تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835514093
تنهایی دردی کشنده تر از بیماری /بیایید فاصله ها را کم کنید
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تنهایی دردی کشنده تر از بیماری /بیایید فاصله ها را کم کنید سمنان - ایرنا - سمنان - ایرنا - ایدز بیماریی است مانند بسیاری از بیماریهای دیگر اما با نامی ترسناک که هر کس با شنیدن اسم آن، بجای همدردی و کمک به بیمار از او دوری می کند؛ چرا که انسانها همیشه از ناشناخته ها در هراس هستند و این دردی کشنده برای افراد مبتلا به این بیماری است .
آنچه می دانیم این است که 29 هزار نفر نام خود را به عنوان بیمار مبتلا به ایدز در ایران ثبت کرده اند، اما آنچه نمی دانیم این است که چطور از بیمار مبتلا به ایدز نترسیم و با او زندگی کنیم.
هشتم تا چهاردهم آذر در ایران به عنوان هفته مقابله با ایدز نامیده شده است، شعار امسال روز جهانی ایدز (دهم آذر) این است که "فاصله را کم کنید".
مخاطب این شعار بیش از 78 میلیون نفر مبتلا به ایدز در جهان نیستند، روی صحبت 75 هزار نفری که در ایران تخمین زده می شود به ایدز مبتلا باشند هم نیست. مخاطب همه افرادی هستند که با شنیدن این موضوع که "فلانی ایدز گرفته"، قبل از اینکه بیماری وی را به کام خود فرو برد، او را از فهرست زنده ها و جمع زندگی حذف می کنند.
ترس از برخورد دیگران، مساله ای است که بسیاری از افرادی که احتمال می دهند مبتلا به ایدز شده باشند را از آزمایش دادن، اطمینان از بیمار یا سالم بودن و حتی اعلام بیماری می ترساند.
"سینا رئیسی" مددکار اجتماعی با بیان اینکه انگ زنی به بیمار ایدزی در تعامل اجتماعی این افراد تاثیر منفی دارد گفت: انگ، باعث رفتارهای تبعیض آمیز افراد نسبت به بیماران مبتلا به ایدز می شود و آثار آن طرد اجتماعی، انزوا، از دست دادن شغل و مشکلات دسترسی به خدمات سلامت است.
وی تاکید کرد: در بسیاری از موارد مبتلایان به HIV پس از افشای بیماری، شغل خود را از دست داده اند و یا شانسی برای ادامه تحصیل نداشتند.
وی یکی از دلایل نگرش منفی مردم نسبت به این بیماران را آگاهی کم و درک نادرست آنها در خصوص عفونت ایدز عنوان کرد و گفت: بسیاری از افرادی که بیماری خود را اعلام کرده اند از این موضوع پشیمان شدند زیرا بخاطر طرد شدن از خانواده، محل کار، تحصیل و حتی بخاطر برخورد نادرست برخی پزشکان دچار افسردگی شده اند.
"ابوالقاصم صمیمی" آسیب شناس اجتماعی با بیان اینکه پسوندهایی که به دنبال بیماری ایدز می آید بسیار آزاردهنده است افزود: بیماری وحشتناک، بیماری بدون درمان، بیماری با رنج و مشقت، بیماری پرخطر، بیماری که سال های خوش زندگی را از افراد می گیرد از نمونه توصیف هایی است که درباره ایدز می شود و انگیزه های بیمار برای ادامه زندگی را از بین می برد.
وی با بیان اینکه طرد کردن بیمار ایدزی تمایل وی برای خودکشی و مرگ زودهنگام را افزایش می دهد افزود: بیماران مبتلا به ایدز در صورت حمایت نشدن، احساس بی ثمری برای جامعه پیدا می کنند، حسی روانی که در کنار ترس از آینده خود و خانواده آنها را به فکر مرگ می اندازد.
این کارشناس با بیان اینکه باید با بالا بردن آگاهی عمومی از طرد اجتماعی، انگ و تبعیض مبتلایان به ایدز و خانواده های آنها پیشگیری کرد تصریح کرد: آثار روانی ایجاد شده در بیماران و خانواده های آنها بخاطر لاعلاج بودن بیماری نیست بلکه تا حدزیادی به قبح بیماری ایدز مربوط می شود.
وی دلیل این امر را نگرش منفی مردم به ایدز به عنوان یک بیماری آمیزشی عنوان کرد و افزود: با ارتقای آگاهی عامه مردم و بهبود ارائه خدمات می توان ضمن رفع پیامدهای روانی بیماران، باعث بهبود کیفیت زندگی مبتلایان شد.
دکتر "مائده بشیری" پزشک متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه ویروس ایدز فقط در مایعات خاص بدن بیمار مثل خون و شیر وجود دارد گفت: تماس جنسی نامصون و بدون پیشگیری با فرد آلوده به ایدز، استفاده از سوزن یا سرنگ مشترک با یک فرد آلوده به ویروس ایدز، انتقال ویروس از مادر به فرزند در حین بارداری، زایمان، یا شیردهی راههای محدود انتقال ویروس ایدز است و هیچ راه دیگری برای ابتلای شخص سالم به این بیماری وجود ندارد.
وی با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر در خصوص راههای ابتلا به ایدز گفت: این اطلاع رسانی ها باعث می شود فرد بیمار زندگی عادی خود را در کنار افراد سالم ادامه دهد و روال درمانی خود را با اطمینان خاطر بیشتری طی کند.
این پزشک متخصص با بیان اینکه اطلاع رسانی راه های ابتلا به ایدز، راهی پیشگیرانه برای کاهش مبتلایان به این بیماری است گفت: با شناسایی معتادان و دسترسی به آمار ابتلا به HIV از طریق اعتیاد تزریقی یافته است.
وی تاکید کرد: اکثر زنانی که ایدز دارند، شوهران معتاد دارای اعتیاد تزریقی داشتند ولی باید دانست شیوع مخدرهایی نظیر شیشه که مواد شبه آمفتامینی هستند، میل جنسی کاذب را افزایش می دهد و ممکن است فرد به رفتارهای پر خطر جنسی روی بیاورد که نتیجه آن افزایش آمار مبتلایان به ایدز ار راه تماس جنسی است.
دکتر "آزاده علیفر" متخصص اطفال هم با بیان اینکه کودکان بیگناه ترین افراد مبتلا به ایدز هستند گفت: انتقال ویروس ایدز از مادر به جنین مساله ای تاسف برانگیز است که خوشبختانه با تلاش هایی که در ایران صورت گرفته توانسته ایم نوزادان سالمی را از مادران مبتلا به دنیا بیاوریم.
وی با بیان اینکه این موضوع مستلزم این است که فرد مبتلا بیماری خود را اعلام و تحت درمانهای خاص برای نجات جنینش قرار بگیرد گفت: به عنوان مثال در اصفهان، با تلاش متخصصان 15 نوزاد سالم از مادران مبتلا به ایدز به دنیا آمدند و تنها دلیل آن هم این بود که مادران مبتلا به ایدز به موقع شناسایی شدند و تحت کنترل و مراقبت قرار گرفتند.
"طاهره نیازی" مددکار اجتماعی هم با بیان اینکه حدود 11 درصد از مبتلایان به ایدز در ایران زنان هستند گفت: علاوه بر اینکه اعتیاد خود شخص و یا داشتن همسر معتاد تزریقی ضریب ابتلای زنان به ایدز را افزایش می دهد، استفاده از ابزارهای خاص در آرایشگاه های زنانه زنگ خطری برای ابتلا به این بیماری است.
وی افزود: در صورت رعایت نشدن بهداشت در این مکان ها، خدماتی مانند پدیکور، مانیکور و انواع تاتو مستعد انتقال بیماری هایی مانند ایدز است.
ویروس ایدز عضو گروهی از ویروس ها به نام رترویروس ها است که سبب اختلال در نظام ایمنی بدن می شود به صورتی که بدن دیگر قادر به مبارزه با برخی عفونت ها نیست.
سازمان جهانی بهداشت از سال 1988 اول دسامبر مصادف با دهم آذر ماه را به عنوان روزجهانی ایدز نامگذاری کرده است.ک/4
7340/599
10/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
واکسن پنجگانه مانع ابتلا کودکان به پنج بیماری کشنده می شود
مدیر شبکه بهداشت قشم واکسن پنجگانه مانع ابتلا کودکان به پنج بیماری کشنده می شود قشم – ایرنا – مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت واکسن پنجگانه از پنج عامل بالقوه کشنده کودکان شامل دیفتری کزاز سیاه سرفه هپاتیت B و هموفیلوس آنفلوانزا پیشگیری می کند به گزارش چهارشنبه دکتکشندهترین بیماری، گریبانگیر مردان
کشندهترین بیماری گریبانگیر مردان سرطان مغز از آن دسته بیماریهایی است که شامل دو مرحله اولیه و ثانویه است و جزء کشندهترین سرطان در میان مردان است آفتاب فرامرز امیری متخصص مغز و اعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت سرطان مغز به دو گروه اولیه و ثانویرژیم غذایی مخصوص، برای درمان این بیماری کشنده
دیابت رژیم غذایی مخصوص برای درمان این بیماری کشنده مطالعه محققان آمریکایی که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که روی آوردن به یک رژیم غذایی گیاهی می تواند دیابت درمان کند - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر ۰۵ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۰رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت: نظام سلامت به تنهایی نمیتواند ایدز را کنترل کند
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نظام سلامت به تنهایی نمیتواند ایدز را کنترل کندرئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت اینکه تصور کنیم نظام سلامت به تنهایی میتواند از عهده بیماری ایدز برآید به بیراهه رفتهایم به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان محمدمهدیته دیگ موجب این بیماری کشنده می شود!
ته دیگ موجب این بیماری کشنده می شود یک فوق تخصص مدیکال آنکولوژی مصرف غذاهای مانده و نیز خوردن ته دیگ را از جمله عوامل زمینهساز ابتلا به سرطان معده عنوان کرد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از اقتصاد آنلاین دکتر مظفر ازنب با اشاره به روند روبیماری پوستی سالک را نمی توان ریشه کن کرد
بیماری پوستی سالک را نمی توان ریشه کن کرد اصفهان- ایرنا- مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان گفت ساکنان برخی مناطق و روستاهای شرق شهر اصفهان مستعد ابتلا به بیماری لیشمانیوزپوستی سالک هستند در حالی که نمی توان این بیماری را ریشه کن کرد لیشمانیوز پوستی یا سالک بیماری مشترک انساشایع ترین بیماری های کودکان در پاییز
شایع ترین بیماری های کودکان در پاییز جامعه > سلامت - متخصص بیماری های کودکان و نوزادان شایع ترین بیماری کودکان در فصل پاییز را عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی دانس وازوالدین خواست نسبت به درمان فوری این بیماریها قبل ازبروز مشکلات جدی اقدام وازخوددرمانی نیز به شدت خوددانمک و ریسک دچار شدن به یک سرطان کشنده
نمک و ریسک دچار شدن به یک سرطان کشنده بر مبنای تحقیقاتی که به واسطه صندوق جهانی پژوهشهای سرطان در انگلیس در طی 11 سال و بر روی 40 هزار شخص در ژاپن اجرا شد معلوم گردید که کم استفاده کردن نمک ریسک ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد با معلوم شدن نتیجه این تحقیق از شرکت های تولیدشایع ترین بیماری های کودکان در پائیز
شایع ترین بیماری های کودکان در پائیز تهران - ایرنا - متخصص بیماری های کودکان و نوزادان شایع ترین بیماری کودکان در فصل پاییز را عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی دانست و وازوالدین خواست نسبت به درمان فوری این بیماریها قبل ازبروز مشکلات جدی اقدام وازخوددرمانی نیز به شدت خودداری کنند ددیابت؛ بیماری همیشگی ، نیازمند درمان همیشگی
دیابت بیماری همیشگی نیازمند درمان همیشگی شیراز - ایرنا - کارشناس مسئول بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب با اشاره به نقش موثر تغییرات گسترده سبک زندگی و پدیده صنعتی شدن در رشد چشمگیر شیوع دیابت نوع دو این بیماری را همیشگی دانست و بر لزوم درمان همیشگی برای این بیماربیماری برف و یخ
نسخه بیماری برف و یخ با شروع فصل سرما و بارش اولین برف پاییزی امید به بارشهای خوب برای داشتن بهاری زیبا زنده شده است ولی پرداختن جوانان به ورزشهایی مثل کوهپیمایی و اسکی آنان را در معرض بیماریهای این فصل قرار میدهد که یکی از مهمترین آنها گزش سرماست جام جم سرا یخزدگیبازارچه خیریه بنیاد بیماری های خاص برگزار می شود
بازارچه خیریه بنیاد بیماری های خاص برگزار می شود تهران - ایرنا - جشنواره غذاهای خانگی و بازارچه خیریه بنیاد امور بیماری های خاص 9 آذر به منظور کمک به بیماران خاص برگزار می شود به گزارش روز یکشنبه ایرنا این بازارچه تحت عنوان بازارچه خیریه مهر پاییزی از ساعت 9 تا 20 در محل بنیادبا انجام روزانه یوگا بیماری اسکولیوز بهبود می یابد
پژوهشهای جدید نشان میدهند انجام یوگا به مدت 90 ثانیه و دست کم برای 3 روزدر هفته می تواند در کمتر از 90 روز خمیدگی ستون فقرات را در بیماران مبتلا به اسکولیوز کاهش دهد دکتر Loren Fishman و همکارانش از دانشکده پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک یافته های خود در این زمینه را درمجلآمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برای مهار بیماری سالک در عراق
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برای مهار بیماری سالک در عراق ایلام - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت گروه های بهداشتی و پزشکی استان ایلام آماده ارایه خدمات مورد نیاز برای مبارزه با بیماری سالک در مناطق مرزی شهرستان دهلران و استان میسان عراق هستند علی دلپیشه روز یکشنبعامل 832 بیماری شناخته شده از حیوان به انسان منتقل می شود
رییس شبکه دامپزشکی سمنان عامل 832 بیماری شناخته شده از حیوان به انسان منتقل می شود سمنان - ایرنا - رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان گفت از یک هزار و 709 عامل بیماری شناخته شده 832 عامل از حیوان به انسان منتقل می شود وحید قدس روز شنبه در کارگاه آموزشی بیماریهای مشترک بین انسابازارچه خیریه بنیاد بیماریهای خاص برگزار میشود
شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۷ جشنواره غذاهای خانگی و بازارچه خیریه بنیاد امور بیماریهای خاص 9 آذرماه درجهت کمک به بیماران خاص برگزار میشود به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بازارچه خیریه مهر پاییزی از ساعت 9 صبح تا 20 شب 9 آذرماه در محل بنیاد امور بیماریغربالگری بیماری های صعب العلاج در مناطق محروم/ حضور دستیار در طرح تحول سلامت -
وزیر بهداشت تاکید کرد غربالگری بیماری های صعب العلاج در مناطق محروم حضور دستیار در طرح تحول سلامت وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که طرح تحول سلامت به خوبی پیش می رود تاکید کرد فاز سوم طرح که شامل اجرای کتاب جدید تعرفه های سلامت است در استان تهران و سایر استانها خارج از تصور م-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها