تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854661660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حجاب وعفاف زینت زن مسلمان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حجاب وعفاف زینت زن مسلمان است یزد - ایرنا - روزنامه بشارت نو یزد در آخرین شماره خود نوشت: مقولات فرهنگی اگر در بستر فرهنگی با آنها برخورد نشود به یک آسیب اجتماعی تبدیل می شو د و اگر آسیب اصلاح نشود به یک معضل امنیتی و انتظامی تبدیل خواهد شد.


در ادامه این مطلب که به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد است آمده: انسان موقعیت طلب است و همواره می خواهد در میان مردم از جایگاهی در خور توجه برخوردار باشد و چنین جایگاهی به دو صورت حقیقی و کاذب محقق می شود.
موقعیت حقیقی در اثر تحصیل علم و فضایل اخلاقی به دست می آید اما برخی از افراد ضعیف النفس و برخی از زنان و دختران جوان که فاقد این ارزش ها هستند با نمایش زیبایی ها و جاذبه های طبیعی و ساختگی زنانه خود سعی در جلب توجه دیگران می کنند تا به کمبودهای باطنی خود پاسخ دهند.
غافل از آنکه هرگز کسی زیبایی های ظاهری را دلیل بر شخصیت و جایگاه ارزشی آن فرد نمی داند.
بی حجابی زن را صاحب فضیلت نمی کند ، بلکه از او عروسکی ملعبه دست هوسبازان می سازد که با رشد و تعالی فاصله دارد.
زن اگر محروم از فضایل و ارزشهای انسانی باشد ، اگر سراسر وجود خود را به طلا و زینت ها و لباس های فاخر تزیین کند، ذره ای بر ارزش حقیقی او افزوده نخواهد شد، چه اینکه هزارمن تزیین و زیبایی به یک ذره تقوا نمی ارزد.
بی تردید تحصیل موقعیت حقیقی جز از راه به دست آوردن زیبایی های باطنی و فضایل انسانی و کمک پروردگار عالم میسر نیست.
در فرهنگ دینی ما حجاب به عنوان پوششی از زنان در مقابل بیگانگان و نامحرمان تلقی می شود.
تقلید از غرب در مقوله حجاب یکی از مشکلات دیرینه تعدادی از زنان جامعه است که در بی هویتی خود غرق شده و اسیر دست تبلیغات ماهواره ای می شوند.
این افراد بدون کمترین تفکر و تحلیلی از زندگی زن غربی به نوع پوشش او اظهار تمایل می کنند و از این مسئله غافلند که حجاب زینت که مسلمان است و او را در برابر تندباد های هوی و هوس هوسبازان تنگ نظر مصون می دارد.
چنانچه حضرت امیرالمومنین علی (ع) می فرمایند: پوشیدگی برای زن سودمندتر است، زیبایی او را پایدارتر می سازد به اعتقاد کارشناسان مسائل فرهنگی در کشورمان حجاب را به عنوان یک قانون تعریف کرده اند که همه باید از آن پیروی کنند و این قانون نیاز به فرهنگ سازی بیشتر دارد، ضمن آنکه در کنار فرهنگ سازی پلیس امنیت و نیروی انتظامی می توانند بسیار موثر عمل کنند و با افرادی که بعضا ناآگاهانه بدحجابی را در جامعه ترویج می دهند، برخورد کنند.
با شروع فصل گرما و تابستان شاهد نوعی بی بندوباری خاصی بین قشر محدودی از بانوان و دختران در جامعه می شویم؟ چرا وضعیت حجاب و پوشش زنان به این سمت می رود که به یک معضل اجتماعی تبدیل شده است؟ رفتار حجاب و عفاف با لغت جامع تری به نام حیا باید مورد مداقه قرار گیرد، اصولا برخی ازکلید واژه های اساسی همیشه مورد تهاجم شیطان کفر, منافقان و بدخواهان بوده اند از آن جمله لقمه حلال و حیا است و به سرعت هم در جامعه در حال شایع شدن است .
آنچه در جامعه حیا را از بین می برد ماحصل بی عفتی می داند و در این مورد علاوه بر آنکه بدحجابی رفتار بخش کوچکی از نسل جوان جامعه است ولی معلول علت هایی هم هست که ما به آن توجه کرده ایم معرفی الگوهای حجاب برای قشر جوان به راستی آیا برخورد با پدیده حجابی نیاز به مبارزه دارد یا با فرهنگ سازی حل می شود؟ شاید این سوال هم در ذهن شما ایجاد شود که چرا ما همچنان درگیر این معضل بدحجابی هستیم و چرا روش های فرهنگی تاکنون ما را به نتیجه مطلوب در برخورد با این پدید نرسانده است؟
مقولات فرهنگی اگر در بستر فرهنگی با آنها برخورد نشود به یک آسیب اجتماعی تبدیل می شود و اگر آسیب اصلاح نشود به یک معضل امنیتی و انتظامی تبدیل می شود و مقوله حجاب هم یک پدیده فرهنگی است و در زمانی که این پدیده فرهنگی به یک آسیب فرهنگی تبدیل شد ما به جای برخورد فرهنگی با این موضوع به برخورد امنیتی- انتظامی روی آوردیم و متاسفانه بدحجابی را امروز پیش از آنکه یک معضل فرهنگی بدانیم یک معضل انتظامی می دانیم حجاب یکی از ملزومات زن ایرانی- اسلامی است.
مسئله حجاب علاوه برآنکه براساس آیه59 سوره احزاب از ضروریات دین شمرده می شود یکی از نمادهای ارزنده فرهنگی اجتماعی تمدن ایرانی است چنان که ویل دورانت درباره پوشش زنان ایران باستان اشاره می کند که زنان طبقات بالای اجتماع جرات آن را نداشتند که جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون آیند در نصوصی که از دوران مادها و.. برجای مانده نشان می دهد که زنان دارای حجاب وپوشش بوده اند و مهمترین نکته در بحث حجاب را می توان مقوله حجاب و عفاف بیان کرده اند.
خانواده ها در این خصوص وظایفی به عهده دارند که ترویج فرهنگ پوشش در خانواده مقابله با پدیده شوم ماهواره و الگوگیری از آن در خانه ترویج مقابله با مصرف گرایی و مدگرایی خرید و تهیه بسته های آموزشی مثل کتب و سی دی فضاسازی در مورد حجاب در خانه ها از این جمله وظایف است.
نیمی از مشکل بدحجابی با فرهنگ سازی حل می شود و این در اولویت اول است و بخش دیگر نیز پس از آگاه سازی جامعه از طریق برخوردهای انتظامی بارعایت شرایط امر به معروف و نهی از منکر قابل حل است.
برگزاری مسابقات ترویجی در خصوص حجاب و عفاف, پاسخگویی برای اقنا سازی مخاطب به پرسش ها و شبهات حجاب و عفاف برگزاری نمایشگاه های محلی حجاب وعفاف, ایجاد مراکز مردم نهاد با هدف ترویج و الگوسازی حجاب همچنین عمومی سازی سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر و ارزش گذاری به زنان با حجاب در جامعه از دیگر وظایف متولیان فرهنگی است که می تواند در آگاه سازی جامعه نسبت به حجاب موثر باشد چرا که بیش از نیمی از افراد بدحجاب به دلیل عدم آگاهی نسبت به مسئله حجاب و ضرورت آن در قرآن دچار این آسیب شده اند.ک1
7536/616


26/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن