محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829641399
معادن کردستان، ظرفیتی که هنوز در خدمت توسعه قرار نگرفته است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معادن کردستان، ظرفیتی که هنوز در خدمت توسعه قرار نگرفته است سنندج - ایرنا - کردستان یکی از استان های برخوردار از لحاظ مواد معدنی با غنای بالا است که برنامه ریزی مناسب در این بخش می تواند توسعه اقتصادی استان را به دنبال داشته باشد.
به گزارش ایرنا، قروه یکی از شهرستان های کردستان است که می توان از نظر تعدد و تنوع معدن، آن را منطقه ای مثال زدنی در کل کشور قلمداد کرد آنچنان که بسیاری از سرمایه گذاران شهرهای دور به این دیار آمده اند تا بتوانند از این همه نعمت نصیبی ببرند.
اما وجود این همه معدن در سطح شهرستان عقده ای بزرگ بر دل اهالی نهاده است چرا که با درآمدی میلیاردی که این معادن دارند تنها عده ای با سرمایه گذاری اندک که قسمت اعظم آن منقول است و مربوط به ماشین آلات می شود سود سرشاری را بهره مند می شوند.
در عظیم ترین معادن تنها عده ای معدود مشغول به کار هستند که آنها هم بیشتر از میزان کم حقوق رنج می برند.
مشکل دیگر این است که سرمایه گذاری در بخش معادن زیربنایی نیست و صرفا محدود به تهیه تعدادی ماشین آلات سنگین می شود که سودی به حال شهر نخواهد داشت به ویژه که بیشتر معدن داران درآمد به دست آمده را نیز خارج از شهرستان هزینه می کنند.
در نهایت آنچه باقی می ماند معایبی است که به دلیل برداشت نکردن اصولی ایجاد می شود آنگونه که بیشتر جاده های روستایی تبدیل به جهنمی شده که نتیجه تردد ماشین آلات سنگین حمل بار است.
مساله دیگر گرد و خاک حاصل از برداشت است که ضرری جبران ناپذیر به محصولات کشاورزی منطقه می زند در کنار رعایت نکردن کیفیت حمل بار بویژه در ترانزیت پوکه که معمولا بدون محافظ حمل می شود به استهلاک آسفالت جاده نیز سرعت بسیاری بخشیده است.
رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان خودروهای سنگینی که روزانه به این معادن رفت و آمد دارند نیز به معضلات افزوده است و هر ساله شهروندان زیادی بر اثر این بی احتیاطی ها جان خود را از دست می دهند.
نمی توان در قروه ساکن بود و از نام معدن، نعمت را استنباط کرد اما چرا ؟ آیا ایراد وجود معدن است؟ آیا ایراد به نحوه مدیریت باز می گردد که این چنین اهالی را از معدن و معدن داران دلزده کرده است که حتی اسم و رنگ معدن نیز برای آن ها هیچ تفاوتی ندارد.
از معدن طلای داشکسن تا معادن آهن که خود چرخ های ذوب آهن غرب کشور را می چرخاند یا معادن پوکه که نیاز کل کشور را تامین می کند و معادن سنگ های آذرین، مرمر و دیگر معادن که همه زخمی بر دل اهالی شده است.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار قروه در مورد وضعیت معادن قروه گفت: خام فروشی، نبود صنایع تبدیلی و فرآوری در کنار معادن، رعایت نکردن مقررات زیست محیطی و منابع طبیعی و رعایت نکردن ساعت کار در معادن از نظر تناژ و حجم از مشکلات معادن شهرستان قروه است.
علیرضا میمنت آبادی افزود: تخریب جاده ها که باعث تلفات جانی و ویران شدن طرح های هادی در روستاها شده است، از دیگر مشکلات معادن است.
وی ایجاد صنایع تبدیلی در جوار معادن و اندیشیدن یک تدبیر قانونی که بخشی از منافع معادن مستقیم به مردم منطقه برسد را از جمله راهکارها برای حل مشکلات بیان کرد.
میمنت آبادی گفت: با توجه به سال اقتصاد و فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی، باید از سرمایه گذاران در راستای ایجاد صنایع تبدیلی حمایت کرد تا به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان کمک شود.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز به ایرنا گفت: تاکنون در بخش معدن 341 پروانه بهره برداری صادر شده که از این تعداد 268 مورد فعال است و بقیه با درصد کمتری به فعالیت خود ادامه می دهند.
مهدی مرادی افزود: بیشتر واحدهای معدنی استان کردستان در زمینه سنگ آهن، کانی های غیر فلزی و انواع کریستال، چینی، گرانیت و طلا فعال است.
به گفته وی بیشترین معادن طلا، آهن و مرمر در سطح استان کردستان در شهرستان قروه و سقز قرار دارند.
مرادی اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال را سال فرآوری معادن نام گذاری کرده ایم، شرکت های بزرگ استان، این موضوع را در دستور کار قرار داده اند و به دلیل اهمیت معادن قروه قرار شده یک واحد فرآوری در معادن مرمر این منطقه ایجاد شود.
وی با اشاره به مشکلات موجود، افزود: وجود معارضان محلی از مشکلات معادن منطقه است و از طرفی نهادهای مرتبط به ویژه منابع طبیعی و محیط زیست باید به جای گرفتن دستور توقف عملیات از مراجع قضایی، راهکار ارایه دهند.
مرادی ادامه داد: با بهره گیری از راهکارهای قانونی، مشکلات رفع می شود و همه طرف ها باید قانون را ملاک قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه رعایت قانون توسط معدن کاران رفع کننده مشکلات مردم خواهد بود، اظهار کرد: نهادهای مرتبط با ارایه خدمات مردم را راضی کنند تا شهرستان از نظر معادن در مسیر توسعه قرار گیرد.
مسوول شرکت معدنی سینا و معدن پوکه قزلجه کند قروه نیز به مشکلات معادن اشاره کرد و گفت: نبود هماهنگی میان اداره های متولی معدن بویژه اقتصاد و دارایی مشکلاتی برای معادن ایجاد کرده است.
حاجی مراد رجبی صدف افزود: سوخت رسانی به معادن و نداشتن سوخت از مشکلات بزرگ معادن است.
به گفته وی تشویق سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی در عمل دیده نمی شود و این افراد متحمل هزینه های زیادی می شوند.
رجبی صدف افزود: بنده ساخت یک واحد صنایع تبدیلی را آغاز کردم و تا 35 درصد پیشرفت فیزیکی هم داشت اما به دلیل مشکلات متعددی که پیش آمد، ساخت آن را متوقف کردم.
وی گفت: اختیارات معدن کار در حوزه معدنی است که در آن فعالیت می کند و اختیاری در خارج از معادن و به طور مثال در زمینه کیفیت جاده ها ندارد.
این معدن کار ادامه داد: از طرفی صاحب معدن، دولت و سرمایه گذار، مستاجر است که وظیفه تولید ماده معدنی برای مصرف را بر عهده دارد.
وی گفت: مالیات سه میلیارد ریالی از معدن کار هم گرفته می شود بنابراین این دولت است که باید به وضعیت جاده ها برسد.
رجبی صدف افزود: بخشی از معدن کاران و بخشی از مسوولان باید با تعامل با یکدیگر و با اتخاذ چارچوبی راهکار عملی ارایه دهند.
قروه در 120 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.
591/533/7345
گزارش از سارا صالحی
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
توسعه همکاری های ایران و بانک توسعه اسلامی مورد تاکید قرار گرفت
توسعه همکاری های ایران و بانک توسعه اسلامی مورد تاکید قرار گرفت استانبول- ایرنا - توسعه همکاری های ایران و بانک توسعه اسلامی در دیدار روز پنجشنبه علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان با احمد محمدعلی رئیس بانک توسعه اسلامی در استانبول مورد تاکید قرار گرفت به گزارش امترو تهران به لحاظ توسعه در رتبه دوم جهان قرار دارد
مترو تهران به لحاظ توسعه در رتبه دوم جهان قرار دارد تهران - ایرنا - شرکت راه آهن شهری تهران و حومه مترو موفق به کسب رتبه دوم جهان در زمینه توسعه خطوط در حال ساخت مترو شد به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه همزمان با رکوردشکرئیس سازمان توسعه تجارت در گفتوگو با فارس خبر داد برقراری تعرفه ترجیحی با ترکیه از دو ماه آینده/کاهش تعرفه با
رئیس سازمان توسعه تجارت در گفتوگو با فارس خبر دادبرقراری تعرفه ترجیحی با ترکیه از دو ماه آینده کاهش تعرفه باعث زیان به تولید داخل نشودرئیس سازمان توسعه تجارت گفت برای رونق در بازار و افزایش مشتری به دنبال برقراری تعرفه ترجیحی با کشورهای همسایه از جمله ترکیه هستیم و از ابتدای سامترو تهران به لحاظ توسعه خطوط در رتبه دوم جهان قرار دارد
مترو تهران به لحاظ توسعه خطوط در رتبه دوم جهان قرار دارد تهران - ایرنا - شرکت راه آهن شهری تهران و حومه مترو موفق به کسب رتبه دوم جهان در زمینه توسعه خطوط در حال ساخت مترو شده است به گزارش اروز دوشنبه یرنا از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه همزماننماینده مردم چابهار در مجلس در گفتوگو با فارس خبر داد افزایش اعتبار توسعه بندر چابهار در بودجه93/انعقاد قرارد
نماینده مردم چابهار در مجلس در گفتوگو با فارس خبر دادافزایش اعتبار توسعه بندر چابهار در بودجه93 انعقاد قرارداد با بخش خصوصی در مکانیک ساحلی و آبرسانی کشتیهانماینده مردم چابهار نیکشهر کنارک و قصرقند در مجلس با اشاره به افزایش اعتبار توسعه بندر چابهار در بودجه 93 گفت در بخشمسوول در سازمان توسعه تجارت: صادرات غیرنفتی در دستورکار همه دستگاه ها قرار گرفته است
مسوول در سازمان توسعه تجارت صادرات غیرنفتی در دستورکار همه دستگاه ها قرار گرفته است ایلام- ایرنا - مسوول دفتر امور تجاری عراق در سازمان توسعه و تجارت ایران گفت توجه به لزوم افزایش صادارت کالاهای غیر نفتی یکی از راه های دور زدن تحریم هاست که در دستور کار همه دستگاه های مرتبط قرااستقرار دبیرخانه دائمی امان در بانک توسعه صادرات ایران
مديرعامل بانک توسعه صادرات پیشنهاد داد استقرار دبیرخانه دائمی امان در بانک توسعه صادرات ایران مديرعامل بانک توسعه صادرات ايران در پايان پنجمين اجلاس اتحاديه امان از آمادگی اين بانک برای استقرار دبيرخانه دايمی اين اتحاديه به مدت سه سال يا بيشتر در محل ساختمان مرکزی اين بانک خبر داتوسعه مناطق محروم کشور به رونق فعالیت معادن آنها وابسته است
یک متخصص توسعه مناطق محروم کشور به رونق فعالیت معادن آنها وابسته است تهران - ایرنا - دبیرکل انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران معتقد است توسعه مناطق محروم کشور که معادن در آن نقاط واقع شده اند در گرو رونق فعالیت آنها است و تعطیلی اینگونه واحدهای معدنی ضربه به اقتصادولت یازدهم توسعه متوازن را در اولویت قرار داده است
استاندارکهگیلویه وبویراحمد دولت یازدهم توسعه متوازن را در اولویت قرار داده است یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت دولت یازدهم برای جبران عقب ماندگی های برخی مناطق به لحاظ توسعه عمرانی و اقتصادی توسعه متوازن را در اولویت قرار داده است سید موسی خادمی حاشیه نشست برتوسعه صنعتی خراسان جنوبی به معادن آن گره خورده است
توسعه صنعتی خراسان جنوبی به معادن آن گره خورده است بیرجند - ایرنا - رییس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه بدنبال پوست اندازی و احیای مجدد سازمان هستیم گفت طبق نظر کارشناسان این سازمان تنها راه توسعه صنعتی استان از طریق تقویت و ارزیابی درست از ظرفیت بسیار بارئیس سازمان بهزیستی: خدمترسانی به معلولان قطع نخاعی در دستور کار بهزیستی قرار گرفت
رئیس سازمان بهزیستی خدمترسانی به معلولان قطع نخاعی در دستور کار بهزیستی قرار گرفترئیس سازمان بهزیستی کشور گفت خدمترسانی ویژه به معلولان قطع نخاعی در دستور کار قرار گرفته است به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از ادارهکل بهزیستی خراسان رضوی همایون هاشمی در کارگاه توجیهی ممیراث فرهنگی ظرفیتی مهم برای توسعه کشور است | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1393 08 25-‘فریدون الله یاری’ روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به عنوان منابع جدید برای رشد اقتصادی کشور و درآمد زایی مورد توجه قرار دارد و این بخش می تواند پشتوانه ای مهم و اساسی برای دیگر بخشها باشد وی با اشاره بهبرگزاری دوره های ضمن خدمت بسته حمایتی توسعه مدارس غیر دولتی
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران خبر داد برگزاری دوره های ضمن خدمت بسته حمایتی توسعه مدارس غیر دولتی خبرگزاری پانا مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران از برگزاری دوره های ضمن خدمت طرح بسته حمایتی مدارس غیر دولتی در استان خبر داد ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ آذر ساعت 10مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان: میراث فرهنگی، ظرفیتی مهم برای توسعه است
مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان میراث فرهنگی ظرفیتی مهم برای توسعه است اصفهان-ایرنا-مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با واکاوی نقش برجسته این سازمان دربرنامه ریزیها و سیاستگذار های کشور گفت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ظرفیت و فرصتی مهم برای پشتیبانی از س۴۷۰ نظامی اسرائیلی بر اثر مجروحیتهای جنگ غزه هنوز خارج از خدمتند
۴۷۰ نظامی اسرائیلی بر اثر مجروحیتهای جنگ غزه هنوز خارج از خدمتندمنابع آگاه اسرائیلی اعلام کردند ۴۷۰ نفر از نظامیانی که در جنگ اخیر غزه مجروح شدهاند هنوز توان برگشت به محل خدمت خود را ندارند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس منابع آگاه صهیونیستی اعلام کردند که ۴۷۰ نظامی ا20 خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفت -
20 خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفت مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت ۲۰ خدمت دندانپزشکی زیر پوشش بیمه پایه قرار گرفت به گزارش خبرگزاری مهر دکتر انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه ستاد کشوری نظارت بر تعرفه ها افزود هیئت دولت 21 آبان این موضوع را مصوب و بفرماندار بانه: حمایت از کارآفرینان در اولویت مسئولان قرار گیرد/توسعه آموزشهای فنیوحرفهای
فرماندار بانه حمایت از کارآفرینان در اولویت مسئولان قرار گیرد توسعه آموزشهای فنیوحرفهایفرماندار بانه خواستار حمایت از کارآفرینان در این شهرستان شد و گفت توسعه آموزشهای مهارتی و کارآفرینی باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج راشد عذیری ظهر ام-
اقتصادی
پربازدیدترینها