واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افزایش 1.5 درصدی میانگین نمره منفی کیفیت خودرو های ساخت داخل تهران - ایرنا - شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) در گزارشی اعلام کرد: میانگین نمره منفی خودروهای سواری در مهرماه سال جاری 1.5 درصد افزایش یافت که ناشی از روند نزولی کیفی خودروهای جک (J5)و تیبا است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، براساس بررسی های به عمل آمده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، خودروی سوزوکی گراند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان در صدر و خودروی MVM110 محصول شرکت مدیران خودرو در انتهای جدول رده بندی کیفی خودروهای سواری تولید داخل قرار گرفتند.
همچنین گزارش تحلیلی ارزشیابی خودروهای ساخت داخل در مهرماه سال جاری حاکیست که در بخش عیوب فنی و عملکردی، خودروهای سایپا ایکس 131 و تیبا بیشترین نمرات منفی را کسب کردند.
از سوی دیگر شاهد بهبود 9 درصدی میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم که عمدتا مربوط به کاهش نمره منفی خودروهای ام.وی.ام 530، لیفان 620 و پژو پارس مازندران در این بخش است.
در بخش تزئینات و مونتاژ، خودروهای ام.وی.ام 110 و پژو 405 بیشترین نمرات منفی را به خود اختصاص دادند. در ضمن شاهد افزایش 2.1 درصدی میانگین نمره منفی این بخش، نسبت به ماه قبل هستیم که از جمله عوامل اصلی در ایجاد این روند روبه نزول، مربوط به خودروهای ام.وی.ام 530 و لیفان 620 است.
در بخش بدنه نیز خودروهای ام.وی.ام 110 و سایپا ایکس 131 بیشترین نمرات منفی را کسب کردند، همچنین میانگین نمره منفی بخش بدنه نسبت به ماه قبل روند نزولی 1.8 درصدی را تجربه کرد که بیشترین تغییر مربوط به خودروهای پژو 206 و پارس تندر است.
در بخش رنگ میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل 12.2 درصد تنزل یافت که عمدتا مربوط به افزایش نمره منفی خودرو های پژو 206 و تندر 90 ایران خودرو در این بخش است
همچنین خودروهای جک (J5)، جک (J5) اتوماتیک، لیفان ایکس 60 و پژو پارس مازندران بیشترین نمرات منفی را در بخش رنگ کسب کردند. تعداد ایرادات مهم و اساسی به میزان قابل توجه 115.4 درصد افزایش یافت که غالبا مربوط به خودروهای سایپا ایکس 131 پارس خودرو و سمند است.
در مهر ماه 1393 براساس آمار تولید ارائه شده از سوی شرکت های خودروساز 99 درصد از حجم خودروهای تولید شده در داخل کشور مختص خودروهای سبک (سواری و وانت) و یک درصد نیز مربوط به خودروهای گروه سنگین (مسافری و باری) بوده است.
طی ارزیابی های انجام شده در مهرماه سال جاری در بخش سواری شاهد افول 13.4 درصدی تولید نسبت به ماه قبل بودیم که کاهش تولید خودروی تندر90 از جمله عوامل اصلی، در ایجاد این روند نزولی می باشد.
با توجه به روند نزولی تولید خودروهای سواری در مهر ماه، تعداد خودروهای ارزشیابی شده نسبت به ماه قبل 8.1 درصد کاهش یافت، بطوری که جمعا 25 مدل خودرو مورد بازرسی قرار گرفت که 19 مدل در سطح کیفی خیلی خوب و 6 مدل هم در سطح کیفی خوب قرار گرفته اند.
اقتصام (2) 1574**1558
03/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]