تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870222090




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارائه پيشنهادات فعالان صنايع دستي براي برنامه ششم توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ آبان ۱۳۹۳ (۹:۴۹ق.ظ)
ارائه پيشنهادات فعالان صنايع دستي براي برنامه ششم توسعه با ساماندهي بخش صنايع دستي به طور قطع در سال هاي 94 و 95 شاهد شکوفايي اين بخش خواهيم بود و صنايع دستي به دوران پر رونق خود باز مي گردد.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود سلطاني فر معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري با حضور درنخستين گردهمايي فروشندگان و فعالان صنايع دستي از تلاش دست اندر کاران عرصه صنايع دستي تشکر کرد و اظهار داشت: رديف هاي اعتباري ارائه شده است و همان طور که از فعالان عرصه گردشگري خواستم از شما دست در کاران صنايع دستي مي خواهم محورهاي پيشنهادي خود را اعلام کنيد.
وي تاکيد کرد: تمامي پيشنهادها محوربندي و استخراج شده و به معاونت صنايع دستي ارائه شود.
سلطاني فر به استمرار نشست فعالان عرصه صنايع دستي اشاره کرد و گفت: براي ساماندهي و بهره وري جلسات بايد دستور کار مشخصي تعيين کرده و به آن بپردازيد.
وي در ادامه اظهار اميدواري کرد: هويت واقعي سازمان ميراث فرهنگي که با عملکرد مديران قبلي از بين رفته بايد بازگردانده شود.
رييس سازمان ميراث فرهنگي درباره مشکلات موجود در بخش صنايع دستي کشور گفت: در حوزه هاي مختلف اين بخش اعم از آموزش، فروش، بسته بندي و... مشکلاتي هست که از آن آگاهيم.
وي افزود: اين بخش مثل ساير بخش هاي سازمان 6 يا 7 متولي دارد، در حالي که بايد يک سازمان به عنوان مادر اصلي، متولي قانوني آن باشد.
سلطاني فر شاه بيت مشکلات صنايع دستي را مشکلات بازرگاني و فروش دانست و اظهار داشت: هنوز روش هاي ما در اين بخش سنتي است که بايد تغيير کند؛ اگر نتوانيم شاهکار هنري خود را در داخل و خارج از کشور به فروش برسانيم مسايلي چون ماليات، تامين مواد اوليه و بيمه باقي خواهد ماند.
وي در ادامه پيشنهاد تجارت الکترونيک را که از سوي فعالان عرصه صنايع دستي ارائه شد پيشنهاد خوبي دانست که با رفع فشارها و تحريم ها محقق مي شود.
معاون رييس جمهوري سپس گفت: آن زمان که برخي از روي جهلشان مي گفتند قطعنامه بدهيد تا قطعنامه دانتان درآيد، تصور مي کردند اين قطعنامه ها تنها کاغذ پاره است، در حالي که با تحريم ها ارتباط سيستم بانکي ما با سيستم بانکي دنيا قطع شد.
وي افزود: خوشحاليم که سوءمديريت ها پايان يافته است و به زودي فشارهاي ناشي از تحريم کاسته مي شود.
سلطاني فر در ادامه افزود: تا زماني که از فشارها کاسته شود و به منظور حل مشکل حمل پول نقد از سوي گردشگران خارجي مذاکراتي انجام شده است تا گردشگران در فرودگاه ارز را به قيمت روز در قالب کارت شتاب به ريال تبديل کنند؛ هنگام برگشت هم مابقي پول خود را مي توانند از فرودگاه دريافت کنند.
وي در ادامه موافقت خود را با ايجاد فروشگاه زنجيره اي اعلام کرد و گفت: اين فروشگاه ها بايد براي ارائه چندين برند ايراني در 100 شهر بزرگ کشور و مراکز استاني احداث شوند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي تاکيد کرد: در بخش صنايع دستي، محصولاتي همچون فرش، معرق، مليله، قلم کاري داريم که اعتبار جهاني دارد.
وي اعلام کرد: با ساماندهي بخش صنايع دستي به طور قطع در سال هاي 94 و 95 شاهد شکوفايي اين بخش خواهيم بود و صنايع دستي به دوران پر رونق خود باز مي گردد.
سلطاني فر تاکيد کرد: ساماندهي اين بخش به بهبود شرايط دو ميليون نفري در صنعت فرش و ديگر رشته هاي صنايع دستي هستند نيز کمک خواهد کرد.
رييس سازمان ميراث فرهنگي خاطر نشان کرد: همه ما در يک کشتي نشسته ايم که با همکاري يکديگر مي توانيم در اين درياي پر تلاطم به ساحل برسيم در غير اين صورت ما دچار ضرر معنوي و بخش خصوصي متحمل زيان مالي مي شود.
بهمن نامور مطلق معاون صنايع دستي نيز در اين نشست گفت: همه مشکلات صنايع دستي خود را در عرصه فروش نشان مي دهند؛ فروش و فروشندگان مهمترين شاخص صنايع دستي هستند.
وي افزود: اگر فروش خوب داشته باشيم يعني شرايط صنايع دستي خوب است.
نامور مطلق در ادامه به مهمترين مشکلات بخش صنايع دستي اعم از نبود بازار و پايگاه هاي صنايع دستي، نبود برند سازي و خدمات پس از فروش، نبود نظام منظم در حوزه قيمت گذاري، بالا بودن قيمت حمل و نقل اشاره و عنوان کرد: تا کنون نگاه نمايشگاه محوري حاکم بوده ولي براساس سياست هاي فعلي به حوزه فروش و فروشگاه توجه مي شود.
وي افزود: در همين راستا امسال برگزاري نمايشگاه صنايع دستي به عهده استان تهران گذاشته است.
در نخستين گردهمايي فروشندگان و فعالان صنايع دستي،نمايندگان استان هاي مختلف به بيان مشکلات خود پرداخته و پيشنهادات خود را به رييس سازمان ميراث فرهنگي و معاون صنايع دستي اعلام کردند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن