تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834134404




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معروف‌ترین سبیل‌های هنری+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵




1416143324188_movember-business-opportunity1.jpg

سبیل‌ به‌عنوان آیکونی مردانه، با پا گرفتن جنبشی به نام «موامبر» (Movember) در سال 2003 رنگ دیگری به خود گرفت. سبیل گذاشتن و تظاهر به داشتن ظاهری «مردانه» با هدف بالا بردن آگاهی مردان جهان کم‌کم به دنیای هنر و زیورآلات راه یافت. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گروه «Mo Bros» سال 2003 تصمیم گرفت آگاهی عموم را نسبت به سلامت مردان و جلوگیری از شیوع سرطان پروستات افزایش دهد. سبیل گذاشتن مهم‌ترین شاخصه‌ی این گروه و حربه‌شان برای رسیدن به این مقصد بود. از آن زمان سبیل تبدیل به پدیده‌ای جهانی شد که از استرالیا تا آفریقا طرفدار دارد. در این گزارش 15 سبیل معروف دنیای هنر را معرفی می‌کنیم.

سبیل سالوادور دالی

1- سبیل معروف «سالوادور دالی» نقاش سرشناس اسپانیایی این عکس را در سال 1953 گرفت. سالوادور دالی را به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین نقاشان سبک سورئال می‌شناسند. معروف‌ترین اثر او به ‌نام « تداوم حافظه» در سال ۱۹۳۱ خلق شد.

دو سبیل «پل گوگن»

2- دو سبیل «پل گوگن» گوگن نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی در سال 1888 خود را در نقش «ژان وارژان» قهرمان رمان معروف «بینوایان» کشید. صورت دیگر تصویری از «امیل برنارد» است که تعداد سبیل‌های تابلو را به دو افزایش داده است.

سبیل‌ آشفته «گوستاو کوربه»

3- سبیل‌ آشفته «گوستاو کوربه» گوستاو کوربه (کوربت) تابلوی «مرد آشفته» را بین‌ سال‌های 1844 تا 1845 خلق کرد. وی را رهبر جنبش رئالیسم در نقاشی قرن نوزدهم فرانسه می‌دانند.

مونالیزای سبیلوی «مارسل دوشان»

4- مونالیزای سبیلوی «مارسل دوشان» «L.H.O.O.Q» نام نگاه نویی است که دوشان به شاهکار ماندگار «لئوناردو داوینچی» داشته است. این نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی بود که آثارش را بیشتر با سبک‌های دادائیسم و سورئالیسم مرتبط می‌دانند. آثار دوشان در گسترش هنر غرب پس از جنگ جهانی اول تأثیرگذار بود. مونالیزای سبیل‌دار در سال 1919 خلق شد.

سبیل و ردای خزدار و «آلبرشت دورر»

5- سبیل و ردای خزدار و «آلبرشت دورر» دورر نقاش، حکاک و ریاضی‌دان آلمانی که بزرگ‌ترین گراورساز عصر خود بود، این نقاشی را در سال 1500 با نام «خودنگاره با ردای خزدار قرمز» کشید.

سبیل قیطونی «ادوار مانه»

6- سبیل قیطونی «ادوار مانه» ادوار مانه هنرمند بزرگ قرن نوزدهم فرانسه، «خواننده اسپانیایی» را در سال 1860 کشید. مدل سبیل‌های این خواننده به اندازه حالت چهره‌اش توجه بیننده را به خود جلب می‌کند.

مرد سبیلوی «ونسان ون‌گوک»

7- مرد سبیلوی «ونسان ون‌گوک» خالق «شب پرستاره» این نقاشی را در پاریس کشید. مردی با سبیل نیچه‌ای در زمستان سال 1886-1887 روی بوم ون‌گوک نقاش نامدار هلندی نقش بست.

سبیل «فریدا کالو»ی اعظم

8- سبیل «فریدا کالو»ی اعظم فریدا کالو با «خودنگاره‌ای با گردنبندی از تیغ و مرغ مگس‌خوار» گفته‌اش را تماما به اثبات رساند: «هرچه شما انجام می‌دهید، من بهترش را انجام می‌دهم». «ماگدالنا کارمن فریدا کالو ی کالدرون د ریورا» نقاش مکزیکی و یکی از نامدارترین زنان تاریخ هنر معاصر بود که بین‌ سال‌های 1907 تا 1954 می‌زیست.

سبیل‌ «کاراواجیو» و «اوتاویو لئونی»

9- سبیل‌ «کاراواجیو» و «اوتاویو لئونی» اوتاویو لئونی در این پرتره استاد نقاشی ایتالیایی میکل‌آنجلو مریسی کاراواجیو را در حالتی مغموم و به‌هم ریخته نشان داده است. قدمت این تابلو به سال 1621 برمی‌گردد.

سبیل‌ چخماخی «روبنس»

10- سبیل‌ چخماخی «روبنس» «پیتر پل روبنس» خودنگاره‌ دیدنی‌اش را در سال 1623 کشیده است. روبنس نقاش مشهور سبک باروک فلمانی در قرن هفدهم آلمان بود.

سبیل قیطوی «مودیلیانی»

11- سبیل قیطوی «مودیلیانی» مویلیانی نقاش سرشناس ایتالیایی که به کشیدن پرتره از چهره‌ افراد شهرت داشت، «طرح جدید»ش را در سال 1915 روی بوم پیاده کرد.

سبیل غمزده «ادورارد مونش»

12-سبیل غمزده «ادورارد مونش» خالق تابلوی معروف «جیغ» که گران‌قیمت‌ترین نقاشی جهان لقب گرفته، این «خودنگاره با دست استخوانی» را در سال 1895 کشید. استخوان دستی که پایین چهره غمگین مونش به چشم می‌خورد، شاید بیش مدل سبیل این هنرمند توجه را به خود جلب می‌کند.

«ون دایک» و گل‌های آفتابگردان

13- «ون دایک» و گل‌های آفتابگردان «آنتونی ون‌ دایک» که دنیا او را با نقاشی «دختری با گوشواره مروارید» می‌شناسد، در سال 1633 این نقاشی را از خود کشید. سبیل‌های سربالا و ریش مدل لنگری او کاملا با رنگ و لعاب این تابلو هماهنگ است.

سبیل دراکولای واقعی

14- سبیل دراکولای واقعی شاهزاده والاچیا (منطقه تاریخی در کشور رومانی) که به «ولد چهارمیخ‌کِش» معروف بوده، از نسل خانواده «دراکول» بود که «برام استوکر» برای پردازش شخصیت مخوف رمان معروف خود از وی الهام گرفت. این پرتره در دهه نخست 1500 کشیده شد. مدل سبیل او در زبان انگلیسی به «کرم ابریشمی» معروف است.

«فرانس هالس» و سایه‌اش

15- «فرانس هالس» و سایه‌اش «فرانس هالس» ‌نقاش بلژیکی‌ دوران طلایی هنر هلندی خودنگاره‌ی خود را در سال 1650 به تصویر کشیده و علاوه بر سبیل‌اش، سایه خود را نیز در قاب گنجانده است. انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن