واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: زرافشان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد
جزئیات تعیین ساختار دوره دوم متوسطه/ ادغام رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی در هالهای از ابهام
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تشکیل کار گروهی در وزارت آموزش و پرورش به منظور مشخص شدن ساختار دوره دوم متوسطه خبر داد.
علی زر افشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در خصوص ادغام دو رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی و تشکیل رشته علوم پایه گفت: امسال آخرین سالی است که پایه اول متوسط را داریم و سال دیگر این پایه دانش آموزی نخواهد داشت و به دنبال آن سال 95 اولین دوره دانش آموزان ساختار 3-3-6 وارد دوره متوسطه میشوند و دوره متوسطه به یک دورهی سه ساله تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال گذشته کار گروهی در وزارت آموزش و پرورش برای مشخص کردن ساختار دوره دوم متوسطه تشکیل شد که در این کار گروه توسط برخی مراکز پژوهشی و صاحب نظران تعلیم و تربیت و همچنین در سند تحول بنیادین پیشنهاداتی در این زمینه مطرح شد که در نهایت گردآوری مجموعهی مطالعات و پیشنهادات مطرح شده در این خصوص سه پیشنهاد مورد بررسی قرار گرفت.
زرافشان افزود: پیشنهاد نخست این است که در دوره متوسطه رشتهای وجود نداشته باشد و تنها یک رشته باشد که این روش در برخی از کشورهای دنیا تحت عنوان نظام جامع یا عمومی مطرح است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیشنهاد دوم مطرح شده، گفت: پیشنهاد دیگر این است که همه دانش آموزان تا پایه یازدهم یک رشته بخوانند و در پایه دوازدهم به رشتههای مختلف تقسیم شوند.
وی از تصمیم دانش آموزان به رشته علوم انسانی و علوم پایه به عنوان پیشنهاد مطرح شده دیگر خبر داد و اضافه کرد: این پیشنهاد تنها در شاخهی نظر است و به این ترتیب دانش آموزان در پایه نهم هدایت تحصیلی شده و وارد مجموعه میشوند.
زرافشان با بیان این که پذیرفته شده پیشنهاد اول نیازمند هدایت تحصیلی نیست، گفت: در پیشنهادات بیان شده دیگر دانش آموزان باید در پایه نهم تعیین رشته کرده و هدایت تحصیلی برای آنان انجام شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که آن چه تاکنون در خصوص رشته فنی و حرفهای توافق شده این است که دانش آموزان در پایه دهم وارد گروههای بزرگتر شده و در پایه یازدهم و دوازدهم به رشتههای مربوطه هدایت شوند، افزود: این پیشنهادات قرار است در جلسهای با حضور وزیر آموزش و پرورش با بیان نکات ضعف و قوت هر پیشنهاد مطرح و در این میان یک پیشنهاد انتخاب شده و به منظور تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تا پایان اسفند ماه سال 93 مقرر است ساختار دوره و جدول مواد درسی را تعیین کنیم تا بتوانیم آییننامه های آموزشی و هدایت تحصیلی و به دنبال آن تالیف کتابهای درسی را انجام دهیم.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]