واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار بیرجند: سیاست های دولت بر شکوفایی بخش اشتغال و تولید است بیرجند - ایرنا - فرماندار بشرویه گفت: سیاست های دولت بر شکوفایی بخش اشتغال و تولید، بویژه در مناطق محروم است.
" علی باقری" روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان، اظهار کرد: ایجاد فرصت های شغلی و رفع معضل بیکاری فقط با همدلی و همفکری مسوولان دستگاه های اجرایی امکان پذیر است.
وی ادامه داد: بشرویه از جمله شهرستان های جوان خراسان جنوبی است و به تبع آن مشکلاتی از جمله فرصت های شغلی، فقر شدید در حوزه صنعت و همچنین کمبود امکانات رفاهی و فرهنگی دارد که باید با همت مسوولان مرتفع گردد.
فرماندار بشرویه با اشاره به دستور کار کارگروه اشتغال افزود: باید در شهرستان از ظرفیت ها و پتانسیل ها استفاده شود و بازده کار فقط شعاری نباشد لذا دستگاه های مربوطه بر اساس آمار و ارقام خود گزارش حوزه اشتغال را ارائه نمایند و به هیچ عنوان نباید کسی فضای کسب و کار را مسموم کرده و سکان را به نفع خود در دست گیرد.
وی با تاکید بر آسیب شناسی حوزه اشتغال در بشرویه تصریح کرد: یکی از راه های ایجاد فرصت های شغلی شناسایی آسیب های حوزه اشتغال در بشرویه است.
وی افزود: باید با فرهنگ سازی، مهارت آموزی و گرایش جوانان بویژه قشر تحصیل کرده به سمت شغل های مهارتی در جهت افزایش تولیدات، ایجاد فرصت شغلی و همچنین کاهش آمار بیکاری تلاش شود.
امام جمعه بشرویه هم به پتانسیل ها و داشته های شهرستان بشرویه اشاره کرد و گفت: محور اقتصاد بشرویه در حوزه کشاورزی، دامپروری و برداشت گیاهان دارویی است که خود پتانسیل بالایی به شمار می رود لذا می توان با افزایش صنایع فرآوری در جهت تولید اشتغال دراین حوزه اقدام کرد که مسوولان مربوطه باید همت خود را بکار گیرند.
حجت الاسلام محمد شمس الدین افزود: برای آبادانی و توسعه باید از تولیدات داخلی حمایت کرد تا علاوه بر پیشرفت اقتصادی شرایط ایجاد شغل و فرصت های شغلی نیز به وجود آید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با تاکید بر بررسی شاخص های کلیدی هر شهرستانی در حوزه اشتغال زایی اظهار داشت: ایجاد اشتغال مربوط به یک دستگاه و متولی خاصی نمی شود بلکه باید تمامی دستگاه ها با شناخت و بررسی شاخص های کلیدی شهرستانی خود از جمله میزان جمعیت، شاخص های بازار کار و پتانسیل های موجود در جهت ایجاد شغل و فعالیت های اقتصادی تلاش کنند.
محمد سنجری تصریح کرد: نگاه به وضعیت اشتغال شهرستان باید به صورت کامل و جامع باشد و با مقایسه عملکرد در سال های قبل روند رشدی آن بررسی گردد.
وی ضمن تاکید بر تغییر نگرش فکری در حوزه کار بویژه در بین اقشار تحصیل کرده افزود: در حال حاضر 35 درصد جویندگان کار، فارغ التحصیلان هستند و با نگاهی به متقاضیان مهارت آموزی در مراکز فنی و حرفه ای درمی یابیم بخش اعظمی از آنان دارای مدارک لیسانس تا فوق لیسانس می باشند و به دلیل عدم فرصت شغلی مرتبط با رشته در بدنه دولت، به دنبال حرفه آموزی و ورود به بازار کار مهارتی می باشند.
سنجری افزود: لذا باید آموزش های فنی و حرفه ای بر اساس نیاز سنجی جامعه صورت پذیرد و منطبق با نیاز بازار کار آموزش های لازم به متقاضیان داده شود و بر همان اساس نیز تسهیلات ارائه گردد تا زمینه ایجاد اشتغال فراهم آید.
وی گفت: باید با فرهنگ سازی کارهای مهارتی تغییر نگرش به فرهنگ کار صورت بگیرد چرا که لازمه تولید اشتغال فقط در منابع مالی و پول خلاصه نمی شود بلکه نگرش فارغ التحصیلان به کار باید تغییرکند که اولین قدم را باید خانواده ها بردارند.665
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]