تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818966369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس سازمان سوادآموزی: ابعاد بی سوادی، فراتر از نخواندن و ننوشتن است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان سوادآموزی: ابعاد بی سوادی، فراتر از نخواندن و ننوشتن است اصفهان - ایرنا - رییس سازمان سوادآموزی کشور گفت: امروز ابعاد بی سوادی در کشور فراتر از نخواندن و ننوشتن است.


به گزارش عصر یکشنبه روابط عمومی آموزش و پرورش استان اصفهان، علی باقرزاده در نشست تخصصی سوادآموزی در اداره کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: بین اقتصاد، توسعه انسانی، بهداشت، سلامت و بی سوادی ارتباط مستقیم وجود دارد.
وی اظهار کرد: سطح تحصیلات در کاهش جرایم بسیار موثر است زیرا جهل مردم باعث افزایش خطا و همچنین سوء استفاده از این جهل خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: این تفکر که آدمهای بزرگتر اگر چه بی سوادند ولی از طریق ارتباطات اجتماعی اطلاعات کسب می کنند کافی است، تفکر نابجایی است زیرا در دنیای امروز این اطلاعات گسسته عقب ماندگی ها را جبران نمی کند.
وی گفت: حدود 780 میلیون نفر در دنیا با این تعریف بی سواد هستند و 80 درصد این تعداد در دوازده کشور دنیا زندگی می کنند.
باقرزاده افزود: سواد آموزی در کشور امروز با سه مشکل اساسی شامل فقدان اراده دسته جمعی برای ریشه کن کردن بی سوادی، عدم تقاضای سواد آموزی از طرف مردم و نبود اطلاعات ثبتی قابل اعتماد برای شناسایی افراد مواجه است.
رییس سازمان سواد آموزی کشور افزود: استان اصفهان در بخش کم سوادی زیر 50 سال با 475 هزار نفر در رتبه ششم کشور قرار دارد.
وی گفت: اصفهان همچنین رتبه پنجم بی سوادی سن بالای شش سال را در کشور با حدود 518 هزار نفر به خود اختصاص داده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین سهم استان اصفهان را در بخش بی سوادی مطلق 134 هزار نفر عنوان کرد.
وی اظهار کرد: براساس آخرین آمار سرشماری کشوری در سال 90 حدود 9 میلیون و 700 هزار نفر بی سواد بالای شش سال و 11 میلیون کم سواد و 9میلیون در حد سواد دوره راهنمایی در کشور ایران وجود دارد.
وی افزود: 25 درصد دانش آموزان در استان دارای اولیای بی سواد هستند که ضروری است برنامه ریزیهای مناسبی برای آموزش آنان صورت گیرد.
رئیس سازمان سواد آموزی کشور گفت : برنامه هایی که از صدا و سیما پخش می شود و دارای آرم سواد آموزی است اثر خاص و مفیدی بر مخاطبان ندارد و ضروری است در ساخت برنامه ها به صورت غیرمستقیم بی سوادان جذب و مشتاق سواد آموزی شوند.
وی گفت: به جز حوزه سواد آموزی در آموزش و پرورش هیچ ارگان و نهاد دیگری در مسیر آموزش تخصصی این افراد اقدامی انجام نمی دهد و محتوایی برای جذب آنها تولید نشده است.
د/510/ 607


02/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن