تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رحم نكند به او رحم نشود، هر كس نبخشد بخشيده نشود و هر كس پوزش را نپذيرد، خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869636251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش نقد و بررسی جریانات تکفیری شیعه در قم برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش "نقد و بررسی جریانات تکفیری شیعه" در قم برگزار شد قم - ایرنا - همایش "نقد و بررسی جریانات تکفیری شیعه"، روز سه شنبه در سالن اجتماعات شیخ مفید دانشگاه قم با حضور دانشجویان و اساتید این استان برگزار شد.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام "علیرضا ایمانی" عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در این همایش با بیان اینکه استکبار جهانی تصور می کرد که امام راحل پس از انقلاب به استکبارستیزی خود ادامه نمی دهند گفت: هرچقدر از انقلاب گذشت، امام، استکبارستیزتر شد و دشمن تمام فکر خود را برای ریشه کن کردن انقلاب به کار بست.
وی با اشاره به اینکه در فاصله 14 ماه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، 13 کودتا در کشور به دست ایادی استکبار صورت گرفت افزود: بعد از شکست تمامی این کودتاها، استکبار، منافقین را از داخل به جنگ مسلحانه با نظام واداشت و حمله عراق توسط رژیم بعث صدام به جمهوری اسلامی ایران را طرح ریزی کرد.
وی با بیان اینکه استکبار، نگران صدور فکر و اندیشه اسلام ناب محمدی از سوی حضرت امام به سراسر جهان بود خاطرنشان کرد: پس از اینکه استکبار در جنگ تحمیلی نیز نتوانست به مقاصد شوم خود دست پیدا کند، حمله به لبنان توسط اسراییل غاصب را در تابستان سال 61 طرح ریزی کرد که در اواخر تابستان همان سال، حزب الله لبنان به برکت نفس قدسی حضرت امام، انقلاب و شهدا تاسیس، گروه های دیگری همچون حماس نیز تشکیل شد و سال های بعد بیداری اسلامی در منطقه شکل گرفت.
این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه رژیم اسراییل تا قبل از اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی برسد، همیشه در اوج بود گفت: با نهضت امام خمینی (ره )و پیروزی انقلاب، افول و نابودی رژیم صهیونیستی آغاز شد.
ایمانی در ادامه با بیان اینکه امام راحل همیشه دنبال اسلام اعتدال بود و نه اسلام آمریکایی، اظهار داشت: استکبار نتوانست در توطئه های خود علیه نظام اسلامی ایران به موفقیت هایی برسد و یکی از بهترین طرح های خود را که همانا ایجاد اختلاف و تفرقه بین مسلمانان و شیعیان بود طرح ریزی کرد.
وی افزود: استکبار در این طرح، شیعه را مقابل شیعه و مسلمان را مقابل مسلمان قرار داد و از افکار طیف افراطی شیعه که شیعه را به لعن خلفای اهل تسنن خلاصه می کنند نیز بهره برد و با تحریک کردن، مسلمان را در مقابل مسلمان قرار داد.
وی با بیان اینکه استکبار توانسته است با همین حرکت "قرار دادن شیعه در مقابل سنی" به اهداف شوم خود دست پیدا کند، از تقریب و وحدت بین مسلمین به عنوان راهکاری برای حل این مشکل یاد کرد و گفت: البته نباید به اسم تقریب و وحدت، معارف شیعه را به دست فراموشی بسپریم.
ایمانی گفت: تقریب به معنای کوتاه آمدن و تنزل نیست، بلکه در جامعه ای که شیعه و سنی زندگی می کنند همه باید بگویند برادر هستند.
وی نمونه بارز تقریب را رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: معظم له از طرفی سفارش می کنند که نباید به اهل تسنن بی احترامی کرد و از طرفی هم معارف شیعه را به خوبی تبیین می نمایند. ک/3
553 / 550/


11/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن