واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس؛ کشور باید برای هر دوسناریوی تدام تحریم و رفع آن، آمادگی داشته باشد تهران - ایرنا- عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به دو سناریوی پیش روی کشور؛ یعنی حالت تداوم تحریم ها و رفع آنها گفت: کشور برای هر دو حالت باید آمادگی داشته باشد به ویژه در زمینه های ارزی و بانکی باید کاملا هوشمند عمل کرده و شرایط پیش رو را به خوبی مدیریت کند.
علی محمد احمدی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به تبعات مطلوب اقتصادی رفع تحریم ها، افزود: اگر توافق حاصل و تحریم ها یا سطح قابل توجهی از آن حذف شود، این اقدام آثار مطلوبی بر آینده اقتصاد کشور خواهد داشت.
وی با اشاره به فراگیری تحریم های غرب علیه کشور، گفت: این تحریم ها فعالیت شبکه های بانکی پولی، تبادل تجاری و تکنولوژی را محدود کرد به طوری که بر روند فعالیت های تجاری و رشد اقتصادی کشور تاثیر منفی برجای گذاشت.
این نماینده مجلس با بیان آنکه تحریم ها در سالهای اخیر مشکلاتی را در تعاملات ایران با دیگر کشورهای جهان ایجاد کرد، افزود: در صورتی که محدودیت های پولی و بانکی که عملا مبادله ما در سطح بین المللی را محدود کرده، برداشته شوند، بسیاری از موانع موجود بر سر راه ورود فناوری تولید تجهیزات پزشکی، صنایع هوایی و دیگر صنایع پیشرفته و غیره نیز رفع خواهد شد و آثار آن هم در سطح بخشی و کلان کشور آشکار خواهد شد.
وی با بیان آنکه با ورود فناوری های روز به کشور از سوی شرکت های اروپایی، شاهد رشد تولید و افزایش صادرات خواهیم بود، افزود: در حال حاضر با واردات تجهیزات و امکانات به کشور مشکل داریم و کشورها تمایلی به سرمایه گذاری در ایران ندارند اما با ورود تجهیزات و تکنولوژی های روز، روند اجرای پروژه های کشور با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: به هر حال اگر تجارت کشور با تجارت بین الملل لینک شود، مبادلات بین المللی به سهولت انجام شده و تولیدکنندگان که عمدتا با بازارهای جهانی سر و کار دارند، می توانند صادرات خود را افزایش دهند و در مجموع فضای متفاوتی برای اقتصاد کشور ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نباید تاثیر تحریم ها را در معیشت، تولید، اشتغال و صادرات نادیده گرفت، افزود: به هر حال تحریم ها در اغلب حوزه های اقتصادی تاثیرگذار بوده و امیدواریم شاهد رفع تحریم ها و رشد و شکوفایی اقتصادی کشور باشیم.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر هم مذاکرات به نتیجه نرسد، باید روی بهره گیری از منابع، امکانات و نیروی داخلی برنامه ریزی کرد، این در حالی است که از دو سال قبل که بحث تحریم ها به ویژه شبکه بانکی و ارزی کشور اعمال شد، مقام معظم رهبری بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند تا با استفاده از سیاست های مطرح شده، شرایطی ایجاد کنیم که ضربه پذیری اقتصاد در مقابل تحریم ها کاهش یابد.
اقتصام(4)1070**1558
27/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]