تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799149438




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هماهنگي موجود بين سياست گذاران پولي و مالي کشور در هيچ دوره اي سابقه نداشته است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۱ب.ظ)
مدير عامل بانک سپه: هماهنگي موجود بين سياست گذاران پولي و مالي کشور در هيچ دوره اي سابقه نداشته است مدير عامل بانک سپه با بيان اينکه هماهنگي موجود بين رئيس کل بانک مرکزي و وزارت امور اقتصاد و دارايي در هيچ دوره سابقه نداشته، افزود: نتيجه هماهنگي بين سياست هاي پولي و مالي چيزي جز رشد و توسعه و ايجاد آرامش در اقتصاد نيست.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد کامل تقوي نژاد با حضور در نمايشگاه مطبوعات از غرفه رسانه هاي مختلف در اين نمايشگاه ديدن کرد.
وي در اين ديدار ضمن گفت و گو با رسانه ها با اشاره به ميزان اندک مطالبات معوق بانک سپه نسبت به کل مطالبات سيستم بانکي افزود: از مجموع 160 هزار ميليارد تومان مطالبات معوق سيستم بانکي کشور تنها 3 هزار ميليارد تومان يعني 1.88 درصد آن متعلق به بانک سپه است که در مقايسه با ساير بانک ها نسبت خيلي پاييني است.
تقوي نژادگفت: با انجام کارشناسي هاي لازم توسط افراد متخصص فهرستي از 100 بدهکار بزرگ بانک سپه تهيه شد. به بخشي از اين بدهکاران که از جمله بدهکاران سرمايه گذار در بخش مولد و اشتغال زا بودند با هدف کمک به اقتصاد و دستيابي به مطالبات، فرصت داده شد تا ضمن حل مشکل خود شرايط را براي پرداخت بدهي خود به بانک مهيا کنند.
وي در اين باره اضافه کرد: آن دسته از بدهکاراني که بنا به دلايلي مختلف تمايل به بازپرداخت بدهي خود را ندارند با روش هايي نظير اجرائيات در ثبت و تشکيل پرونده و مراجع قضائي برخورد شد.
مدير عامل بانک سپه افزود: برخي از پرونده هاي بدهکاران بانکي به ستاد مقابله با مفاسد اقتصادي ارجاع شده و سازمان ها و نهادهاي مربوطه در اين خصوص همکاري خوبي با بانک داشته اند.
وي با اشاره به کاهش 3 درصدي مطالبات معوق بانک سپه اظهار داشت: در حال حاضر نسبت مطالبات به تسهيلات بانک سپه 13 درصد است و عمده تسهيلاتي که بين سال هاي 84 تا 86 با نرخ 12 تا 14 درصد پرداخت شده، به مطالبات معوق تبديل شده است.
تقوي نژاد يادآور شد: بانک سپه تا کنون 15 هزار فقره تسهيلات ازدواج پرداخت کرده است.

* لزوم اهتمام بيشتر بر اجراي مصوبات بانک مرکزي توسط نهادهاي مالي
وي ضمن اشاره به مصوبه شوراي پول و اعتبار مبني بر يکسان سازي نرخها و تاثير مثبت آن گفت: مفاد اين مصوبه کمک کننده به خروج از رکود است، اما؛ متأسفانه از شهريور ماه سالجاري توسط برخي مؤسسات مالي و حتي تعدادي از بانک ها اجرا نمي شود، البته بانک مرکزي نظارت خود را افزايش داده و در اين راستا پرونده 3 بانک به دليل عدم رعايت مفاد مصوبه شوراي پول و اعتبار به شوراي انتظامي بانک ها ارجاع شده است.
تقوي نژاد به تعدادي از شگردهاي برخي بانک ها و مؤسسات مالي براي ارائه نرخ هاي بالاتر از مصوبه شوراي پول و اعتبار جهت جذب سپرده اشاره کرد و افزود: برخي از اين بانک ها و مؤسسات به جاي پرداخت سود سپرده در پايان دوره اقدام به پرداخت آن در اول دوره مي کنند که اين امر سود سپرده هاي کوتاه مدت را بالاي 22 درصد افزايش مي دهد.
وي از مديران بانک ها و متوليان سيستم بانکي خواست به اجراي مصوبه شوراي پول و اعتبار پايبند باشند.
مدير عامل بانک در خصوص تغييرات نرخ هاي سپرده ها و تسهيلات فعلي تصريح کرد: به اعتقاد من در شرايط کنوني بايد نرخهاي تعيين شده توسط شوراي پول و اعتبار اجرايي شود چون با کاهش آن دوباره اين نرخ ها، بانک هاي مقيد به اجراي قوانين و مقررات، متضرر شده و در عوض بانک ها و مؤسسات خاطي وضعيت بهتري پيدا مي کنند.
وي تأکيد کرد: اگر نرخ هاي فعلي سپرده ها و تسهيلات تغيير کند رقابت ناسالم بين بانک ها و قيمت تمام شده پول افزايش يافته و شاخص هاي مختلف تاثيرات منفي خواهد داشت.

* بانک سپه پيشگام در خروج از بنگاه داري
تقوي نژاد در خصوص لزوم خروج بانک ها از بنگاهداري خاطر نشان کرد: بانک ها بايد کار بانکي انجام دهند و فعاليت هاي بنگاهداري بايد به بخش هاي خصوصي و تعاوني واگذار شود. بر خلاف تصور عمومي و شرايط بنگاهداري ساير بانک ها، بانک سپه تنها سهامدار برخي از شرکت هاي توليدي و اشتغالزا و تأمين کننده کالاي استراتژيک نظير فولاد و سيمان است که اين مشارکت هم مطابق ضوابط و مقررات بانک مرکزي بوده و ميزان اين سهامداري بيشتر از 40 درصد سرمايه پايه اي بانک سپه نيست.
رئيس هيأت مديره بانک سپه در پاسخ به اين سؤال که علت اصلي بنگاهداري بانک ها واگذاري شرکت هاي زيانده از سوي دولت بجاي بدهي به بانک هاست گفت: البته همه شرکت هاي واگذار شده زيان ده نبوده اگر چنين شرکت هايي هم واگذار شده بانک ها بايد آنها را سودآور کرده و اقدام به فروش آنها کنند.
تقوي نژاد در اين باره اضافه کرد: در سال گذشته دولت به جاي بدهي خود 70 درصد از نيروگاه جهرم به ميزان 18 هزار ميليارد را به بانک سپه واگذار کرد.اين نيروگاه داراي دو بخش گازي و بخار بوده که بخش گازي آن راه اندازي شده است.
وي افزود: ما در نظر داريم با سرمايه گذاري 300 ميليارد توماني اين نيروگاه را تکميل و پس از سودآوري ظرف دو يا سه سال ديگر از طريق فرابورس واگذار کنيم.
وي اظهار داشت: بانک سپه سال گذشته 300 ميليارد تومان از اموال مازاد خود به همراه 3 درصد از شرکت اميد را واگذار کرده و مابقي را نيز در دست واگذاري قرار داده است.
مدير عامل بانک سپه ادامه داد: براي خروج برخي بانک ها از بنگاهداري سه سال زمان کم است هر چند اين مدت براي خروج از کارهاي واسطه اي مناسب به نظر مي رسد اما به طور کلي بايد توان بخش هاي خصوصي و تعاوني براي پذيرش شرکت هاي مازاد بانک ها تقويت شود.

* هماهنگي بي نظير سياست گذاران پولي و مالي کشور
وي ضمن اشاره به هماهنگي و همراهي کم نظير وزير امور اقتصادي و دارايي و رئيس بانک مرکزي در دولت تدبير و اميد گفت: بدون در نظر گرفتن دولت ها، سياست هاي پولي بايد مستقل از اراده دولت ها بوده تا آنها قادر به تحت فشار قرار دادن بانک مرکزي براي تنظيم سياست هاي مالي خود نباشند به همين خاطر استقلال بانک مرکزي بايد در اولويت بوده و انتخاب رئيس آن بدون در نظر گرفتن تحولات و تغييرات سياسي باشد.
مدير عامل بانک سپه در ارتباط با خريد تضميني گندم نيز گفت: 4 بانک کشور با عامليت بانک سپه 31 هزار ميليارد ريال از توان مالي خود را براي اجراي پروژه خريد تضميني گندم اختصاص داند.
* مقابله با تحريم ها با اقتصاد مقاومتي
مدير عامل بانک در پاسخ به سوالي در خصوص تأثير تحريم هاي اخير آمريکا بر سيستم بانکي گفت: از اول انقلاب کشورمان از سوي آمريکا و برخي کشورها تحريم بوده، هر چند شدت آن در سال اخير زيادتر شده است. سيستم بانکي در قالب اقتصاد مقاومتي تدابير لازم براي مقابله به اين قبيل تحريم ها را انديشده است و جاي نگراني وجود ندارد.
تقوي نژاد خاطر نشان کرد: 60 درصد از توليد ناخالص ملي کشور با کمک سيستم بانکي محقق مي شود به همين خاطر دولت تدبير و اميد لايحه خروج از رکود غير تورمي را به مجلس ارائه داده که در صورت تصويب آن بخش عمده اي از مشکلات بانک ها حل شده و آنها قادر به خدمات رساني بهتر به توليد و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي خواهند شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن