واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هفت روز نمایشگاه با هفت برنامه جنبی، مهمان یار مهربان باشید سنندج - ایرنا- نمایشگاه بزرگ کتاب استان کردستان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از روز سه شنبه چهارم آذرماه در قالب 130 غرفه در محل دائمی نمایشگاه های استان کردستان در سنندج دایر شد و در مدت هفت روز برگزاری آن هفت برنامه جنبی برگزار می شود.

مسوول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، رونمایی از کتاب، برگزاری نشست های تخصصی با حضور ناشرین، کارگاه نمایش، قصه گویی و برپایی ایستگاه نقاشی برای کودکان را از جمله این برنامه ها ذکر کرد.
ماجد رموزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این نمایشگاه از چهارم الی 10آذر در دو نوبت صبح و عصر دایر است، گفت: علاقه مندان می توانند هر روز از ساعت 9 الی 12 و 14 الی 20 از این نمایشگاه دیدن کنند.
وی رونمایی از کتاب های فقه العباده، شفاعت و عرفان، نامیلیکی تاوان و سزا، ریاضیات مهندسی کاربردی، بازی های کلاسی و مهارت های ورزشی در فصل زمستان، چریکه در دوزخ، نگاهی به احکام کفاره ها و ژیان چیه را از جمله برنامه های جنبی این نمایشگاه ذکر کرد.
مسوول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، همچنین برگزاری نشست تخصصی نقش والدین در نهادینه کردن مطالعه، انسان، کتاب و باورهایش، خواندن با کتاب، فرهنگ روشنگری و کتابخوانی با تطبیق وضعیت موجود، تناقضات سرمایه فرهنگی و بی سوادی از نوع دوم را از جمله نشست های تخصصی این دوره از نمایشگاه بیان کرد.
رموزی در ادامه گفت: 30 هزار عنوان کتاب در این نمایشگاه وجود دارد و 100 میلیون تومان تخفیف بن کتاب نیز ارائه می شود.
او با اشاره به اینکه پیش بینی می شود بیش از پنج میلیارد ریال کتاب در این نمایشگاه فروخته شود، اظهار کرد: در این نمایشگاه به خریداران کتاب 30 درصد تخفیف داده می شود که از سوی ناشران، اداره کل و وزارتخانه هر کدام 10 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.
وی از تلاش خبرنگاران در جهت اطلاع رسانی اخبار نمایشگاه قدردانی کرد و خواستار پوشش هرچه بیشتر رویدادهای نمایشگاه در جهت نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در جامعه شد.
به گفته مراسم اختتامیه این نمایشگاه روز دوشنبه 10 آذرماه برگزار می شود.ک/3
7346/533
06/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]