واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور سند راهبردی فضای مجازی تدوین می شود قزوین- ایرنا- مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور از تدوین سند راهبردی فضای مجازی خبر داد.
به گزارش ایرنا،"علی اسماعیلی "عصر چهارشنبه در کارگاه آموزشی با موضوع "نقش رسانه در خنثی سازی توطئه های جنگ نرم دشمن" که با حضور جمعی از مسوولان و کارشناسان در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، افزود: امروز عصر، عصر اطلاعات است و رسانه ها به عنوان چهارمین رکن دموکراسی محسوب می شوند.
وی اظهار داشت: رسانه ها به واسطه دامنه نفوذ، وسعت و تاثیر گسترده ای که دارند از کاربردهای متنوعی نیز برخوردار هستند و امروز بیش از چهار میلیارد نفر در فیس بوک عضو هستند که بیانگر استقبال چشمگیر مردم از رسانه و فناوری های نوین است.
اسماعیلی با بیان اینکه اداره کل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی برنامه های جدی در زمینه آموزش و ارتقای سواد رسانه ای در حوزه فضای مجازی دارد، تصریح کرد: در شرایط امروز که بیش از ۵۰ درصد از افراد کاربر فضای مجازی و اینترنت هستند، توانمندسازی رسانه ای شهروندان از طریق برگزاری دوره های آموزشی برای فعالان هسته های فرهنگی جوان و اساتید گفتمانهای دینی و کارشناسان و مدیران فرهنگی در دستور کار این اداره کل است.
وی تصریح کرد: ساماندهی و تولید محتوای دینی در فضای مجازی، تدوین نقشه راه و سند راهبردی، تعامل با رسانه های زیر پوشش سازمان و استفاده از ظرفیت های آنها، تعامل هدفمند با رسانه ملی، تعامل با دست اندرکاران رسانه های گروهی در فضای مجازی، توجه جدی به شبکه های مجازی و تقویت هویت فردی اجتماعی و روحیه اسلامی در فضای مجازی از دیگر برنامه های این اداره کل است.
این مسوول با بیان اینکه شناخت ظرفیت های فرهنگی و به کارگیری آن در حوزه دین، اساس کار سازمان تبلیغات اسلامی است، تصریح کرد: ۴۲۵ نهاد فرهنگی و ۱۷۰ هزار واحد فرهنگی در کشور وجود دارد ولی متاسفانه می بینیم که اصل فرهنگ، روی زمین مانده است که البته نباید امید خود را از دست بدهیم بلکه باید دغدغه داشته باشیم.
وی، رصد، طراحی و اقدام را سه مرحله برنامه های فرهنگی دانست و گفت: اگر مدیران فرهنگی در حوزه فرهنگ رصد و طراحی کنند کسانی هستند که اقدام کنند.
مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: با وجود ۱۲هزار تشکل مردم نهاد، چهار هزار و 750 موسسه فرهنگی هنری چند منظوره، ۸۰ هزار هیات مذهبی، ۵۰ هزار تشکل و دیگر ظرفیت های موجود باید در حوزه فرهنگ موج ایجاد شود و از طریق فضای مجازی بیشترین استفاده را ببریم.
اسماعیلی با بیان اینکه اگر دقیق نگاه کنیم، بسیاری از مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور به مسائل فرهنگی برمی گردد، تصریح کرد: سعه صدر، اهتمام، دلسوزی عمیق همراه با خبرگی و استفاده از ظرفیت ها در برنامه ریزی فرهنگی بسیار مهم است، چرا که برنامه ریزی تعیین هدف و پیش بینی و آینده نگری است.
7389/ 614
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]