تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 18 مهر 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821730450




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای قطع 40 روزه وحی بر پیامبر (ص)!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ماجرای قطع 40 روزه وحی بر پیامبر (ص)!
هرگز در مورد چيزى مگوى كه من آن را فردا انجام خواهم داد. مگر خداوند بخواهد، و چون فراموش كنى، پروردگارت را به ياد آور و بگو: اميد كه پروردگارم مرا به راهى كه نزديك تر از اين به صواب است، هدايت كند.
به گزارش نامه نیوز،مشیت و اراده الهی یکی از صفات او خداوند است تا جایی که یکی از اسامی او مرید است. اگرچه در قرآن کریم درباره مشیت و اراده و مرید سخن صریحا سخن به میان نیامده اما بیان عباراتی همچون ان شاء الله، اراد الله، یرید الله و ... بکار رفته است و روایات نیز بر این مسله تصریح می کنند.

خداوند در آیات 23 و 24 سوره مبارکه کهف می فرماید: «وَ لا تَقُوْلَنَّ لِشَيْءٍ إنِّي فاعِلٌ ذلِكَ غَدَا * إلاّ أنْ يَشاءَ اللّه ُ و اذْكُرْ رَبَّكَ إذا نَسِيْتَ وَ قُلْ عَسَى أنْ يَهدِيَنِ رَبِّي لِأقرَبَ مِنْ هذا رَشَدا»؛ «هرگز در مورد چيزى مگوى كه من آن را فردا انجام خواهم داد . مگر خداوند بخواهد . و چون فراموش كنى، پروردگارت را به ياد آر و بگو: اميد كه پروردگارم مرا به راهى كه نزديكتر از اين به صواب است ، هدايت كند»

پيامبر خدا (ص) می فرمایند: «نشانه كامل بودن ايمان بنده اين است كه در هر كارى «اِن شاء اللّه » بگويد.»

امیرالمومنین على (ع) می فرمایند: «گروهى از يهود چيزى از پيامبر (ص) پرسيدند، حضرت (ص) فرمودند: فردا بياييد تا جوابتان را بدهم ـ و اِن شاء اللّه نگفت ـ؛ پس تا چهل روز از آمدن جبرئيل (ع) نزد پيامبر (ص) جلوگيرى شد و پس از آن، بر پيامبر (ص) فرود آمد و گفت: «هرگز در مورد چيزى مگوى كه من آن را فردا انجام خواهم داد. مگر خداوند بخواهد، و چون فراموش كنى، پروردگارت را به ياد آور و بگو: اميد كه پروردگارم مرا به راهى كه نزديك تر از اين به صواب است، هدايت كند».

بنابراین، گفتن «ان شاء الله» اعتقاد به قدرت و مشیت الهی را می رساند و تکیه کلام اولیای الهی است. چنانکه در قرآن نیز از زبان پیامبران نقل شده است.حضرت یعقوب (ع) به فرزندانش می گوید: «اُدخلوا مصر ان شاءالله آمنین»، وارد مصر شوید، ان شاءالله در امانید. (یوسف، 99)

حضرت موسی (ع) به خضر (ع) می گوید: «ستجدنی اِن شاءالله صابراً»، اگر خدا بخواهد مرا شکیبا خواهی یافت.و حضرت شعیب (ع) نیز به موسی (ع) می گوید: «ستجدنی اِن شاءالله من الصالحین» (قصص، 27)

منابع:

دقایقی با قرآن

میزان الحکمه

کنزالعمال


منبع: باشگاه خبرنگاران


۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن