واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: موضع دولت در خصوص تردد ارس پلاک ها در آذربایجان شرقی، عرب باغی: ورود فعلا ممنوع روزنامه سرخاب درشماره 2050 روزپنج شنبه خود در خصوص موضع دولت در باره ترد خودروهای ارس پلاک در استان آذربایجان شرقی به نقل از مدیر عامل منطقه آزاد ارس نوشت: ورود فعلا ممنوع است.
محسن خادم عرب باغی گفت: تردد خودروهای دارای اینگونه پلاک ها فقط در محدوده قانونی امکان پذیر است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بر اساس مصوبه هیأت دولت، تردد خودروهای ارس پلاک از محدوده منطقه آزاد ارس تا 120 کیلومتری یعنی ورودی تبریز مجاز است.
وی گفت: در گذشته بحث هایی در خصوص افزایش محدوده تردد این خودروها مطرح بود که تاکنون در این خصوص تصمیمی گرفته نشده است.
وی ادامه داد: خودروهای ارس پلاک در تبریز تردد می کنند ولی اینکه این خودروها در استان آذربایجان شرقی طبق قانون بدون طی مراحل قانونی تردد کنند، امکان پذیر نیست.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس خاطرنشان کرد: خواست مردم امکان تردد این خودروها در داخل استان آذربایجان شرقی و حتی استان های همجوار است و ما نیز پیگیر این موضوع هستیم.
خادم عرب باغی گفت: دولت فعلا اجازه این امر را به ما نداده است.
وی ادامه داد: خودروهایی با قیمت و کیفیت مناسب می تواند نیازهای بسیاری از مردم را رفع کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در خصوص احتمال افزایش میزان محدوده تردد خودروهای ارس پلاک با تایید قطعی شدن افزایش محدوده منطقه آزاد ارس بعد از الحاق بخش هایی از استان اردبیل به این منطقه
گفت: بدون شک بعد از تایید کامل، این موضوع نیز دچار تغییر و تحولاتی خواهد شد.
خادم عرب باغی اظهار کرد: طی طرح الحاق شمال استان اردبیل، 27 هزار و 600 هکتار از این استان در محدوده منطقه آزاد ارس قرار خواهد گرفت.
" منطقه آزاد ارس " با مرکزیت جلفا در شمال غرب ایران و در حاشیه رود ارس واقع شده است.
رود ارس، مرز ایران را با کشورهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان تشکیل می دهد.
این منطقه تجاری - صنعتی در بین دو منطقه حفاظت شده کیامکی و ارسباران قرار گرفته است.
منطقه آزاد ارس در 137 کیلومتری تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی که به عنوان قطب شمال غرب و دومین شهر صنعتی ایران شناخته می شود، واقع شده است.
اراضی این منطقه شامل 9 هزار و 700 هکتار از اراضی منطقه می شد که براساس مصوبه جدید هیات سازمان منطقه آزاد ارس در 14 آذر 1387، محدوده این منطقه به 51 هزار هکتار شامل بخش هایی از 2 شهرستان جلفا و کلیبر افزایش یافت.
این محدوده ابلاغی در بخش متصل، محدوده اصلی را از 9 هزار و 700 هکتار به 20 هزار و 500 هکتار افزایش داده و در 3 بخش منفصل نیز قسمتی از شهرستان کلیبر به وسعت 24 هزار هکتار (موسوم به قلی بیگ لو) و اراضی اطراف سد خداآفرین به وسعت شش هزارو 100 هکتار و محدوده گمرک نوردوز (مرز ایران با ارمنستان) به وسعت 240 هکتار محدوده منطقه آزاد ارس را تشکیل می دهد.
587
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]