تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835790022
موفقیت درکاهش تب کنگو در منطقه سیستان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: موفقیت درکاهش تب کنگو در منطقه سیستان روزنامه سیستان و بلوچستان روزیکشنبه به نقل از دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل از موفقیت استان در کاهش تب کنگو در منطق سیستان خبر داد.
در ادامه این گفت و گو آمده است: تب کنگو؛ بیماری است که در طول سال های اخیر تقریباً همه نام آن را شنیده اند و در مواردی خبرهایی از شیوع آن در ایران به خصوص سیستان و بلوچستان شنیده می شود.
این بیماری که نام کامل آن "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو" است، یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشحات لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود.
منطقه سیستان در سیستان و بلوچستان بیش از دیگر مناطق در سال های اخیر موارد ابتلا به این بیماری را تجربه کرده و نیاز است تا دلایل و زمینه هایی که باعث مستعد شدن این منطقه به ابتلا به تب کنگو و شیوع آن می شود مورد بررسی قرار گیرد.
به همین دلیل روزنامه سیستان و بلوچستان با معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در این باره به گفت و گو پرداخته است.
دکتر جواد اکبری زاده، درباره پیدایش این بیماری در منطقه سیستان می گوید: تب کریمه کنگو از سال 1379 در سیستان شیوع پیدا کرد که در آن زمان، با توجه به اینکه اطلاعات دقیقی از نوع این بیماری و چگونگی مقابله با آن وجود نداشت آمار ابتلا بسیار بالا بود و در نتیجه آن، مرگ و میر موارد مبتلا شده، هم بسیار بالا بود.
وی ادامه می دهد: اما با مطالعات انجام شده در این زمینه و آشنایی با راه های مقابله با تب کنگو، میزان ابتلا و همچنین موارد مرگ و میر ناشی از آن بسیار کاهش یافته است به طوری که از سال 1387 تا به حال هرسال شاهد کاهش موارد هستیم.
وی در این زمینه تصریح می کند: تعداد موارد قطعی ابتلا به تب کنگو در سال های 87، 88 و 89 به ترتیب 45، 22 و 28 مورد بوده است.
وی ادامه می دهد: با تلاش های انجام شده از سال 90، تاکنون موارد مرگ و میر این بیماری به صفر رسیده و هیچگونه مورد مرگ مشاهده نشده است و تعداد موارد ابتلا در سال 90 هفت مورد، در سال 91 سه مورد و در سال 92 نیز 7 مورد گزارش شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در باره موارد ابتلا به تب کنگو از ابتدای سال 93 تاکنون اظهار می کند: از ابتدای امسال 5 مورد مشکوک به بیمارستان ها و مراکز بهداشتی مراجعه کرده اند که براساس معاینات به عمل آمده، فقط یک مورد ابتلای قطعی به تب کنگو وجود داشته است.
وی درباره چگونگی مهار این بیماری در منطقه سیستان به ذکر دلایل و زمینه های شیوع تب کنگو در این منطقه اشاره می کند و توضیح می دهد: مجاورت با کشور افغانستان، مهم ترین و مؤثرترین علت بروز شیوع این بیماری و بسیاری از دیگر بیماری های واگیردار در استان به ویژه در منطقه سیستان است و در خصوص بیماری تب کنگو قاچاق دام از این کشور مهم ترین علت شیوع است که در حال حاضر جلوی قاچاق دام با همکاری ادارات و نهادهای مربوطه گرفته شده است.
وی ادامه می دهد: یکی دیگر از دلایل مهم شیوع این بیماری در منطقه سیستان در سال های گذشته، نبود پست های قرنطینه مرزی در این منطقه بود که به تازگی این پست ها با همکاری و نظارت دامپزشکی در مناطق مرزی مستقر شده است.
وی تأکید می کند: وجود این پست های قرنطینه در جلوگیری و پیشگیری از شیوع تب کنگو، بسیار مفید و کارساز است؛ زیرا دام هایی که از آن سوی مرز وارد منطقه سیستان می شود در این پست ها قرنطینه می شود و توسط دامپزشکان مورد معاینه قرار می گیرد تا دام مبتلا به این بیماری وارد منطقه نشود و همچنین کلیه دام ها سم پاشی می شود تا در صورتی که کنه ناقل این بیماری در آنها وجود داشته باشد از بین برود.
وی تصریح می کند: شیوع زیاد این بیماری در سال های گذشته تا حد زیادی به نبود این پست های قرنطینه مرزی مربوط می شود که استقرار آنها در حال حاضر از عوامل مهم کاهش و مهار این بیماری است.
اکبری زاده به نقش فرهنگ حاکم در منطقه سیستان در باره قربانی کردن و ذبح دام ها اشاره می کند و می گوید: در منطقه سیستان مردم عادت دارند خودشان به شخصه دام های خود را قربانی کنند که اغلب از تجهیزات مورد نیاز برای ذبح استفاده نمی کنند به همین دلیل احتمال افزایش موارد ابتلا به دلیل تماس مستقیم مردم با ترشحات خون حیوان آلوده بالا می رود که مرکز بهداشت زابل سعی کرده است با استفاده از تبلیغات آموزشی و دادن پیام های آموزشی از طریق رسانه های جمعی، آموزش ها و آگاهی های لازم در این زمینه را به مردم بدهد.
وی می افزاید: یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود مردم خود به ذبح دام ها اقدام کنند کمبود کشتارگاه های صنعتی در این منطقه است که تاکنون تنها یک کشتارگاه صنعتی در محمدآباد وجود دارد که مردم دسترسی چندانی به آن ندارند.
وی تأکید می کند: با وجود این، در این کشتارگاه صنعتی ذبح دام ها با نظارت مرکز بهداشت و به طریقه اصولی و بهداشتی انجام می شود و مراجعه همگان به این کشتارگاه ها تأثیر بسیار زیادی بر کاهش آمار ابتلا داشته است.
وی خاطرنشان می کند: ویروس CCHF از طریق کنه هایی که در تماس با دام ها هستند منتقل می شود که راه انتقال این ویروس به انسان تماس مستقیم با خون یا ترشحات دام یا انسان بیمار است که در صورت رعایت نکردن جوانب لازم، باعث همه گیری ناگهانی می شود.
وی ادامه می دهد: علائم این بیماری در چهار مرحله بروز می کند، مرحله اول دوره کمون بستگی به راه ورود ویروس دارد، در صورتی که گزش کنه راه ورود بیماری باشد دوره کمون معمولاً یک تا سه روز است و حداکثر به 9 روز می رسد، اما در صورتی که راه انتقال ویروس تماس با بافت ها یا خون آلوده باشد، معمولاً 5 تا 6 روز فرد در دوره کمون اولیه است و حداکثر تا 13 روز طول می کشد.
وی اضافه می کند: مرحله دوم این بیماری، مرحله قبل از خونریزی است که علائم ناگهانی مثل سردرد شدید، تب، لرز، درد عضلانی به خصوص در پشت پاها، گیجی، درد و سفتی گردن، درد چشم، ترس از نور یا حساسیت به نور در طول یک تا هفت روز بروز می کند در این مرحله معمولاً بین 3 تا 16 روز فرد بیمار دچار تب می شود و تورم و قرمزی صورت، گردن و قفسه سینه از دیگر نشانه های شایع در این مرحله است.
وی ادامه می دهد: مرحله بعدی، مرحله خونریزی است که به سرعت بروز می کند و معمولاً در روز 3 تا 5 بیماری شروع می شود و یک تا 10 روز طول می کشد که شامل خونریزی در مخاط ها و خونریزی های زیرپوستی یا زیرجلدی با قطر حدود 1 تا 2 میلیمتر، خونریزی اندام های داخلی مثل دستگاه گوارش و یا خونریزی از بینی و ... می شود.
وی تأکید می کند: برای اینکه درمان افراد مبتلا به تب کنگو به نتیجه برسد و درمان آنها کامل شود ضروری است تا با مشاهده اولین علائم، فرد به بیمارستان یا نزدیک ترین مراکز بهداشتی مراجعه کند زیرا درمان در مرحله پیشرفت این بیماری نتیجه کمتری خواهد داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان می کند: درمان این بیماری و داروهای مورد نیاز برای آن تحت پوشش و حمایت سازمان های بیمه است و افراد می توانند با مراجعه سریع و به موقع به پزشک در مرحله چهارم از این بیماری یعنی مرحله نقاهت، آن را سریع تر طی کنند.
2047/
09/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
در هفته جاری صورت گرفت معامله بیش از 5 میلیون سهم در بورس منطقهای سیستان و بلوچستان
در هفته جاری صورت گرفتمعامله بیش از 5 میلیون سهم در بورس منطقهای سیستان و بلوچستانمدیر بورس منطقهای سیستان و بلوچستان گفت در هفته جاری 5 میلیون و 683 هزار و 803 سهم در بورس منطقهای سیستان و بلوچستان معامله شد سوگل هیراد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کردروزنامه نگار ترک: سیاست منطقه ای آنکارا شکست خورده است/موفقیت های روزافزون تهران
روزنامه نگار ترک سیاست منطقه ای آنکارا شکست خورده است موفقیت های روزافزون تهران آنکارا- ایرنا- گونول تول روزنامه نگار ترکیه ای با ارائه تحلیلی بر این باور پای می فشرد که سیاست های منطقه ای آنکار در ابعاد مختلف شکست خورده و ترکیه جایگاه منطقه ای خود را از دست داده است به گزاردر هفته جاری صورت گرفت معامله بیش از 4 میلیون سهم در بورس منطقهای سیستان و بلوچستان
در هفته جاری صورت گرفتمعامله بیش از 4 میلیون سهم در بورس منطقهای سیستان و بلوچستانمدیر بورس منطقهای سیستان و بلوچستان گفت در هفته جاری چهار میلیون و 230 هزار و 921 سهم در بورس منطقهای سیستان و بلوچستان معامله شد هوگول هیراد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرمنطقه آزاد چابهار فرصتی استثنایی برای توسعه سیستان و بلوچستان است -
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی منطقه آزاد چابهار فرصتی استثنایی برای توسعه سیستان و بلوچستان است زاهدان-خبرگزاری مهر امام جمعه اهل سنت زاهدان اظهار داشت منطقه آزاد چابهار فرصتی استثنایی برای توسعه سیستان و بلوچستان و کشور است که در این راستا باید از این ظرفیت به منظور شکوفایی استدر پنجمین روز از هفته کتاب کتابخانههای منطقه سیستان افتتاح شد
در پنجمین روز از هفته کتابکتابخانههای منطقه سیستان افتتاح شدسرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی سیستان و بلوچستان گفت در پنجمین روز از هفته کتاب کتابخانههای منطقه سیستان افتتاح شد به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی سیستان و بلوچنتایج موفقیت آمیز نانو واکسن ضد سرطان روی موش ها
۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۴ ۵۶ ۴۳کد خبر ۱۰۹۹۰نتایج موفقیت آمیز نانو واکسن ضد سرطان روی موش ها در راستای تولید واکسن ضد سرطان محققان نانو ذراتی طراحی کردند که قادر است ماکروفاژهای ویژه ای در نودهای لنفاوی را درون خود پنهان کرده و آنها را به سلول های سرطانی برساند با این کار می توانکارخانه قند شیروان، محیط زیست منطقه را آلوده می کند
کارخانه قند شیروان محیط زیست منطقه را آلوده می کند شیروان - ایرنا - حتی رهگذرانی که از فاصله نه چندان نزدیک کارخانه قند شیروان عبور می کنند برای در امان ماندن از بوی نامطبوع آن ناگزیر می شوند به نحوی بینی خود را بپوشانند به گزارش ایرنا آلودگی های زیست محیطی کارخانه قند شیروانموفقیت تازه پژوهشگر ایرانی
این محقق ایرانی به تازگی موفق به تولید رگ های خونی در کشور شده است این امر که برای بیماران بسیار حیاتی و سرنوشت ساز است از طرف پژوهشگران خارجی تحسین شده است تیمی از محققان بین المللی با همکاری محقق ایرانی دانشگاه ایندیانا تکنیک جدیدی ارایه کرده اند که بدین وسیله بدن انسان با سرع«اقدسیه» آلوده ترین منطقه پایتخت!
اقدسیه آلوده ترین منطقه پایتخت مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت هوای پایتخت با ایستادن شاخص ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون روی عدد 129 در شرایط ناسالم قرار گرفت دکتر وحید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوای شهجمهوری کنگو از مهار ابولا خبر داد
جمهوری کنگو از مهار ابولا خبر داد تهران-ایرنا- جمهوری کنگو روز شنبه رسما اعلام کرد که دیگر مورد جدیدی از ابتلا به ویروس مرگبار ابولا را در خاک خود ثبت نکرده و موفق به مهار آن شده است به گزارش ایرنا به نقل از رویترز ویروس ابولا در استان اکواتور النائی واقع در شمال غرب جمهوری دموارزیابی موفقیت و ابعاد مختلف آن
در این مطلب قصد داریم همه ابعاد موفقیت را بررسی کنیم و راه دسترسی به آنان و نحوه رسیدن و گذارندنشان را با هم مرور کنیم آیا میدانید به چه کسانی موفق میگویند آیا تا به حال از خود پرسیدهاید چرا برخی افراد از بعضی دیگر موفقترند یا حتی چرا بعضی کشورها از کشورهای دیگر پیشرفتهترآزمایشگاه تخصصی و منطقه ای تشخیص ایدز در بندرعباس راه اندازی شد
آزمایشگاه تخصصی و منطقه ای تشخیص ایدز در بندرعباس راه اندازی شد بندرعباس- ایرنا- آزمایشگاه تخصصی و منطقه ای تشخیص ایدز در بندرعباس به عنوان آزمایشگاه قطب با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و جمعی دیگر از مسوولان راه اندازی شد به گزارش خبرنگار ایرنا رییس دانشگاه علوم پزشکیبیمارستان صحرایی دشتی بوشهر تا پایان امسال دراین منطقه فعال است
رییس دانشگاه پزشکی بوشهر بیمارستان صحرایی دشتی بوشهر تا پایان امسال دراین منطقه فعال است بوشهر- ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهرگفت بیمارستان صحرایی که از سوی مجمع خیرین نوآوران سلامت تهران که از اول آذر امسال در روستای زیارت ساحلی شهرستان دشتی این استان فعال شده بعملکرد ایران در جلوگیری از شیوع ایدز موفقیت آمیز بوده است
هماهنگ کننده سازمان ملل متحد در ایران عملکرد ایران در جلوگیری از شیوع ایدز موفقیت آمیز بوده است تهران - ایرنا - هماهنگ کننده سازمان ملل متحد در ایران ضمن تاکید بر موفقیت ایران در بکارگیری از سرنگ پاک و جلوگیری از شیوع ایدز ابراز امیدواری کرد که میزان ابتلا نوزادان ایرانی به اچبرای نخستین بار/جراحی نادر تحریک الکتریکی مغز در شیرازبا موفقیت انجام شد
برای نخستین بار جراحی نادر تحریک الکتریکی مغز در شیرازبا موفقیت انجام شد شیراز - ایرنا - تیم جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای نخستین بار موفق به انجام یک عمل جراحی نادر تحریک الکتریکی مغز دو بیمار 22 ساله در بیمارستان نمازی شیراز شدند به گزارش خبرنگار ایرنا دکترهلالاحمر ایران ظرفیت خوبی برای کمک به کشورهای منطقه دارد -
هلالاحمر ایران ظرفیت خوبی برای کمک به کشورهای منطقه دارد دبیرکل جمعیت هلالاحمر با اشاره به این که خاورمیانه منطقهای بسیار حساس است اظهار کرد روابط جمعیت هلالاحمر با دفتر کمیته بینالمللی صلیبسرخ بسیار خوب است و در سطوح بینالمللی هر کجا که نیاز به همکاری بوده ایران نقش خوآمار سوء تغذیه مادران و کودکان سیستان و بلوچستان دو برابر کشوری است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر آمار سوء تغذیه مادران و کودکان سیستان و بلوچستان دو برابر کشوری است زاهدان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر گفت آمار سوء تغذیه مادران و کودکان استان سیستان و بلوچستان نسبت به آمار کشوری دو-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها