تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826357128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازیگران رسوایی اردبیل؟!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بازیگران رسوایی اردبیل؟! اردبیل - ایرنا - نشریه چشم انداز اردبیل در آخرین شماره خود مطلبی با عنوان "بازیگران رسوایی اردبیل" در ج کرده و در آن به حوادث بیمارستان فاطمی اردبیل و اقدام صداو سیما در پخش صحنه های از این حادثه پرداخته است.


" ضرب المثل معروفی می گوید"هر چه رشته بودیم پنبه شد"؛ کاربرد این اصطلاح زمانی است که همه تلاش ها و اقدامات یک فرد، گروه و یا اجتماعی در یک پروژه یا پروسه زمانی برای دستیابی به یک محصول و دستاوردی، ناگهان و غیرمنتظره با بی تدبیری یک یا چند عضو حقیقی یا حقوقی نقش بر آب شده و به نقطه صفر برگردد.
نزاع دسته جمعی هفته پیش در محدوده بیمارستان فاطمی اردبیل به عنوان یک پدیده ناهنجار مبتلابه همه استانها که با وجود وقوع هر 5 دقیقه یکبار در تهران به هیچ عنوان به شبکه های تلویزیونی راه پیدا نمی کند متاسفانه و تنها در سایه بی تدبیری متولیان و مسوولان ذیربط و ضعف مفرط مدیریت اطلاع رسانی در بحران ، ابعاد گسترده و فاجعه باری در شبکه های تلویزیونی،صفحات اجتماعی، سایتها و خبرگزاری ها پیدا کرد و دستاوردهای معنوی و عواطف انسانی استان اردبیل را نشانه گرفت؛ سرمایه معنوی که مصداق بارز آن در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی امسال اردبیلی ها که زبانزد عام و خاص است از شبکه های تلویزیونی خودنمایی کرد و بیش از پیش موجبات غرور مردم عاشورایی و بافرهنگ استان شد.
از وقتی این اتفاق زشت و ناپسند با ابعاد گسترده اش در شبکه های مختلف و بخش های پربیننده تلویزیون روی آنتن رفت اتهام اصلی متوجه مسئولان استانی صدا و سیما در تهیه و تولید این گزارش و پیشنهاد آن به عنوان یک سوژه داغ! برای دست اندرکاران شبکه های سراسری بود که حیثیت و اعتبار معنوی یک استان را فدای یک رفتار ناهنجاری کردند که مشابه آن صدها مورد در کشور رخ می دهد اما به درستی رعایت و حفظ مصالح عمومی مجوزی برای نشر آن در رسانه ملی نمی دهد.
هر چند مدیرکل صداوسیمای مرکز اردبیل به اعتبار مسئولیت اش و در ذیل آن سردبیر بخش خبری و دیگر دست اندرکاران تهیه و تولید این رخداد نامبارک به عنوان معاون و شریک اتهام بی حرمتی به احساسات و غرور مردم استان از طریق انتشار فیلم بیمارستانی سزاوار پاسخگویی و مجازات هستند اما آنچه که بیش از هر چیزی مهم و اساسی به نظر می رسد این است که درگیری و نزاع در پیرامون و محوطه بیمارستان فاطمی به وقوع پیوسته و چنانچه فیلم ضبط شده از طریق دوربین های مداربسته در پیرامون و محیط بیمارستان در اختیار صداوسیمای مرکز اردبیل قرار نمی گرفت چه بسا اثر تخریبی این حادثه در قالب یک خبر مکتوب و همراه با توضیحات دادستان و یا رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بمراتب کمتر از انتشار فیلم حادثه بود.
حال پرسش اساسی اینجاست با وجود این که مسئولیت اصلی در حفظ و نگهداری از محتوا و آرشیو دوربین های مداربسته تعبیه شده در محیط بیمارستان فاطمی متوجه رئیس بیمارستان و مسئول حراست آن مرکز درمانی است چگونه و با کدام دستور و یا مجوز قانونی و قضایی، محتوای محرمانه سر از شبکه های تلویزیونی در آورده است؟ اگر مجوزی بوده قطعاً با اطلاع دادستان اردبیل انجام پذیرفته که اظهارات ناصر عتباتی در گفتگو با خبرنگار چشم انداز اردبیل مبنی بر این که "به محض اطلاع از وقوع حادثه دستور دادم فیلمی پخش نشود و حتی پس از دستگیری دو متهم در اولین مرحله و با وجود اصرار صداوسیمای اردبیل با هر گونه انجام مصاحبه مخالفت کردم"ناقض چنین پیش فرضی است.مضافاً این که افضلی فرد نماینده اردبیل در مجلس به نقل از دادستان گفته است که شبکه استانی صداوسیمای اردبیل بدون مجوز اقدام به پخش این فیلم کرده است.
هر چند یک مقام آگاه انتظامی بر این عقیده است که تخلیه آرشیو دوربین های اماکن عمومی و از جمله محیط بیمارستانها تابع مقررات سخت است و طبعاً از عهده یک خبرنگار و یا کارمند عادی برای انتقال فیلم به خارج از بیمارستان فاطمی بر نمی آید و احتمالاً این اقدام با هماهنگی مراجع بالاتر صورت گرفته است.
پدیده نوظهور "فیلم های بیمارستانی" که با انتشار اخیر فایل لحظه جان دادن مرحوم مرتضی پاشایی خواننده پاپ در شبکه های اجتماعی به وضع نگران کننده و همراه با اعتراض عمومی به این قبیل اقدامات منجر شد وزیر بهداشت را بر آن داشت تا وزارتخانه متبوعش برای تهیه لایحه برخورد با منتشرکنندگان فیلم های بیمارستانی دست به کار شود.
ناگفته پیداست که صداوسیمای مرکز استان به اعتبار صلاحیت سازمانی خود محلی برای دریافت انوع و اقسام خبر،گزارش و فیلم با موضوعات گوناگون است اما این ساده لوحی است که بگوییم در این سیستم هر آنچه که فاکتورهای حداقلی و عناصر خبری را دارا باشد بدون در نظر گرفتن مصالح عمومی و حیثیت و اعتبار یک فرد، گروه و اجتماع روی آنتن می رود؛ بی تردید برخی بر این عقیده اند که رفتار زشت و ناپسند صداوسیمای مرکز اردبیل در پخش فیلم حادثه نه از باب دغدغه عمومی بلکه از جهت برجسته سازی گزارش عملکرد و پیشی گرفتن از دیگر مراکز استانها در زمینه ضریب اشغال آنتن سراسری برای تولیدات اختصاصی! البته به قیمت بازی با حیثیت و آبروی اردبیلی ها و از شیوه تعمیم ناروا بوده است.
مرکز صداوسیمایی که ناگزیر برای سرپوش گذاشتن بر ضعف مفرط خود در تولید و تحلیل محتوای رسانه ای توسعه محور و فاصله زیاد خود با مراکز صداوسیمای سایر استانها در ضریب اشغال آنتن شبکه های سراسری برای معرفی جاذبه ها و قابلیت های منحصر به فرد استان همواره با هنرنمایی خارق العاده ای سعی در برجسته سازی ارزش های خبری منفی و اخباری غیرعادی چون تولد بزغاله چندقلو ،نمایش شیوه جالب نجات خرس محبوس در استخر آب و نزاع خیابانی به افکار عمومی دنیا دارد بی آن که بداند این اقدامات نه تنها تحقیر مردم جغرافیای استان اردبیل بلکه همه اردبیلی های ساکن کره خاکی است که خود را متعلق به این منطقه می دانند و هیچ توهینی را برنمی تابند.
البته پخش فیلم نزاع خیابانی در اردبیل در شبکه های تلویزیونی نه تنها اعتراض و خشم عمومی را در پی داشت بلکه با واکنش تند حجت الاسلام سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل نیز مواجه شد به طوری که وی در خطبه های نماز جمعه اردبیل انتشار فیلم در شبکه های تلویزیونی را ضربه سهمگین بر چهره فاخر و ممتاز استان دانست و گفت: مشابه این حوادث بلکه شدیدتر از آن نیز در سایر شهرها اتفاق می افتد، اما هیچ وقت اهالی آن استان برای خودشان رسوایی درست نمی کنند. انتشار فیلم این حادثه ظلم نهان و آشکار در حق این استان است و این مسئله قطعاً در حجم گردشگران و حضور سرمایه گذاران و تعامل دیگران با ما تأثیر می گذارد.
امام جمعه اردبیل تاکید کرد که تمام مقصران در این حادثه اعم از مدیران و بزهکاران باید سریعاً و بدون تاخیر از سوی مراجع قضایی مجازات شوند.
وی با اشاره به رتبه ممتاز استان اردبیل در زمینه امنیت و اختصاص عنوان امن ترین استان به اردبیل گفت:به خاطر رتبه ویژه امنیتی استان اردبیل، دولت از اختصاص بودجه کلان امنیتی به این استان خودداری می کند.
مصطفی افضلی فرد نماینده اردبیل در مجلس هم با اظهار تاسف از این که صداوسیما با این اقدام وجهه مردم حسینی و عاشورایی اردبیل را خدشه دار کرد و صنعت توریسم و گردشگری به عنوان محور توسعه استان را تحت الشعاع قرار داد، گفت: اتفاقی که مشابه آن و حتی شدیدتر در نقاط مختلف کشور رخ می دهد امام در تلویزیون پخش نمی شود.
وی گفت:در اعتراض به این اقدام صداوسیما 30 نماینده آذری مجلس با امضای نامه ای خواستار توضیح رسانه ملی در خصوص سیاه نمایی درگیری های بیمارستان فاطمی اردبیل شدند.
احمد عظیمی سرابی مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری اردبیل نیز در واکنشی مشابه با انتقاد از نحوه اطلاع رسانی و مستندسازی خبری صدا و سیمای مرکز اردبیل و رسانه ملی درباره این نزاع خیابانی و کشیده شدن دامنه آن به داخل بیمارستان پرسید چرا که روزانه تعداد قابل توجهی نزاع در نقاط مختلف کشور رخ می دهد اما هیچ گاه صحنه های خشونت آمیز نزاع از این رسانه پخش نمی شود؟
منصور حقیقت پور دیگر نماینده مردم اردبیل در مجلس هم با ناشایست خواندن اقدام صداوسیما در پخش فیلم حادثه بیمارستان فاطمی گفت: نمایندگان آذری زبان مجلس به این موضوع اعتراض شدید کردند.
صاحبنظران بر این عقیده اند که مهاجرت بی رویه حاصل از سیاست های غیراصولی دولتها در لزوم توسعه متوازن مناطق کشور و به تبع آن حاشیه نشینی و دهها آسیب ناشی از آن زمینه ساز بروز رفتارهای خشونت آمیز است و انتشار فیلم نزاع دسته جمعی در تلویزیون رسمی کشور بدون شناسایی و ریشه یابی ضعف ها و تدبیر جدی و اساسی برای رفع آن جز ترویج خشونت و رفتارهای سوء اجتماعی حاصلی نخواهد داشت"
8124/530


04/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن