واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
کنار آمدن با افراد حسود یکی از مهمترین مهارتهایی است که باید یاد بگیرید.افرادی که دارای شخصیت حسود هستند، تاب تحمل رشد و پیشرفت هیچ یک از دوستان و همکاران خود را ندارند و اگر متوجه شوند یکی از دوستان و یا همکاران آنها مورد توجه قرار گرفته است، به روش مستقیم یا غیرمستقیم می کوشند وی را در نزد دیگران حقیر نمایند
به گفته روانشناسان، متاسفانه برای افراد حسود زندگی میدان جنگ بزرگی است که مملو از دامها و تلهها است. این افراد برای مقابله با این تصویری که از زندگی دارند از یک غول تنفر خیالی برای دفاع از خود و دور کردن خطراتی که در تصورشان دارند استفاده میکنند. این افراد به موفقیتهای اطرافیانشان حسادت میکنند. در این مقاله که در سایت wikihow منتشر شده به راهکارهایی اشاره شده که میتوان با کمک آنها رفتار افراد حسود را کنترل و مدیرت کرد به طوری که به خود و دیگران آسیب روانی نرسانند:
1. رفتار بد آنان را فراموش کنید. افراد حسود اغلب احساس حقارت دارند اما میخواهند خود را برتر نشان دهند. بسیاری از گفتههای آنان از نقطه تاریکی نشات میگیرد و در صورتیکه متوجه شوند شما توانایی انجام کارهایی را دارید که از عهده آنان بر نمیآید مورد هدفشان قرار میگیرید. در این شرایط افراد حسود نسبت به شما نگرانی در خود احساس میکنند که باید دقت داشت با انجام رفتار مناسب توهمات آنان بیشتر نشود. 2. در مقابل نفرت افراد حسود به خودتان با آنها مهربان باشید. آنان در حقیقت تمایل دارند تا شما در مقابل رفتارهایشان واکنش نشان دهید اما بهترین کار مهربان بودن با آنان است. 3. احساس نگرانی و اضطراب از خود نشان ندهید. در صورتی که افراد حسود بتوانند شما را ناراحت کنند یا موجب عصبانیت شما شوند و احساس آشفتگی را در شما ببینند، حس رضایت خواهند داشت. پس تمام این حسها را در خود کنترل کنید. 4. در کنار افراد حسود زندگی کنید. به جای دوری کردن از افراد حسود سعی کنید زندگی کردن با آنان را یاد بگیرید، آنان را کنترل کنید و رفتارهای خردمندانه با این افراد داشته باشید. و چه بسا که رفتار مناسب شما از حس حسادت آنها بکاهد و باور کنند که از جانب شما آسیبی نخواهند دید.
26 آبان 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]