محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842993500
سهم تولید علم ایران در جهان چقدر است؟ |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سهم تولید علم ایران در جهان چقدر است؟
کد خبر: ۴۴۹۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹ - 16 November 2014
دکتر سید مهدی سیدی، عضو کمیسیون نخبگان و آیندهنگاری علم و نوآوری و رئیس کارگروه نخبگان در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی است. پایگاه اطلاعرسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با این عضو فرهنگستان علوم پزشکی پیرامون بحث نخبگان و تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به این امر به گفتگو پرداخته است.
به نظر شما الزامات شبکه عظیم تولید علم مدنظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که بخشهای مختلف آن به صورت همافزا و مکمل یکدیگر عمل کنند، چیست؟
یک شبکه حتما از حلقه های متعددی تشکیل شده است. برای ایجاد یک شبکه علمی، حلقهی اول حلقه آموزش است که در درون خود چند حلقه دارد. حلقه اول شناسایی استعدادهاست که بنیان بسیاری از حلقه های دیگر است. وظیفه اصلی شناسایی استعدادها، بر عهده معلمان، بویژه در دوره های ابتدایی و متوسطه است. بعد از شناسایی استعدادها، به حلقه آموزش در کنار پرورش می رسیم که بایستی همزمان با هم به سرانجام برسند و بصورت لازم وملزوم یکدیگربه اجرا درآیند. استفاده از روش های جدید و متناسب با فرهنگ و اقتضائات سنی و تحولات جامعه به بهره وری بیشتر این امر کمک می کند. گاه تمرکز بیش از اندازه به مقوله آموزش، پرورش را که یکی از اساسی ترین بخش هاست، تحت الشعاع قرار داده است.
در بحث آموزش باید به زیرساخت های مورد نیاز توجه شود. از جمله زیرساخت های آموزش می توان به محیط آموزشی، تجهیزات آموزشی، کتاب، مجلات، وسایر موارد کمک آموزشی توجه شود که مجموعا حلقه هایی در درون آموزش اند. حلقه بسیار مهم دیگر، نیروی انسانی متخصص، متعهد، دلسوز و کارآمد است که وظیفه بزرگ انسان سازی بعهده آنها است. این معلمان هستند که در کنار انتقال دانش و مفاهیم باید به دانش آموزآن و دانشجویان بینش انتقال می دهند به نحوی که وضعیت خود و کشور را بدانند و بتوانند اولویتها را بر اساس فرهنگ، نیاز های داخلی و آمایش سرزمینی به راحتی شناسایی کند. با داشتن این بینش است که فرد برای انجام کار جهادی برای نظام آماده می شود و هریک در سنگری که در آن توانایی و استعداد دارند، به فعالیت می پردازند.
بعد از آموزش در دوره ابتدایی و متوسطه، نوبت به فصل جدیدی در آموزش و پرورش می رسد که آن را آموزش عالی می نامیم. فردی که آموزش، پرورش، بینش وعلاقهمندی پیدا کرد حال آمادگی دارد تا در زمینهی تخصصی و مورد علاقه در آموزش عالی ادامه مسیر دهد. این دوره شباهت های زیادی با دوره قبلی دارد، یعنی بحث نیروی انسانی که وظیفه اش آموزش و پرورش دادن است و بحث فضای آموزشی، و تجهیزات آموزشی و پژوهشی، اما یکی از مهمترین بخشها در این حلقه، سیاستگذاری و برنامهریزی است تابتوان ضمن رصد دقیق نیاز های حال و آینده علمی و فناوری، اقتدار برای کشور به ارمغان آورد. اکنون یکی از مهمترین وجه های مهم اقتدار در هر کشور، اقتدار علمی و فناوری است که خود می تواند اقتدار در زمینه هایی مانند نظامی، سیاسی، اقتصادی، و.. را رقم زند. بنا براین آمایش سرزمینی و شناخت اولویت ها نقشی اساسی در برنامه ریزی های کوتاه مدت و دراز مدت دارند. با داشتن و انتقال تصویری شفاف در حوزه های کلان و خرد، دانشجو مسیر کار جهادی خود را تشخیص و با تمام وجود فعالیت خواهد کرد.
به نظر شما پژوهش از چه زمانی باید در نظام آموزشی ما کلید بخورد و آیا وضع کنونی را مطلوب ارزیابی می کنید؟
متاسفانه در نظام آموزش عالی کشورمان شروع جدی پژوهش در دوره کارشناسی ارشد است. برای نتیجه بخش بودن مطلوب نظام آموزشی، این مرحله باید تا حد ممکن به دوره های پایین تر منتقل شود. نگاه و دید پژوهش محور در حل مشکلات باید از دوره دانش آموزی شروع شود و در این دوره تمرین های اولیه صورت گیرد که علاوه بر یادگیری و جذب سریع تر، مسیر را برای آینده هموار تر کند.
در بسیاری از رشته ها هدف این است که دانشجو پس از دوره کارشناسی بتواند مستقیما وارد بازار کار شود ولی حتی برای چنین هدفی نیز تمرین جدی و هدفمند و یک دوره پژوهشی برای موفقیت بیشتر در آینده ضروری است. در صورتی که فرد ویژگیها و علاقمندی خاص برای ادامه تحصیل داشت، باید امکان تحصیلات تکمیلی را برای او فراهم کنیم و این از مطالبی است که مقام معظم رهبری نیز در سیاست های کلی علم و فناوری بدان تأکید داشتند. یکی از بندهای سیاستهای ابلاغی تاکید بر افزایش دوره ای تحصیلات تکمیلی است. بنابراین ما باید این فضا و امکان را برای دانشجویانی که علاقمند هستند فراهم کنیم تا تحصیلات تکمیلی تقویت شود. در دوره تحصیلات تکمیلی بحث پژوهش بسیار پررنگ است و نیاز است تا یک پژوهش جدی در زمینهای که اولویت و نیاز کشور است، صورت پذیرد و پس از اتمام تحصیل، دانش آموخته باید قادر باشد تا با استفاده از تجربیات و نتایجی که از تحقیق و پژوهش بدست آورده یا در شرکتهای دانش بنیان مشغول به کار شود و یا خود به تاسیس شرکت اقدام کند.
یکی از حلقه هایی که ما تاکنون بصورت جدی به آن نپرداخته ایم و باید در شبکهی تولید علم وجود داشته باشد این است که افراد با توجه به نیازهای کشور فعالیت های پژوهشی انجام دهند. بنابراین باید گروه یا سازمان خاصی پس از دریافت اولویت ها و نیاز های کلی از دستگاه های مختلف، این نیاز ها را بصورت اجرایی و ریزتر تبدیل کند تا هر یک از آنها بتوانند توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور انتخاب و نتایج آن به دستگاه اجرایی منعکس شود تا مورد استفاده واقع شود. در غیر این صورت پایان نامه ها و رساله های دانشجویان کمتر مورد استفاده کشور خواهد بود.
پس از اتمام این دوره و در مرحله بعد، برای افرادی که علاقمند به ادامه تحصیل هستند باید زمینه تحصیل دکتری را فراهم کرد. در دوره دکتری باید تلاش شود تا جهتگیری بر روی یک اولویت خاص که در دورهی کارشناسی ارشد شروع شده، متمرکز تر شود تا به حل جدی مشکلات بیانجامد و در نهایت فارغ التحصیل دانشگاهی بتوانند با تاسیس یک شرکت دانش بنیان و با بکارگیری کارشناسان ارشد و کارشناسان، ضمن کارآفرینی به رفع نیاز های کشور اقدام کند. مشکل خام فروشی یکی از بزرگترین مشکلات کشور است که یکی از تبعات آن واردات محصولاتی از همان جنس ولی بسیار گران تر است. چاره رهایی از این مشکل، در دست یابی به فناوری های روز است که دانشجویان دکترا می توانند در صورت وجود زیر ساخت های لازم بدان دست یابند و اقتصاد تک محصولی به اقتصاد دانش بنیان تبدیل شود. لذا حلقه آخر، تبدیل داده های پژوهشی به ثروت است که در این بخش جای کار زیادی داریم.
مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در فرمایشات اخیرشان تأکید داشتند که مقالات تولید شده در دانشگاهها و مراکز علمی باید ناظر به نیازهای درونی کشور باشند و مرجع قرار بگیرند. با توجه به این نکات وضعیت کنونی در تولید مقالات را چگونه ارزیابی میکنید؟
بطور کلی حاصل پژوهش به دو صورت قابل انتشار است. یک نوع آن مقالات علمی است که بدون هیچگونه محدودیتی انتشار می یابند و تمامی افراد در سراسر دنیا می توانند با ذکر ماخذ از آنها استفاده کنند. معمولا وجه کاربردی این مقالات کم است ولی خود، پایه ای برای کارهای کاربردی در آینده هستند. با انتشار مقالات افراد به پیشرفت علم و طرح موضوعات جدید اقدام می کنند. نوع دیگر انتشار نتایج پژوهشی ثبت patent (حق امتیاز ابداع و اختراع) است. در واقع پتنت شباهت زیادی به مقاله دارد ولی از تفاوت های اصلی آن، وجه کاربردی نتایج، و نیز اجازه استفاده از آن است. همانطور که قبلا گفته شد همه افراد می توانند با آزادی کامل از نتایج منتشر شده در یک مقاله استفاده کنند ولی در پتنت، شخص با ثبت نتایج پژوهشی، نتایج را در مالکیت خود در می آورد و اجازه استفاده از آن را به خود منحصر می سازد. هر کس بخواهد از این نتایج استفاده کند باید با شخص پتنت کننده تماس گرفته و با وی وارد معامله شود. بنابراین پتنت ها جزو سرمایه های مادی ومعنوی بالقوه هر کشور محسوب می شوند.
در ثبت patent دو سیستم وجود دارد: 1- سیستم ملی 2- سیستم بینالمللی. در سیستم ملی، معمولا هر کشور سازمانی دارد که اختراعات آن کشور را در داخل ثبت میکند. در ایران هم خوشبختانه از سالها قبل این سازمان وجود دارد و تحت نظر قوه قضائیه مشغول به فعالیت است. با توجه به قانون مالکیت فکری در کشورمان، دانشگاهها و مراکز پژوهشی، شرکت های دانش بنیان و یا حتی افراد در صورت داشتن نتایج پژوهشی کاربردی، می توانند اقدام به ثبت آنها کنند. در سیستم ثبت بین المللی، نتایج می تواند به آمریکا، اروپا، و یا ژاپن ارسال شود و پس از راستی آزمایی، به ثبت بین المللی برسد. این بخش هزینه بر بوده و لذا معمولا نتایجی که می تواند در بازار جهانی قابل عرضه و فروش باشد در این پایگاه ها به ثبت می رسد. با توجه به اینکه تعداد پتنت های هر کشور نشانه ای از قدرت فناوری است، لذا کشور ها بدنبال آن هستند که نتایج کاربردی خود را ثبت کرده و بر تعداد آن بیفزایند. گاه پتنت ها مستقیما به فروش می رسند و منبع درآمد خوبی برای کشور ها هستند و گاه برای ایجاد یک شرکت دانش بنیان از آنها استفاده می شود. وضعیت کشورمان در تعداد ثبت پتنت های بین المللی در هر سال، نامناسب است و بایستی تلاش مضاعفی برای جبران این نقیصه اندیشیده شود.
در حال حاضر سهم تولید علم کشورمان در جهان را چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا این وضعیت رضایت بخش است؟
در بحث مقالات پژوهشی دو فاکتور بسیار اساسی است. فاکتور اول تعداد مقالاتی است که یک کشور در هر سال تولید میکند. در کشور ما، این مقالات به دو دسته تقسیم میشوند، مقالات داخلی که در مجلات داخلی به زبان فارسی منتشر میشود و دسته دوم مقالاتی که به زیان های غیرفارسی منتشر میشوند. معمولا مقالات در یک یا چند پایگاه استنادی جمع آوری می شوند. جمهوری اسلامی ایران با بنیان گذاری پایگاه ISC ، مقالات فارسی داخلی و مقالات برخی از کشور های اسلامی را جمع آوری می کند. پایگاههای استنادی بین المللی دیگری نیز وجود دارند مانند تامسون رویترز (Thomson Reuters ) که در ایران بیشتر به ISI معروف است، و پایگاه دیگری به نام اسکوپوس (Scopus ) که مقالات منتشره از کلیه کشور های جهان را جمع آوری می کنند. لذا در پایان هر سال تعداد مقالات هر دانشگاه و یا مرکز، و نیز هر کشور، به سهولت قابل دسترسی است. با انتشار سالیانه این آمار، هر کشور می تواند وضعیت خود را نسبت به سال قبل و با کشور های رقیب دریابد. در ده سال اخیر، جمهوری اسلامی ایران رشد بسیار خوبی از نظر تعداد مقالات داشته است و سهم تولید علم کشور ما در جهان بیش از یک درصد است.
بخش دوم، بخش استنادات به مقالات است. یعنی مقاله تا چه میزان مورد استقبال و استفاده سایر محققین در دنیا قرار گرفته است. این امر بستگی به ارائه فرضیه ای جدید، استفاده از روشی نو، ارائه متدی جدید، یافته ای نو، و .... دارد. اگر چه رشد استنادات مقالات کشورمان، طبق آمار بین المللی، رشد خوبی داشته، ولی با رشد تعداد مقالات تناسب ندارد و باید بتوانیم این نقیصه را جبران کنیم. در سال 2014 و حدود دو ماه قبل تامسون رویترز لیست افرادی که در بین سالهای 2002 تا 2012 بیشترین تاثیر را داشتند را منتشر کرد که خوشبختانه ده نفر از دانشمندان داخل کشورمان جزو 3200 نفر برگزیده بودند که این تعداد نیز بایستی در آینده افزایش یابد.
بالا بردن کیفیت مقالات پژوهشی تابعی از بالا بردن کیفیت پژوهش در کشور است که خود نیاز به 1- سیاستگذاری و برنامه ریزی پژوهشی 2- مهیا کردن زیرساختهای پژوهشی و تخصیص بودجه درخور 3- به روز رسانی تجهیزات و 4- کار جهادی، تلاش شبانه روزی، و استفاده از میان بر ها، و 5- مدیریت واحد دارد.
با توجه به تصویب نقشه جامع علمی کشور، بایستی سیاست گذاری های اجرایی در راستای تحقق شاخص های مندرج در نقشه بکار بسته شود تا چرخه کامل علمی شکل گیرد و انشاالله بزودی شاهد دست یابی به اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی علم و فناوری، و اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری باشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
مداح های هیئت ها چقدر دریافت می کنند؟ |اخبار ایران و جهان
مداح های هیئت ها چقدر دریافت می کنند کد خبر ۴۴۸۰۰۵ تاریخ انتشار ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۷ - 09 November 2014 بعضی از هیات های مذهبی از بین اعضای خودشان روحانی برای سخنرانی دارند که پولی بابت سخنرانی دریافت نمی کند اما اغلب اعضای هیات ترجیح می دهند که برای ایام محرم روحانی دیگری رپیشنهاد نذری برای شیرخوارگاه رفیده |اخبار ایران و جهان
پیشنهاد نذری برای شیرخوارگاه رفیده کد خبر ۴۴۶۳۲۵ تاریخ انتشار ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۳ - 01 November 2014 کامران نجف زاده در اینستاگرام خود با انتشار عکس پایین نوشت الان در شیرخوارگاه رفیده هستم تنها مرکز نگهداری شیرخوارگان معلول و بی سرپرست تهران باقی مراکز بهزیستی از کودکان بیجورج جرداق نویسنده و اندیشمند مسیحی بدرود حیات گفت |اخبار ایران و جهان
جورج جرداق نویسنده و اندیشمند مسیحی بدرود حیات گفت جرداق درباره راز عدم نوشتن در باره شخصیت دیگری غیر از علی ع چنین می گوید عده ای از مردم پیشنهاد می کردند که مثلا در مورد دیگر خلفای اسلامی و یا دیگران بنویسم اما من نپذیرفتم نه به این خاطر که بخواهم بگویم دیگران بد هستند ندانشگاه علم و صنعت ایران در میان 200 دانشگاه برتر جهان
دانشگاه علم و صنعت ایران در میان 200 دانشگاه برتر جهان تهران - ایرنا - دانشگاه علم و صنعت ایران با 19 پله جهش در رتبه بندی دانشگاه ملی تایوان نسبت به سال گذشته رتبه 193 جهان را در فهرست 500 دانشگاه برتر حوزه فنی و مهندسی از آن خود کرد به گزارش ایرنا از دانشگاه علم و صنعت رتبه بچرا دخل و خرج صدا و سیما با هم نمی خواند؟ |اخبار ایران و جهان
چرا دخل و خرج صدا و سیما با هم نمی خواند کد خبر ۴۴۷۷۱۰ تاریخ انتشار ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۷ - 08 November 2014 به زودی دوران ریاست سیدعزت الله ضرغامی بر سازمان صداوسیما به پایان می رسد سوم خرداد 1383 با حکم مقام معظم رهبری او جای علی لاریجانی در سازمان صدا و سیما را گرفت به گزارپانزده سال خاطره بازی با کامران نجف زاده |اخبار ایران و جهان
پانزده سال خاطره بازی با کامران نجف زاده کد خبر ۴۴۸۹۱۷ تاریخ انتشار ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۵ - 12 November 2014 نشست دوستانه پانزده سال خاطره بازی با کامران نجف زاده با هدف تقدیر از این خبرنگار فعال در عرصه خبر و رسانه برگزار می شود به گزارش تابناک این نشست به همت سایت خبری تحهتکحرمت مکه با طرح ویرانکردن مکان تولد پیامبر |اخبار ایران و جهان
هتکحرمت مکه با طرح ویرانکردن مکان تولد پیامبر به گفته موسسه گلف بیش از 95 درصد از بناهای قدیمی شهر مقدس مکه تاکنون تخریب شده اند و قرار است مکان تولد حضرت محمد ص ویران و کاخ و مرکز خرید لوکس جدید جایگزین آن شود کد خبر ۴۴۹۰۱۸ تاریخ انتشار ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۷ - 13 Novemberکتاب جورج بوش هم آمد |اخبار ایران و جهان
کتاب جورج بوش هم آمد جورج بوش پسر در کتاب جدید خود مینویسد پدرم واقعا خواهان شرکت دردور دوم انتخابات ریاست جمهوری 1992 نبود اگرچه به شغلش عشق میورزید کد خبر ۴۴۸۱۴۸ تاریخ انتشار ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱ ۰۳ - 09 November 2014 جورج بوش پسر در کتاب جدید خود مینویسد پدرم واقعا خواهانصاحبقرانیه تعطیل شد |اخبار ایران و جهان
صاحبقرانیه تعطیل شد طبقه اول کاخ صاحبقرانیه به دلیل انجام مطالعات آسیبشناسی سازه از پنجشنبه هشتم آبان ماه تا اطلاع بعدی تعطیل میشود کد خبر ۴۴۵۷۲۷ تاریخ انتشار ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۸ - 29 October 2014 طبقه اول کاخ صاحبقرانیه به دلیل انجام مطالعات آسیبشناسی سازه از پنجشنبههشداری که رهبر انقلاب از 20 سال پیش بر آن تاکید داشت |اخبار ایران و جهان
هشداری که رهبر انقلاب از 20 سال پیش بر آن تاکید داشت حساب انگلیسی توئیتر دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری با 6 توئیت و حساب فارسی نیز با انتشار فیلمِ حرمت قمه زنی با زیرنویس پاکستانی در این باره یک حرکت جدی را برای یادآوری حرمت این عمل و همچنین آثار سوء قمه زنی برای شیعه انجاایوبی نامزد جایزه «جلال» شد |اخبار ایران و جهان
ایوبی نامزد جایزه جلال شد معرفی نامزدهای جایزه ادبی جلال آل احمد با مشخص شدنِ فهرست نامزدهای بخش مستندنگاری روز چهارشنبه ۲۱ آبانماه به پایان رسید کد خبر ۴۴۸۹۲۷ تاریخ انتشار ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۷ - 12 November 2014 معرفی نامزدهای جایزه ادبی جلال آل احمد با مشخص شدنِ فهرست ناستمداد از مردم برای آزادی «آتقی» |اخبار ایران و جهان
استمداد از مردم برای آزادی آتقی کد خبر ۴۴۸۹۱۹ تاریخ انتشار ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۹ - 12 November 2014 محمود دینی که در صفحه اجتماعی خود اعلام کرده بود بهزودی با یک سریال به تلویزیون بازمیگردد با انتشار تصویر زیر در شبکه اجتماعی از عموم مردم خواسته به جواد گلپایگانی یعنی همانکودکی و طلبگی حسن روحانی در یک کتاب |اخبار ایران و جهان
کودکی و طلبگی حسن روحانی در یک کتاب کتاب هفتاد سال همدلی نوشته عبدالرفیع حقیقت که بخشی از آن شرح احوال دوران کودکی و طلبگی حجتالاسلام والمسلین حسن روحانی رییسجمهور است منتشر شد کد خبر ۴۴۸۱۷۷ تاریخ انتشار ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۵ - 10 November 2014 کتاب هفتاد سال همدلی نوشنجف دريابندري به بخش عمومي منتقل شد |اخبار ایران و جهان
نجف دريابندري به بخش عمومي منتقل شد نجف دريابندري با بهتر شدن حالش به بخش عمومي بيمارستان منتقل شد کد خبر ۴۴۹۷۱۳ تاریخ انتشار ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۶ - 16 November 2014 نجف دريابندري با بهتر شدن حالش به بخش عمومي بيمارستان منتقل شد به گزارش ایسنا علي دهباشي درباره آخرين وضعيت جس«یانی» به ایران میآید |اخبار ایران و جهان
یانی به ایران میآید ارجمند درباره اجرای کنسرت یانی در ایران تأکید کرد این آهنگساز در ماههای آینده در تهران و کیش اجرا خواهد داشت کد خبر ۴۴۸۷۰۲ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۲ - 11 November 2014 مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در غرفه خبرگزاری فارس در نمایشگاه مطبوعات ازآیتاللهجوادی: دشمن درونی و دشمن بیرونی داریم |اخبار ایران و جهان
آیتاللهجوادی دشمن درونی و دشمن بیرونی داریم پلیس به دلیل سروکار روزانه با مجرمان باید صبار باشد ما یک دشمن درونی و یک دشمن بیرونی داریم با دشمن بیرونی میشود کنار آمد اما دشمن درونی هیچ وقت ما را رها نمیکند کد خبر ۴۴۶۳۹۹ تاریخ انتشار ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۰ - 01 November 20درخواست مدیران سینمایی برای عدم اکران «عصبانی نیستم»! |اخبار ایران و جهان
درخواست مدیران سینمایی برای عدم اکران عصبانی نیستم ظاهراً برخی فشارها در نهایت منجر به عقب نشینی قطعی مدیران سازمان سینمایی شده و مدیران سازمان سینمایی علی رغم صدور پروانه نمایش برای این فیلم -که طبیعتاً به واسطه صدور این مجوز نمیتوانند به سادگی مانع از اکران فیلم شوند- از رض-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها