تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806366203




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید به کمیت و کیفیت آب در آبزی پروری دقت شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: باید به کمیت و کیفیت آب در آبزی پروری دقت شود زنجان - ایرنا - مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: باید علاقه مندان به آبزی پروری به کمیت و کیفیت آب توجه جدی داشته باشند.


محمود صیاد بورانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کمیت به مقدار آب در دسترس به ازای هرلیتر در ثانیه و کیفیت آب به محدوده دمایی وضعیت اکسیژنی، PH "خاصیت اسیدی یا قلیایی آب "، شوری، سختی، دی اکسید کربن، میزان ترکیبات نیتروژنی، فسفاته و مواد معدنی و املاح موجود در آب اطلاق می شود.
وی یادآورشد: علاقه مندان به آبزی پروری باید توجه داشته باشند که کمیت و کیفیت آب در مناطق مختلف متفاوت بوده و بوسیله فاکتورهای محیطی از قبیل کیفیت خاک و هوا تاثیر می پذیرد.
مدیر امورشیلات و آبزیان استان زنجان گفت: آب های زیر زمینی " چاه، چشمه و قنات" نسبت به سایر منابع آبی"دریاها، دریاچه ها و رودخانه ها " به دلیل اینکه از آلودگی محیطی و انگلی کمتری برخوردار هستند، دامنه دمایی ثابت تری داشته و این مهم در آبزی پروری بسیار مطلوب و نتیجه بخش است.
صیادبورانی، با بیان اینکه می توان کیفیت و کمیت آب را با هم عوض کرد، خاطرنشان کرد: در مناطقی که کیفیت آب چندان مناسب نیست باید میزان آب بیشتری برای مزارع در نظر گرفت و یا در مکان هایی که کیفیت آب از حد استاندارد مناسب تر است، مقدار آب کمتری را نسبت به سایر مزارع، برای آبزی پروری در نظر گرفت.
وی ادامه داد: بطور معمول برای پرورش ماهیان سردآبی در روش های سنتی" بدون پمپ هواده، پمپ برگشت آب و غیره" به ازای هر تن تولید پنج تا 10 لیتر در ثانیه آب تازه و در سیستم های نیمه متراکم با بکارگیری انواع تجهیزات هواده و برگشت آب، رهاسازی ماهی در زمان های مختلف به ازای هر لیتر در ثانیه آب تازه ورودی یک تن تولید انجام می شود.
صیادبورانی، با اشاره به تولید آبزیان در سیستم های کاملا مکانیزه "سیستم های مداربسته "، خاطرنشان کرد: در این سیستم انواع تجهیزات ارتقا اکسیژن به بالاتر از حد اشباع، فیلتر مکانیکی برای جداسازی فضولات جامد از آب، فیلترهای بیولوژیک" برای جداسازی ترکیبات نیتروژنی و CO2 که بصورت محلول در آب است" دستگاه ضد عفونی کننده " اشعه ماورا بنفش و ازن ژنراتور " وجود دارد که به ازای هر لیتر در ثانیه آب تازه ورودی 50 تن تولید پیش بینی می شود.
مدیر امورشیلات و آبزیان استان زنجان گفت: در پرورش ماهیان گرم آبی علاوه بر اینکه سازه ها معمولا خاکی هستند لذا به ازای هر هکتار استخر پس از آبگیری اولیه معمولا دو لیتر آب در ثانیه در طول دوره پرورش جهت جبران تبخیر و نفوذ آب تازه در نظر گرفته می شود.
صیادبورانی تاکید کرد: آبزیان به طور عموم به کیفیت پایین آب حساس هستند که با مهارت و تجربه بالای آبزی پرور در مدیریت کیفیت آب می توان بر آن غلبه کرد.
وی، با بیان اینکه آب در دسترس، نوع گونه قابل پرورش را مشخص می کند، افزود: ماهی برای زندگی، تغذیه، رشد و دیگر نیازهای بدن به آب وابسته است، بنابراین آبزی پروران برای موفقیت باید برنامه های اصول کیفی و مدیریت آب را رعایت کنند.
صیادبورانی تاکید کرد: در سال های اخیر جهت صرفه جویی در مصرف آب های زیر زمینی، عمده متقاضیان آبزی پروری به مجاورت رودخانه های قزل اوزن و زنجانرود هدایت شده اند تا آب ورودی" سطحی یا زیر قشری" به مزرعه پس از تامین نیازهای زیستی ماهیان و بعد از جداسازی فضولات مجدد به همان منابع آبی هدایت و هیچگونه کاهشی در دبی آب این منابع اتفاق نیفتد.
مدیر امورشیلات و آبزیان استان زنجان گفت: خوشبختانه در زمان حاضر بیش از 90درصد مزارع تولید ماهیان قزل آلای این استان با استفاده از این منابع فعالیت می کنند.
صیادبورانی اظهارکرد: به رغم کم آبی تابستان امسال و با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در خصوص بکارگیری انواع تجهیزات، رهاسازی و برداشت ماهی به صورت متناوب و قرارگیری آنها در کنار رودخانه های ذکر شده، تاکنون آبزی پروران استان زنجان طبق برنامه به تولید انواع آبزیان در مزارع مشغول هستند.
7325/596


09/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن