصولات پتروشیمی و محصولات زیردستی آنها و فلزات اساسی اثرگذار خواهد بود.
خرازی ادامه داد: اما نکته این است که در واقع از آن طرف شاهد افزایش نرخ برابری دلار و ریال بوده ایم بنابراین برابری حدود 3500 تومان با دلار به این معنا است که 10 درصد دلار نسبت به ماه های گذشته گران تر شده است و بنابراین هنوز جای نگرانی برای شرکت ها نیست چون ممکن است شرکت ها دلار کمتری به دست بیاورند اما تبدیل دلار به ریال با وضعیت فعلی موجب می شود ریال بیشتری جمع آوری کنند.
وی در خصوص بودجه 94 شرکت ها متذکر شد: در یک مدل کلی با افزایش نرخ برابری دلار با ریال اندکی این کاهش فروش جبران می شود و باید منتظر شد تا شرکت ها بودجه سال 94 خود را با دلار حدود 3500 پیش بینی کنند و تحلیلگران اظهار نظر داشته باشند.
این کارشناس بازار سرمایه با توصیه ای به سهامداران، ورود به معامله گری روزانه را برای غیرحرفه ای ها مناسب ندانسته و افزود: به طور کلی سرمایه گذار چه حقیقی چه حقوقی، چه کوچک و چه بزرگ وقتی استراتژی معاملات خود را روزانه و هفتگی قرار می دهد باید همانگونه که توقع دارد یک روز با رشد 4 یا 5 درصدی سهام خود رو به رو شود به همان میزان هم در یک روز 4-5 درصد افت سهام را انتظار داشته باشد.
وی افزود: اصولا معامله گری روزانه یک حرفه خاصی است و ظرفیت های خاصی را می طلبد که تخصصی، تحلیلی و تکنولوژی است به خصوص که در بازار سرمایه ما پدیده صف وجود دارد به همین دلیل ورود به این صف ها و تصمیم لحظه ای برای خرید یا فروش، نیاز به تخصص و آگاهی دارد.
کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: استراتژی بلندمدت به جای استراتژی های کوتاه مدت و سطحی می تواند روزهای بهتری را برای سهامداران ایجاد کند و به این ترتیب از خطرات معامله گری های روزانه در امان باشند.
خرازی به مقوله رشد فزاینده شبکه های اجتماعی و تأثیرپذیری معامله گران از این پدیده، گفت: رشد شبکه های اجتماعی در سال های اخیر و رشد نرم افزارهای آنلاین تردینیگ در همه بازارهای دنیا باعث شد که بازارها به سمت بازار مبتنی بر سفارش پیش بروند و مردم درگیر شایعات شبکه های اجتماعی شوند.
وی درخصوص آنلاین تردینگ هم افزود: پدیده آنلاین تریدینگ در سال های اخیر موجب شده که حتی شرکت های بزرگ هم از بستر آنلاین از معاملات استفاده کنند این پدیده مفیدی است اما برخی اوقات موجب تشدید صف ها شده است.
اقتصام(2)9141**1558


14/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن