واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روزنامه نگار افغان:ائتلاف رسانه کشورهای اسلامی ضرورتی برای مقابله با اسلام هراسی است کابل- ایرنا - روزنامه نگار افغان یکی از مسوولیت های اصلی رسانه های کشورهای اسلامی را نشان دادن چهره واقعی اسلام دانست و تاکید کرد: ائتلاف رسانه های کشورهای اسلامی ضرورتی برای مقابله با اسلام هراسی است که غرب آن را ترویج می کند.
"سید محمد امین عالمی" روزنامه نگار و کارشناس رسانه ای افغانستان روز چهارشنبه در سومین روز از دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی که با شعار "همگرایی رسانه ای برای استقرار صلح و آرامش در جهان اسلام" در تهران در حال برگزاری است در گفت وگو با ایرنا رسانه را بعنوان قدرت برتر در دنیای امروز خواند و تاکید کرد رسانه جایگاه ویژه ای در جهان امروز دارد و هیچ قدرتی نمی تواند بدون رسانه به اهداف سیاسی و اجتماعی خود دست یابد.
این روزنامه نگار افغان افزود: غرب و استکبار جهانی اکنون با استفاده از ابزار قدرتمند رسانه برای پیشبرد اهداف خود در جهان بویژه کشورهای اسلامی تلاش می کند و در نقابهای مختلف می کوشد افکار عمومی جهان را در مسیر منافع شان شکل دهد.
این روزنامه نگار افغان با تاکید به لزوم ائتلاف و هماهنگی رسانه های کشورهای اسلامی برای جلوگیری از نفوذ و تحقق اهداف شیطانی غرب در کشورهای اسلامی گفت:برای نجات برخی از رسانه ها که در دام امپریالیسم رسانه ای غرب گرفتار شده اند، ائتلاف و هماهنگی رسانه های کشورهای اسلامی ضروری است.
وی اتخاذ سیاست واحد رسانه ای را برای معرفی اسلام معتدل و اصیل، بدور از توطئه های شرق و غرب لازم دانست و از رسانه های کشورهای اسلامی خواست به ابزار سلطه مبدل نشوند.
عالمی تاکید کرد: با سیاست همسو و هدفمند، رسانه ای کشورهای اسلامی می توانند مانع تهاجمات فرهنگی غرب شوند و با سیاست اسلام هراسی نیز مبارزه جدی و موثر داشته باشند.
وی به لزوم ارتقای سطح دانش رسانه ای کشورهای اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: دانش رسانه ای، امکانات فنی، مدیریت سالم برگرفته از آرمان های اسلامی برای مقابله با تهاجم رسانه ای غرب لازم است و نباید آن را از نظر دور داشت.
این کارشناس رسانه ای افغان گفت: کشورهای اسلامی که از قدرت رسانه ای بهتری برخوردار هستند باید دیگر کشورهای اسلامی را در ارتقای دانش رسانه ای و فنی یاری رسانند و در یک ائتلاف جهانی اسلامی به مقابله با تهاجم روز افزون رسانه ای دشمنان اسلام برخیزند.
عالمی معتقد است که فعالیت رسانه ها در کشورهای اسلامی چشمگیر است اما تعدادی از این رسانه ها که دانش رسانه ای لازم را ندارند بجای پیشبرد اهداف اسلام، سم های تولیدی غرب را بدون اینکه متوجه پیامدهای آن باشد ترویج می کنند که این اقدام
عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.
عالمی گفت: ایجاد گروه تروریستی داعش و بمباران خبری در باره این گروه با تفکرات به اصطلاح اسلامی، نمونه ای از فعالیت رسانه ای غرب برای تخریب اسلام است که متاسفانه برخی رسانه ها نیز این خط خبری رسانه های استعماری را دنبال می کنند.
وی گفت: رسانه های کشورهای اسلامی با همگرایی و همکاری به خوبی می تواند خط فکری مشخص را دنبال کنند و چهره واقعی اسلام را به جهانیان معرفی کنند و مانع سم پاشی دشمنان اسلام شوند.
این روزنامه نگار افغان در عین حال گفت که رسانه های کشورهای اسلامی در قبال فلسطین به صورت جزیره ای عمل می کنند که نتیجه آن سالها ظلم و جنایت بر ضد مردم مظلوم فلسطین و تسلط بیشتر صهیونیستها بر مسلمانان، است.
وی تاکید کرد که با ائتلاف رسانه ای کشورهای اسلامی می توان موضع واحد در قبال موضوع فلسطین، عراق، سوریه و اسلام هراسی غرب اتخاذ کرد و توطئه های دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی کرد.
دهمین اجلاس وزاری اطلاع رسانی کشورهای اسلامی که با شعادر "همگرایی رسانه ای برای استقرار صلح و آرامش در جهان اسلام" روز دوشنبه با نشست کارشناسان افتتاح گردید، امروز (چهارشنبه) با نشست وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی پیگیری شد.
آساق*3*291*1501
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]