تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860439655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-خط آهن گرگان - اینچه برون 12 آذر به بهره برداری می رسد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

خط آهن گرگان - اینچه برون 12 آذر به بهره برداری می رسد وزیر راه و شهرسازی از افتتاح خط آهن گرگان - اینچه برون روز 12 آذرماه سال جاری با حضور روسای جمهور ایران، ترکمنستان و قزاقستان خبر داد.
 

عباس آخوندی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این کریدور پس از گذر از ایران، ترکمنستان و قزاقستان در انتقال کالاهای ترانزیتی در مسیر شمال به جنوب و شرق به غرب کشورهای آسیایی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: بخش عمده ترانزیت در جهان بین چین و غرب انجام می شود و هم اکنون 350 میلیون تن سالانه در این مسیر ترانزیت می شود، ضمن آنکه این کریدور در اتصال چین به اروپا و روسیه به خلیج فارس نقش محوری خواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در کنار کریدورهای شمال و جنوب کریدورهای شرقی و غربی دریای خزر نیز برای ما اهمیت زیادی دارد و خوشبختانه محور شرق دریای خزر با تلاش مثبت سه کشور ترکمنستان، قزاقستان و ایران به بار نشسته است.

آخوندی بابیان آنکه افتتاح این خط آهن آثار مثبتی در منطقه خواهد داشت، افزود: ملت های ایران، قزاقستان و ترکمنستان از سابقه دیرینه تاریخی برخوردارند و این مسیر در جهت توسعه تجارت صلح آمیز بین ملت های آسیای میانه نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: درصدد هستیم در نخستین سال های افتتاح این خط آهن حدود سه میلیون تن بار در این مسیر جابه جا شود و پس از آن میزان ترانزیت کالا در این کریدور به پنج میلیون تن و سپس به ده میلیون تن افزایش یابد.

آخوندی بر ضرورت انعقاد موافقت نامه های حمل و نقل بین کشورهای این مسیر تاکید کرد و گفت: در صورت امضای موافقتنامه های حمل و نقل، مسافر و بار در این مسیر این کریدور مهم شرق خزر همچنان به صورت عملیاتی باقی خواهد ماند.

وی گفت: براساس زیرساخت های موجود در این مسیر قطارهای مسافری می توانند در این کریدور با سرعت 160 کیلومتر و قطارهای باری با 120 کیلومتر سرعت حرکت کنند.

وی گفت: برای استقبال دیگر کشورهای منطقه از این مسیر باید نرخ تعرفه عبور در این مسیر به حداقل برسد تا این کریدور مهم کشور بتواند با بقیه کریدورهای فعال دراین عرصه رقابت کند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه همزمان با افتتاح این کریدور افزایش ظرفیت محورهای داخلی هم در دست اقدام قرار گرفته است، گفت: برای افزایش حمل و نقل در این مسیر باید پشتیبانی های لازم را انجام دهیم و متعاقب آن به دنبال فعال کردن کریدور خواف به هرات هستیم تا ترانزیت کالا در این مسیر نیز از ایران به افغانستان افزایش یابد.

وی با اشاره به مزیت های کریدور غرب دریای خزر نیز افزود: این مسیر از تهران، رشت، انزلی و پس از گذر از آستارا به خط آهن جمهوری آذربایجان متصل می شود و این سومین کریدور ما در غرب دریای خزر است تا نقش ایران را در ترانزیت کالا در منطقه افزایش دهد. (ایرنا)


 








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن