واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آبان ۱۳۹۳ (۲۲:۲۱ب.ظ)
آغاز اجراي برنامه هاي ملي حوزه پژوهش قرآني در کارگروه توسعه پژوهش قرآني پنجمين نشست کارگروه توسعه پژوهش قرآني به رياست معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و با حضور حجت الاسلام عماد معاون پژوهشي حوزه هاي علميه، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر وحيد احمدي، رئيس کارگروه توسعه پژوهش قرآني در اين نشست از تصويب سازوکار اجراي برنامه هاي ملي حوزه پژوهش قرآني خبر داد.
وي با اشاره به بررسي پيش نويس ساز و کار راهبري کلان برنامه هاي ملي حوزه پژوهش قرآني و تصويب آن گفت: با تصويب و ابلاغ 9 کلان برنامه ملي حوزه پژوهش و آموزش عالي قرآني در کميسيون، رؤساي کارگروه هاي تخصصي و رئيس مرکز هماهنگي و توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني کشور ملزم به پي گيري اجراي برنامه ها و ارائه گزارش به کميسيون شده اند.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم تصريح کرد: در اين راستا کار گروه توسعه پژوهش قرآني براي عملياتي شدن برنامه هاي پژوهشي با بررسي و تصويب سازوکار اجرايي مشخص در نظر دارد با تدوين سبد پروژه اي دقيق براي هر برنامه ملي و ترسيم نگاشت نهادي آن اجراي برنامه ها را به شکل علمي پي گيري کند.
دبير شوراي عالي عتف با اشاره به شباهت برنامه هاي ملي حوزه پژوهش و آموزش عالي قرآني به برنامه هاي ملي شوراي عالي علوم تحقيقات و فناوري، تجربه دانشي و اجرايي اين شورا را پشتوانه اي مهم و مؤثر دانست که در تدوين ساز وکار اجراي برنامه ها مورد استفاده قرار گرفته است.
وي در ادامه افزود: برنامه ملي استقرار سامانه هوشمند مديريت دانش قرآني، برنامه ملي توسعه مطالعات نظام سازي قرآني، برنامه ملي توسعه مطالعات فرهنگ سازي و مديريت امور قرآني کشور و برنامه ملي گفتمان سازي ادبيات توسعه فرهنگ قرآني در حوزه تخصصي، چهار کلان برنامه ملي درحوزه پژوهش هستند که براي هر يک از آن ها يک کميته راهبري با هدف تأمين پشتوانه دانشي تدوين پروژه ها متشکل از متخصصان و اساتيد برجسته تشکيل خواهد شد که اين کميته ها ماموريت دارند در جلسات متعدد ميز انديشه، نسخه اوليه و تفصيلي ريزپروژه ها را تدوين و الزامات لازم براي اجرا را تعيين کنند.
عضو کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني كشور در ادامه اظهار داشت: در راستاي تحقق کامل برنامه هاي ملي و به منظور هدايت، هماهنگي، هم افزايي و ترسيم نقشه جامع اجراي کلان برنامه هاي ملي و نظارت عالي بر فعاليت ها و عملکرد کميته هاي راهبري، شوراي هماهنگي متشکل از رؤساي کميته هاي راهبري با مسؤوليت دبير کميسيون به عنوان ساختار بالادست کميته هاي راهبري تشکيل خواهد شد.
دكتر احمدي در خاتمه با تأکيد بر مبناي علمي و اجرايي روش اتخاذ شده در دبيرخانه کميسيون براي تحقق برنامه هاي ملي و تخصيص عالمانه و عادلانه اعتبارات اجراي منشور توسعه فرهنگ قرآني، با درخواست از رؤساي کميته هاي راهبري براي تشکيل منسجم جلسات کميته ها، روش اتخاذ شده را الگويي مناسب براي ديگر بخش هاي نظام توسعه فرهنگ قرآني و بخش هاي پژوهشي در تخصيص اعتبارات دانست که در صورت اجراي صحيح مي تواند زمينه ارتقا و اعتلاي علمي اين بخش ها را فراهم آورد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]