تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870855658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حال و هوای تئاتر انرژی خوبی دارد/ هیچ گاه از کار خودم راضی نبوده ام


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: "شقایق دهقان"درباره نخستین تجربه تئاتری بعد از 17 سال:
حال و هوای تئاتر انرژی خوبی دارد/ هیچ گاه از کار خودم راضی نبوده ام
تئاتر "نمایش اسپانیایی" به کارگردانی شیوا اردوئی و بازی بازیگرانی همچون شقایق دهقان ،ناصر رامین نصیر، بهاره رهنما و ... از 16 آبان ماه در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه رفته است.


به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران؛ شقایق دهقان یکی از بازیگران موفق در نمایش اسپانیایی است که پس از سال ها حضور در سینما و تلویزیون به صحنه تئاتر بازگشته است. دهقان که  تجربه موفقی در بازیگری در مجموعه های طنز پاور چین و ساختمان پزشکان را دارد در ارتباط با فعالیتش در تئاتر و غیبت طولانی مدتش در این عرصه گفت: من در سال 77 با خانم گلچهره سجادی اولین تجربه بازیگریم را تجربه کردم و بعد از آن پیشنهاد بازیگری تئاتر به آن صورت نداشتم. در این سه چهار سال احساس می کنم فضای کار بسیار خوب شده است و بازیگران سینما و تلویزیون می توانند به راحتی وارد عرصه تئاتر شود و یا بالعکس. پیشنهاد بازیگری در این دوره به من شده بود اما چون من می خواهم انتخابم برای نقشی که بازی می کنم انتخاب دقیقی باشد و همچنین نمی توانم در دو کار به صورت هم زمان بازی کنم ،بنا بر این صبر کردم تا فرصت مناسبی به وجود بیاید  خصوصا اگر یکی از کار ها تئاتر باشد چون باید تمرکز لازم برای حضور روی سن را داشته باشم.

بازیگر فیلم زیر نور ماه اظهار داشت:بازی در تئاتر استرس ها و اضطراب های خودش را دارد.تکرار ندارد و اشتباه در تئاتر قابل جبران نیست اما در سینما اینگونه نیست اما به طور کلی من فرقی در بازیگری در تئاتر و سینما نمی بینم بلکه من به  بازیگر خوب و بد اعتقاد دارم. مهم این این است که بازیگر مدیومی که  کار می کند را بشناسد چه در سینما چه در تئاتر و چه در تلویزیون و به نظر من این اشتباه است که بگوییم بازیگران سینما یا تلویزیون قابلیت بازی در تئاتر را ندارند و یا بالعکس.

شقایق دهقان اضافه کرد:من فکر می کنم علت حضور بازیگران سینما  در حوزه تئاتر و یا بالعکس برای کسب تجربه است. به نظر من هیجان حضور تماشاچی و این همزمانی و حال و هوای تئاتر  انرژی خوبی دارد که تجربه اش خالی از لطف نیست. در ارتباط با همین کار، من فکر می کنم کارگردان به توانایی من در بازیگری اعتماد کرده است. به نظر من اگر حضور بازیگران سینما باعث تقویت فرهنگ تئاتر شود  این حضور اتفاق خوبی است.

وی در ارتباط با همکاریش با این گروه نمایشی گفت:من در  درجه اول چیزی که برایم اهمیت دارد نقش است نمایشنامه است و بعد گروهی که با آن فعالیت می کنم .من از قبل نمایشنامه را خوانده بودم و و با کارهای یاسمینا رضا آشنایی کامل داشتم .  زمانی که به این کار دعوت شدم حتی برایم قابل حدس بود چه نقشی قرار است به من پیشنهاد شود . از همکاری با خانم اردویی بسیار خرسندم . از اولین جلسه تمرینم خیالم راحت شد چراکه اردویی تمام تلاشش را برای خوب شدن کار انجام می دهد. ایشان جوانی بسیار خوش ذوق ، خلاق و به نظر من بسیار آینده داری است و من چیز های زیادی را از ایشان یاد گرفتم . ایشان من را در ایفای نقش به خوبی هدایت کردند و خیلی کارگردانیشان در بازی من موثر بود و به دلیل اینکه از فضای تئاتر خیلی دور بودم نیاز داشتم به کارگردانی که الهام بخش باشد، نقش را با من بازی کند و اردویی به خوبی  از عهده این مهم بر آمد. از طرفی دیگر بهاره رهنما در این سال ها نشان داده است که انتخاب هایش بسیار خوب است و یکی از دلایل حضور من در این کار حضور خود بهاره بود که بازیگری بسیار موفق و خوب است و کارهایش بسیار موفق بوده است.

دهقان در مورد ارتباط مخاطب با نقش هایش خصوصا در این نمایش اظهار داشت:من هیچ گاه از کار خودم در صد در صد راضی نبوده ام حتی سریال هایی که بازی میکنم با اینکه مخاطبان بسیار راضی هستند اما من راضی نیستم  و همیشه این احساس را دارم که شاید می توانستم بهتر بازی کنم اما در ارتباط با این کار باید بگویم که به تماشاچی حق می دهم که  دفعه اول که کار را می بیند به سختی با کار ارتباط برقرار کند چرا که متن کمی پیچیده است. ما خودمان هم در تمرین ها کلی تحلیل میکردیم تا به اینجا رسیدیم و خود نقش برایمان جا افتاد . متن به خاطر همزمانی اتفاقات  داستان هایی که می افتد تماشاچی را در فهم اثر کمی اذیت می کند.

بازیگر سریال شب های برره  و کوچه اقاقیا در پایان صحبت هایش گفت: من کار های زیادی را در فرهنگسرای نیاوران دیده بودم و مطمئن هستم که موقعیت تئاتر در این سالن ها روز به روز بهتر می شود و من اجراهای خوبی در این مدت در این فرهنگسرا داشته ام و امیدوارم مورد توجه مخاطبان تئاتر قرار بگیرد. 

گفتنی‎ست، (نمایش اسپانیایی) تا تاریخ بیستم آذر ماه، هر شب ساعت 20 در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران (سالن خلیج فارس) اجرا می‎شود. علاقمندان جهت خرید بلیط نمایش می‎توانند با شماره رزرو 9380734193 تماس حاصل نموده و یا به سایت تیوال مراجعه نمایند.

انتهای پیام/ اس
 








تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن