محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842252043
مشاهیر به موزهی ملک رفتند
واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
دستخط 12 تن از دانشمندان و مشاهیر ایرانی در کتابخانه و موزهی ملی ملک به نمایش درآمدند. به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار و همزمان با گشایش تالارهای جدید این موزه، دستخط 12 تن از مشاهیر ایرانی از جمله «شیخ بهائی»، «ملاصدرا»، «عبید زاکانی»، «ابن مسکویه» و «علامه حلی» در موزه ملی ملک به نمایش درآمدند. هر کدام از دستخطهای نمایش دهنده متعلق به صفحات یکی از کتابهای این دانشمندان است که متعلق به یک موضوع خاص است. * «ابوالثّناء قطبالدّین محمود بن ضیاءالدّین بن مسعود بن مصلح کازرونی شیرازی» (634ق/ شیراز 710ق/ تبریز) مشهور به «علاّمه قطبالدّین شیرازی»، عارف، حکیم، طبیب، منجّم، فیلسوف، ریاضیدان بزرگ سدهی هشتم هجری و از شاگردان خواجه نصیرالدّین طوسی، صدرالدّین قونوی و کاتبی قزوینی است. او در فن طبابت بهقدری حاذق بود که در سن 14سالگی و پس از فوت پدر، ریاست دارالشّفای پدر را بر عهده گرفت. او در 27سالگی به مراغه رفت و در کنار تعلیم نزد خواجه نصیرالدّین طوسی به همکاری با وی در تدوین «زیج ایلخانی» مشغول شد. وی در 30سالگی برای زیارت مولانا جلالالدّین بلخی به قونیه رفت و به حضور وی مشرّف شد. در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک نسخهای از «دُرّهالتّاج لغُرّه الدُّبّاج» که وی به نام« امیر دبّاج بن فیلشاه بن رستم بن دبّاج»، از امرای اسحاقوند گیلان نوشته، به خط خودِ علاّمه موجود است. در ظَهر این نسخه که به شمارۀ 1358 ثبت شده، آمده که وی این نسخه را در تاریخ 706 قمری، برای «شرفالدّین حسین ماستری» نوشته است.
علامه قطبالدین شیرازی
* «بهاءالدین سیدحیدر بن علی بن حیدر علوی حسینی آملی» (720ق/ آمل 794ق(؟)/ حلّه) مشهور به «علاّمه میرحیدر آملی»، عارف، صوفی، فقیه، محدّث و از بزرگترین متفکّران امامیّه است. وی پس از تحصیل علوم متداول زمان در آمل، خراسان و اصفهان، به مشاغل دیوانی پرداخت و سرانجام در دربار «فخرالدّوله حسن بنکیخسرو» آخرین پادشاه آل باوَند (باوندیان/ کینخواریه) به وزارت رسید. در سال 751 قمری به زیارت خانه خدا نائل شد و پس از آن به شوق زیارت و اقامت در جوار تربت پاک پیامبر اسلام (ص) به مدینه میرود که به علّت بیماری به عراق بازگشته و در نجف به ریاضت و عبادت میپردازد. سیّدحیدر در دورهی اقامت در عراق، از تعلیمات دو استاد؛ فخرالمحقّقین «شیخ محمّد بن حسن بن مطهّر حلّی» و «مولانا نصیرالدّین کاشانی حلّی» بهره برد. وی در اواخر این دوره، رسالهی «نقدالنّقود فی معرفه الوجود» را در باب اثبات وجود خداوند و در قالب اصول ثلاثه تألیف کرد. رساله مذکور به شماره ثبت 598 و به خط خود علاّمه و با تاریخ اتمام کتابت در «15 جمادیالثانی 768 ق» در گنجینه نسخ خطی کتابخانه ملی ملک موجود است. * «صدرالدین محمد بن ابراهیم بن یحیی شیرازی» (980ق/ شیراز 1045ق/ بصره) معروف به «ملاّصدرا» و «صدرالمتألّهین»، از بزرگان فلسفه و حکمت اشراق و صاحب فرضیهی حرکتِ جوهری است. صدرالدّین، تنها فرزند «خواجه ابراهیم قوام»، از وزراء و بازرگانان دولت صفوی در شیراز بود. او در سن شش سالگی به همراه پدرش به پایتخت (قزوین) رفت و دوران نوجوانی و جوانیاش را در آن سامان سپری کرد. وی در همانجا با شیخ بهایی و میرداماد آشنا شد و تا سال 1006قمری که پایتخت صفویان رسماً به اصفهان منتقل شد در آن مدرسه به تحصیل علم اشتغال داشت و در این سال به همراه اساتید خود به پایتخت جدید مهاجرت کرد. در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک، نسخهای از «الأربعون حدیثا» تألیف شیخ بهایی به شمارهی ثبت 663 و به خط ملاّصدرا موجود است که در روز «شنبه 28صفرالمظفّر 1006ق»، کتابت آن را به پایان رسانده است.
صدرالمتالهین
* «خواجه نظامالدّین عبیدالله زاکانی» (701 ق/ قزوین 772 ق/ اصفهان) مشهور به «عبید زاکانی»، شاعر طنزپرداز و نقّاد چیره دست سدۀ هشتم هجری قمری از خاندان زاکانیان قزوین است که از مهاجران تیرهی «بنیخفاجه» بودند. عبید بین سالهای 766 تا 767قمری در خدمت «جلالالدّین شاه شجاع بن امیرمبارزالدّین محمّد مظفّری» در کرمان بسر میبرده و نسخه ای از یادگارهای این ایّام در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک موجود است. «اشجار و اثمار» معروفترین اثر «علاء بُخاری منجّم»، کتابی است در علم نجوم که به صفات و منسوبات بروج و کواکب، احکام قِرانات، موالید و تیسیرات پرداخته است. در ظهر نسخهی مزبور و نیز در ترقیمهی آن نام عُبید به چشم میخورد که در تاریخ 21محرّم 767قمری، کتابت نسخه را به انجام رسانده است. در ابتدای نسخه و محاذی رقم عبید، رقم فرزندش، اسحق بن عبید الزّاکانی (در تاریخ 772ق) نیز دیده میشود که صریحاً نوشته است این کتاب که ملک و خط عبید بوده به حقّ الارث به وی رسیده است. این نسخه به شمارهی 603 به ثبت رسیده است. * «بهاءالدّین محمّد بن عزّالدّین حسین بن عبدالصّمد العاملی الجُبَعی (جُباعی)» مشهور به «شیخ بهایی» (953ق/ بعلبک 1030ق/ اصفهان)، دانشمند نامدار عصر صفوی است که در فلسفه، منطق، طب، هیئت و ریاضیات تبحّر داشت. در حدود 95 کتاب و رساله در سیاست، حدیث، ریاضی، اخلاق، نجوم، عرفان، فقه، مهندسی، هنر و فیزیک از وی به یادگار مانده است. به پاس خدمات وی به علم ستارهشناسی، یونسکو سال 2009 میلادی را به نام او، سال «نجوم و شیخ بهایی» نامگذاری کرد. شیخ بهائی در شمار مؤلفان پُر اثر در علوم مختلف است و آثار او تماماً موجز و بدون حشو و زواید است. یکی از مشهورترین آثار شیخ، «مفتاح الفلاح» است که وی در آن به اعمالی که یک مسلمان در طول یک شبانهروز خود باید انجام دهد، پرداخته است. در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک، نسخهای از این کتاب به شمارهی ثبت 976 و به خط شیخ، دارای خطخوردگی و توضیحات تکمیلی در حاشیه و با تاریخ اتمام کتابت در «اوایل دههی سوّم صفرالمظفّر 1015ق» موجود است.
شیخبهایی
* «محمّد بن شاهمرتضی بن شاهمحمود کاشانی» (1007ق/ کاشان 1090ق/ کاشان) مشهور به «ملاّمحسن» و متخلّص به «فیض»؛ حکیم، فیلسوف، محدّث، عارف و شاعر دورهی صفوی و از اکابر علماء امامیّه است. وی از پیشروهای روش جمع بین اصول شریعت و طریقت و حکمت بود. او شاگرد و داماد بزرگ ملاّصدرا بود که تخلّص «فیض» را نیز صدرالمتألّهین برای وی برگزیده بود. ملاّمحسن با وجود اشتغال و استغراق در تدریس، وعظ، امامت، قضاء، حکمیّت، مرجعیّت و مطالعه، در حدود 220 جلد کتاب، رساله و حواشی مفصّل و معتبر و مفید نگاشته و به یادگار گذاشته است. در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک، نسخهی گرانقدر و منحصر به فردی با عنوان «دلایل الاحکام» به شمارهی ثبت 2836، در باب احکام فقهی نماز با رقم مصرّح «محسن بن مرتضی الکاشی» و تاریخ اتمام تألیف و کتابت در «اوایل رجب1030ق» موجود است که از آن در فهرست آثار وی و نیز در «الذّریعه» یاد نشده و گویا اثر مذکور، تنها نسخهی موجود (پیشنویس) از این کتاب است. * «محمّدباقر بن محمّدتقی مجلسی» (1037ق/ اصفهان 1111ق/ اصفهان) معروف به «علاّمه مجلسی» و «مجلسی ثانی»، فقیه شیعی و ملاّباشی ایران (بالاترین مقام دینی پس از شاه) در دوران شاه سلیمان و شاه سلطانحسین صفوی بود. وی در سن14سالگی از ملاّصدرا اجازهی روایت گرفت و سپس در نزد اساتیدی چون «ملاّمحسن فیض کاشانی» و «شیخ حرّ عاملی» به آموزش صرف و نحو، معانی و بیان، لغت، ریاضی، تاریخ، فلسفه، حدیث، رجال، درایه، اصول، فقه و کلام پرداخت و بر این علوم احاطهی کامل پیدا کرد. وی در طول 73سال زندگی پُر برکت خویش، بیش از یکصد کتاب به زبانهای فارسی و عربی نوشت. «بِحارالأنوار» تنها یک عنوان از تألیفات علاّمه است که پیشنویس (مُسوَدّه/ مُسَوَّده) آن به خط علاّمه، در 22 مجلّد (از شمارۀ 983 تا 1004) با تاریخ کتابت «رمضان 1077ق» (شمارۀ 994) و «رجب 1078ق» (شمارۀ 1002) در گنجینهی نسخ خطّی کتابخانهی ملّی ملک موجود است.
علامه مجلسی
* «آقاعلی حکیم مدرّس طهرانی» (1234ق/ اصفهان 1307ق/ تهران) معروف به «حکیم مؤسّس» فرزند ملاّعبدالله زُنوزی و از بنیانگذاران اصلی مکتب فلسفی تهران است. وی در سه سالگی به همراه پدرش به تهران آمد و به تحصیل ادبیّات، منطق و فقه پرداخت و نزد پدر به مطالعهی متون فلسفی و عرفانی همّت گماشت. پس از مرگ پدر برای مدّتی به عراق و سپس به اصفهان رفت و مطالعات فلسفی خود را تکمیل کرد. پس از آن مدّتی در قزوین و نزد آخوند ملاّ آقای قزوینی به تحصیل علوم معقول مشغول شد. آقاعلی، عاقبت به تهران بازگشت و به تدریس فلسفه پرداخت. یکی از مهمترین آثار حکیم مدرّس که مهمترین متن فارسی فلسفهی صدرایی و اوّلین متن فلسفهی تطبیقی در درون سنّت فلسفۀ اسلامی به شمار میرود «بدایع الحکم» است که در آن به پرسشهای هفتگانهی «عمادالدّوله بدیعالملک میرزا» در مباحث معقول و حکمت الهیّه که در اروپا مطرح شده و وی آن را بازگو میکند، پاسخ داده است. اثر مزبور به شمارهی ثبت 1723 و به خط آقاعلی، با تاریخ تألیف و کتابت «شب 5 جمادیالاولی 1307ق» در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک موجود است. * «مولانا میرزا سیّد محمّدعلی صائب تبریزی اصفهانی» (1016ق/ اصفهان 1086ق/ اصفهان) از شعرای بزرگ عصر صفوی و از برجستهترین گویندگان سبک هندی _ اصفهانی است. پدر وی، میرزا عبدالرّحیم که یکی از تجّار معتبر تبریز بود؛ از جملهی اشخاصی است که به امر شاهعبّاس اوّل از تبریز کوچ کرده و در عبّاسآباد اصفهان ساکن شدند. صائب، در همین سالها در اصفهان به تحصیل کمالات، بهویژه خط، شعر و ادب مشغول بود. در شعر و شاعری او را شاگردِ مستعدِ «حکیم شرفالدّین حسنشفایی» دانستهاند. او خط را از عمّ خود، «شمسالدّین تبریزی» معروف به شیرینقلم آموخته بود. صائب، که به درستی وی را «شهسوار میدان خیال» نامیدهاند، یکی از پُرکارترین شاعران عصر خویش بود و مجموع ابیاتش را تا دویستهزار و بیشتر نوشتهاند که امروز آنچه باقی مانده است از نصف این هم کمتر است. در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک، نسخهای از دیوان صائب به شمارۀ ثبت 5321، شامل غزلیات (بیترتیب تهجّی) و با حواشی به خط وی موجود است.
صائبتبریزی
* «ابوعلی احمد بن محمّد بن یعقوب مُسکویۀ رازی» (326 ق/ ری 421 ق/ اصفهان) مشهور به «ابنمُسکویه» و ملقّب به «خازن»؛ از اکابر علم و دانش ایرانزمین و متبحّر در حکمت، ریاضیات، کلام، اخلاق، طب، لغت، ادب و تاریخ بود. ابنمُسکویه در اخلاق، صاحبنظر بوده و یکی از بهترین کتب اخلاقی تمام دوران تمدّن درخشان اسلامی را نوشته است و آن را «تهذیبالاخلاق» نامیده است. از دیگر آثار وی «الفوزالأصغر» است که در فلسفه و متعلّقات آن و نیز در اصول دیانتها و حقایق نفوس نوشته است. او در این کتاب، رأی خود دربارهی مخلوقات ونسبت آنها با یکدیگر و اختلاف طبقات آنها از جماد و نبات و حیوان را در10 فصل بیان میکند و میتوان گفت در این باب از پیشروان مذهب «نَشو وارتقاء» است. در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک، نسخهای از کتاب اخیر با شمارهی ثبت 5922 و تاریخ کتابت «19رجب410ق» موجود است که در ظهر نسخه، اجازهای در 9سطر و با رقم مصرّح «ابنمُسکویه» به «صاینالدّین ابومنصور یحیی بن حسن بن علی» دیده میشود. *«آیتالله جمالالدّین حسن بن یوسف بن علی بن مطهّر الحلّی» (648 ق/ حلّه 726 ق/ نجف) معروف به «علاّمهی حلّی»از علمای شیعهی امامیه، فقیه، اصولی، محدّث، رجالی، ادیب، ریاضیدان، حکیم، متکلّم و مفسّر بود. وی از کودکی به زیادی هوش و فراست شهره بود و حکمت و معقول را نزد خواجه نصیرالدّین طوسی،کاتبی قزوینی و حکیم منطقی شافعی خواند. فقه، کلام، اصول، ریاضیات، ادبیات و علوم عربی را نیز نزد دایی خود، محقّق حلّی؛ پدرش، سدیدالدّین یوسف؛ سیّداحمد بن طاووس؛ سیّدعلی بن طاووس؛ ابنمیثم بحرانی و دیگر علمای بزرگ امامیّه فراگرفت. او در عهد اولجایتو، به همراه پسرش «فخرالمحقّقین» به سلطانیه رفت و به اشاعهی مذهب تشیّع پرداخت. در گنجینهی نسخ خطّی کتابخانهی ملّی ملک، نسخهای از «ارشاد الأذهان الی احکام الایمان» به شمارۀ 2320 که در قرن 8 قمری کتابت شده و برخی حواشی آن به خط علاّمه موجود است.
علامه حلی
* «کمالالدّین حسین بن علی بیهقی سبزواری» (ف: 906 یا 910 ق/ هرات) مشهور به «ملاّحسین واعظ کاشفی»، از فحول علمای ایرانی، جامع علوم دینی، عارف معارف الهی، مسلّط به فنون غریبه، نجوم و ریاضیات و متبحّر در اصول موعظه و خطابه، در زمان سلطان حسین بایقرا در هرات و نیشابور به وعظ و ارشاد میپرداخت و با صوتی خوش و آهنگی دلکش آیات قرآن و احادیث نبوی را بیان میکرد. وی برادرِ همسرِ «مولانا عبدالرّحمان جامی» و ملازم «امیر علیشیر نوایی» بود. او کتابی به نام «روضه الشّهداء» دارد که در مقاتل خاندان رسالت (ع) نگاشته و کلمات روضه، روضه¬خوانی و روضه¬خوان از آن مصطلح شده است. نسخهای از «شرح الملخّص چغمینی» به شمارهی ثبت 650 در گنجینهی نسخ خطی کتابخانهی ملّی ملک محفوظ است که به سفارش ملاّحسین واعظ استنساخ شده و دستخط وی و پسرش، فخرالدّین علی در ظَهر نسخه موجود است. به گزارش ایسنا، علاقهمندان برای بازدید از 12 تابلوی شامل دستخط مشاهیر ایرانی، میتوانند هر روز به جز جمعهها و تعطیلات رسمی از ساعت 8:30 صبح تا 16:15 از نخستین سرسرای موزهی ملک دیدن کنند. انتهای پیام
علامه میرحیدر آملی
عبیدزاکانی
فیض کاشانی
موسس
ابن مسکویه
ملاحسین واعظ کاشانی
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
هزاران رومانیایی عملکرد دولت در انتخابات را به باد انتقاد گرفتند -
هزاران رومانیایی عملکرد دولت در انتخابات را به باد انتقاد گرفتند یک هفته پس از برگزاری دور نخست انتخابات ریاست جمهوری رومانی هزاران نفر از شهروندان این کشور با برگزاری تظاهرات از نحوه برگزاری این انتخابات در حوزه های خارج از کشور انتقاد کردند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرهیات انتخاب بخش مستند سی و سومین جشنواره فیلم فجر حکم گرفتند -
از سوی علیرضا رضاداد هیات انتخاب بخش مستند سی و سومین جشنواره فیلم فجر حکم گرفتند طی احکامی جداگانه از سوی دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر اسامی هیأت انتخاب بخش مستند جشنواره فیلم فجر اعلام شد به گزارش خبرگزاری مهر عزیزاله حاجی مشهدی پیروز کلانتری جعفر صانعی مقدم حامد شکیبخانه ملک در مشهد
۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۰ ۸ق ظ خانه ملک در مشهد موج خانه مرحوم حاج حسين ملک يکي از معدود خانه هاي بافت قديمي مشهد است که توسط سازمان ميراث فرهنگي مرمت شده و از کاربري مسکوني تبديل به مرکزي فرهنگي و هنري شده است عکس حميد فرشباف دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دا6 فیلمنامه سینمایی مجوز ساخت گرفتند -
6 فیلمنامه سینمایی مجوز ساخت گرفتند مجوز ساخت 6 فیلم 35 میلیمتری از سوی شورای صدور پروانه فیلمسازی سازمان سینمایی صادر شد به گزارش خبرگزاری مهر براساس این گزارش فیلمهای پينو كيو عامو سردار و رئيسعلي به تهیهکنندگی ناصر عنصری و كارگرداني سيدرضا صافی و نويسندگي مريم رنجبر وبعضی جوایز سراغ آثاری با اداهای روشنفکری رفتند
سیامک گلشیری بعضی جوایز سراغ آثاری با اداهای روشنفکری رفتند 1393-08-24 08 14 یک اثر ادبی وقتی میتواند به غنا دست پید کند که نویسنده بداند به هیچ مانعی برخورد نمیکند محدودیتی برای بیان آنچه میخواهد بنویسد وجود ندارد و دست به خودسانسوری نزند سیامک گلشیری نویسنده از انتشاراین برندگان نوبل، جایزه اسکار هم گرفتند!
این برندگان نوبل جایزه اسکار هم گرفتند آیا میدانید تاکنون چه کسانی علاوه بر کسب نوبل معتبرترین جایره علمی جهان جایزه اسکار معروفترین جایزه دنیای سینما را نیز فتح کردند تاکنون دو نفر از برندگان جایزه اسکار برنده نوبل نیز بودهاند جورج برنارد شاو نویسنده ایرلندی و ال گمشاهیر فلسفه اسلامی/11 «ابن باجه»، فیلسوفی که استاد ابنرشد بود
مشاهیر فلسفه اسلامی 11ابن باجه فیلسوفی که استاد ابنرشد بودابن باجه اولین متفکر آندلسی است که همه کتب فلسفی زمان خویش را گرد آورد و علوم و فلسفه را در آندلس رواج داد از او به عنوان استاد ابنرشد یاد میکنند به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس ابوبکر محمدبن یحیی بن صگزارش عملکرد خانه هنرمندان ایران نمرهی قبولی بالایی گرفت
حجت الاسلام والمسلمین ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گزارش عملکرد خانه هنرمندان ایران نمرهی قبولی بالایی گرفت حجت الاسلام والمسلمین ناصحی در نشست مشترکی بین اعضای کمیسیون فرهنگی شورای شهر و هیات رئیسه شورای عالی خانه هنرمندان ایران و مدیرعامل این خانه در محبازديد کارشناسان ارزيابي و عملکرد و پاسخگويي به شکايات در خراسان شمالي
۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۱ ۹ق ظ بازديد کارشناسان ارزيابي و عملکرد و پاسخگويي به شکايات در خراسان شمالي بازديد از موزه تکيه حسينيه بزرگ و مسجدجامع جاجرم و پارک ملي مياندشت زيستگاه يوزپلنگ آسيايي از برنامه هاي جانبي ادارات کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالي و خراسان رضوي بود به گزارشسفر 500 بسیجی ملکانی به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۲ فرمانده سپاه ملکان گفت 500 نفر از بسیجیان ملکان برای بازدید از مناطق عملیاتی به شمالغرب اعزام شدند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجانشرقی جواد اکبری در گفتوگو با خبرنگاران هدف از این بازدیدها در قالب کاروانهای راهیان نور را زنآقای بازیگر و رییس کتابخانه ملی به عیادت نجف دریابندری رفتند
آقای بازیگر و رییس کتابخانه ملی به عیادت نجف دریابندری رفتند تهران - ایرنا- رییس مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران و بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما از نجف دریا بندری مترجم مشهور کشور در بیمارستان عیادت کردند به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا رضا صالحی امیری و عزت الله انتظامی روز جمجدیدترین شوالیه ملکه
جدیدترین شوالیه ملکه دانیل دی لوییز مقامی را گرفت که مریل استریپ توان گرفتنش را ندارد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز دو سال پیش وقتی دانیل دی لوییز برای گرفتن جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد روی سن رفت به شوخی گفت که ابتدا مریل استریپ برای نقش لینکبررسی عملکرد انجمن هنرهای نمایشی در تلویزیون
بررسی عملکرد انجمن هنرهای نمایشی در تلویزیون برنامه مجله تئاتر برای بررسی عملکرد انجمن هنرهای نمایشی ایران چهار شنبه ساعت 23 20 روی آنتن میرود به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه چهار در برنامه پیش روی مجله تئاتر ابراهیم گله دار زانامشخص بودن عملکرد دبیرخانه تئاتر فجر/ اداره کل هنرهای نمایش سکوتش را میشکند؟ -
60 روز تا مهمترین رویداد تئاتری کشور نامشخص بودن عملکرد دبیرخانه تئاتر فجر اداره کل هنرهای نمایش سکوتش را میشکند سی و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر تا 60 روز دیگر برگزار میشود اما با وجود زمان کم باقیمانده هنوز وضعیت دبیرخانه و مدیران بخشهای مختلف جشنواره سی و سوم و هدبیر جشنواره ملکوت در گفتوگو با فارس خبر داد 73 هزار ملکوتی جویای «صورت و سیرت انسان در قرآن»
دبیر جشنواره ملکوت در گفتوگو با فارس خبر داد73 هزار ملکوتی جویای صورت و سیرت انسان در قرآنجشنواره ملی ملکوت که امسال با محوریت کتاب صورت و سیرت انسان در قرآن اثر ارزشمند علامه جوادی آملی برگزار میشود طی 38 روز 73 هزار ثبتنام داشته است مصطفی امرایی دبیر دومین جشنواره طرح ملیدبیر هیأت نظارت بر مطبوعات در گفتوگو با فارس خبر داد بررسی عملکرد رسانههای داخلی در انعکاس اخبار اسیدپاشی
دبیر هیأت نظارت بر مطبوعات در گفتوگو با فارس خبر دادبررسی عملکرد رسانههای داخلی در انعکاس اخبار اسیدپاشیدبیر هیأت نظارت بر مطبوعات گفت بررسی عملکرد رسانههای داخلی در انعکاس اخبار اسیدپاشی در دبیرخانه هیأت نظارت بر مطبوعات در حال انجام است سیدعلاءالدین ظهوریان در گفتوگو با خسوءقصد داعش به ملکه بریتانیا خنثی شد
یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۸ مقامات امنیتی و پلیس انگلیس میگویند یک توطئه خطرناک علیه ملکه را خنثی کردهاند این مقامات گفتهاند یک گروه وابسته به داعش قصد داشتند در آخر هفته و در مراسم بزرگداشت قربانیان جنگ جهانی اول ملکه الیزابت را از پای درآورند که در حمله پیشدستانه ناکام مان-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها