تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847279526




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش نرخ ذخيره قانوني بانک ها لازم، اما کافي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۲۰ب.ظ)
يک کارشناس اقتصادي: کاهش نرخ ذخيره قانوني بانک ها لازم، اما کافي نيست استاد اقتصاد دانشگاه علامه گفت: کاهش نرخ ذخيره قانوني بانک ها تاحدودي توان وام دهي بانک ها را افزايش مي دهد اما؛ به هيچ عنوان کافي نيست و نمي تواند معضلات بخش هاي توليدي را برطرف کند.
محمدقلي يوسفي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري موج، در خصوص اتخاذ سياست هاي اقتصادي براي خروج از رکود غير تورمي، اظهار کرد: سياست هاي پولي و مالي بايد در جهت اهداف توسعه اقتصادي به کار گرفته شود و ما هيچ هدف مستقلي براي سياست هاي پولي نداريم.
قلي يوسفي با بيان اينکه سياست هاي اقتصادي بايد متناسب با شرايط اقتصادي کشور اتخاذ شود، تصريح کرد: زماني که اقتصاد يک کشور در رکود باشد منابع بايد به بخش هاي مولد تزريق شود و بخش هاي مولد کشور بتوانند بيشترين سهم را در منابع بانکي داشته باشند. با افزايش توليد اشتغال ايجاد مي شود، سطح در آمد بالا مي رود و رونق يه اقتصاد باز مي گردد و در شرايط تورمي، سيستم بانکي بايد در جهت کنترل نقدينگي عمل کند يعني بتواند منابع را جمع آوري و پس انداز کند.
وي به دلايل ايجاد رکود و تورم در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه همانطور که در ايران طي سال هاي اخير اتفاق افتاد و آمار و اطلاعات نشان مي دهد، طي اين سال ها منابع مالي از بخش هاي مولد گرفته شده و در بخش هاي بازرگاني و خدمات به کار گرفته شده است که از يک طرف موجب رشد نقدينگي و ايجاد تورم شد و از طرف ديگر بخش هاي توليدي مانند کشاورزي و صنعت در مضيقه مالي قرار گرفتند و موجب بروز رکود شد.
اين کارشناس مسائل اقتصادي با بيان اينکه لازمه خروج از رکود اين است که منابع در اختيار بخش هاي توليدي مانند صنعت و کشاورزي قرار گيرند، اذعان داشت: در چنين شرايطي سيستم بانکي و دولت نقش مهمي را ايفا مي کنند. اگر ما به رکود اخيري که در آمريکا و اروپا اتفاق افتاد توجه کنيم مشاهده خواهيم کرد که دولت نقش مهمي در انتقال منابع به بخش هاي توليد ايفا کرده است. در کشور ما به طريق اولي اين امر از اهميت بالاتري برخوردار است اگر چه ممکن است به نظر برسد با دخالت دولت منابع از بخش هاي خصوصي به بخش هاي دولتي انتقال داده مي شود ولي به هر حال اثرات بلند مدت آن براي کشور از نظر توليد و اشتغال بيشتر است و بنابر اين توجيه گر آن خواهد بود.
وي با اشاره به اثرات کاهش نرخ ذخيره قانوني بانک ها بيان داشت: سياست کاهش نرخ ذخيره قانوني بانک ها نزد بانک مرکزي با اين هدف است که دست بانک ها براي دادن وام و اعتبار بيشتر براي بخش هاي اقتصادي باز شود، اما؛ اينکه تا چه حد اين سياست مي تواند مشکلات موجود را برطرف کند به نظر من گام مهمي است ولي به هيچ عنوان کافي نيست و نمي تواند معضلات بخش هاي توليدي را که به منابع پولي براي سرمايه گذاري و سرمايه در گردش نياز دارند جبران کند، لذا بايد سياستي اتخاذ شود که بخش هاي توليدي به منابع بانکي بيشتري دسترسي داشته باشند و حتي اگر شده از صندوق توسعه ملي براي ارز خارجي و تسهيلات بيشتر در اين زمينه استفاده شود.
عضو هيأت علمي دانشگاه علامه با بيان اينکه سياست هاي پولي در کشور ما در گذشته غلط بوده است، بيان داشت: در سال هاي اخير نوسانات سياست هاي پولي در کشور زياد بوده و رقابت براي بالا بردن نرخ سود بانکي بر اساس يک تئوري غلط دنبال شده است و اين امر خسارت هاي زيادي را به بخش هاي توليدي تحميل کرده است.
وي اظهار داشت: سياست هاي پولي تحت عنوان کنترل تورم و برون رفت از رکود تورمي و تحت هر عنواني که به کار گرفته مي شود بايد در جهت اهداف توسعه بلند مدت کشور و افزايش توليد و رفع بيکاري در جامعه باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن