تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819717356




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروز اگر شهید آوینی بود، باز هم در نقاط خطرناک حاضر می‌شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کارگردان مستند "اتاق جنگ":
امروز اگر شهید آوینی بود، باز هم در نقاط خطرناک حاضر می‌شد
کارگردان مستند اتاق جنگ در گفت و گوی زنده با ویژه برنامه "نگاه نقره ای" رادیو اندیشه ها اظهار داشت: اگر شهید آوینی هم اکنون حضور داشت باز هم در خطرناک ترین نقطه ها حضور پیدا می‌کرد.


به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران؛ ویژه برنامه "نگاه نقره ای" رادیو گفت‌وگو در شب دوم برگزاری جشنواره سینما حقیقت در سینما فلسطین با حضور برخی از مستندسازان و مسئولان اجرایی جشنواره، به تحلیل و بررسی سینمای مستند در این جشنواره پرداخت.  
 
مصطفی حریری کارگردان فیلم اتاق جنگ با بیان اینکه این فیلم درباره سیاست های پشت پرده جنگ است، اظهار داشت: در مورد جنگ صحبت های زیادی شده است، اما بیشتر آن ها در یک فضای فرمیک بوده است که دوربین معمولا یا در خط مقدم حضور داشته یا با خط مقدم ارتباط داشته است، اما واقعیت همه جنگ ها است که اتفاق هایی که در خط مقدم می افتد، جای دیگری تعیین می شود که نامش اتاق جنگ است که علاوه بر نظامی ها کسانی که به سیاست مربوط می شوند، آن جا حضور دارند.  
 
وی افزود: در دفاع مقدس، فضای جنگ در یک شرایط مسکونی بوده است و کسی درباره شان صحبت نکرده است و کسی آن تصمیمات را مورد سوال قرار نداده است.
 
این مستندساز ادامه داد: این فیلم هم در بخش شهید آوینی و هم در بخش بلند جشنواره شرکت کرده است و مدت آن هم 86 دقیقه است.
 
حریری درباره تاثیرگذاری شهید آوینی بر فیلم های مستند نسل بعد از او، گفت: اینکه بیاییم شهید آوینی را صرفا یک فرد دوست داشتنی تعریف کنیم، ظلم به شهید آوینی است. شما می بینید که شهید آوینی دوربین را با خودش به خطرناک ترین نقطه ها می برد و این بدین معناست که اگر شهید آوینی هم اکنون حضور داشت باز هم در خطرناک ترین نقطه ها حضور پیدا می کرد. وقتی صداوسیمای آن روزها شهید آوینی را ممنوع الصدا کرد و روزنامه های آن زمان او را نقد کردند!
 
وی در خصوص ویژگی روایت گری که در فیلم های شهید آوینی وجود داشت، گفت: من چند سال پیش که داشتم با محمد علی فارسی که تدوینگر فیلم های شهید آوینی بودند، صحبت می کردم، نظرشان این بود که شهید آوینی تا آخرین روزهایی که مشغول کار بودند، به یک فرم ثابت نرسیدند.  
 
حریری با بیان اینکه اساسا اعتقاد ندارد که باید بین فیلمسازان جداسازی ایدولوژیکی کرد، گفت: متاسفانه این جداسازی ابزاری علیه سینما شده است.
 
وی توضیح داد: آن کسانی که مثلا فیلم هایی با برچسب ارزش مدار می سازند، ضعف های خودشان را در پشت آن پنهان می کنند و از طرف دیگر دسته دیگر در انتخاب سوژه ها گزینشی عمل می کنند.
 
حریری گفت: من امید داشتم مثل سال های گذشته فیلم های موضوعی دیده شود ولی وقتی بر اساس فرم و بدتر از آن بر اساس زمان یک مستند را تقسیم بندی می کنید، آدم ها سراغ موضوعاتی می روند که تنش ایجاد نکند و به کسی هم برنخورد.


انتهای پیام/ اس







تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن