تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798441322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

400 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های نیمه تمام نیاز است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس اتاق بازرگانی ایران؛ 400 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های نیمه تمام نیاز است تهران - ایرنا - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: هم اکنون 2800 طرح نیمه تمام در کشور موجود است که برای اتمام آنها به 400 هزار میلیارد تومان اعتبار جدید نیاز است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، غلامحسین شافعی روز یکشنبه در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران، افزود: هرچند تاکنون 100 هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح ها اختصاص یافته اما اتمام آنها به 400 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.
وی اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پنج برنامه توسعه در کشور اجرا شد که به جز برنامه سوم، در سایر برنامه ها به اهداف مورد نظر نرسیده ایم.
وی افزود: اگرچه سایر کشورهای اطراف ایران سابقه کمتری در اجرای برنامه های توسعه ای دارند، اما نسبت به ایران توفیقات بیشتری در این زمینه کسب کرده اند؛ بنابراین در تدوین و اجرای برنامه های توسعه ای مشکل وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد: برای آنکه گذشته تکرار نشود، باید قبول کنیم که نیازمند اصلاح در برنامه های توسعه ای کشور هستیم.
وی اضافه کرد: آنچه به عنوان مشکلات محسوس در برنامه های توسعه ای اخیر به چشم می خورد، عدم اهتمام دولت به اجرای برنامه ها بوده؛ اگرچه ممکن است برنامه های خوبی هم تدوین شده باشد.
شافعی با بیان اینکه مسائل و مشکلات مذکور باید در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: این برنامه باید به گونه ای تدوین شود که دولت اهتمام ویژه برای اجرای آن داشته باشد.
وی یکی از مشکلات مهم را نبود تامین منابع مورد نیاز برای تحقق این برنامه ها برشمرد و اظهار داشت: در برنامه ششم باید برنامه ها با بودجه تطبیق لازم را داشته باشند.
به گفته شافعی، دولت از ابزارهای مالی استفاده می کند بنابراین قوانین بودجه در تبعیت از برنامه های توسعه ای کشور باید اجرایی شوند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: بودجه برای ایجاد ثبات، تحریک رشد اقتصادی و توزیع درآمد تدوین می شود، اما قوانین بودجه ای ایران نه تنها به مساله متوازن سازی دخل و خرج دولت می پردازد، بلکه کارکرد آن در زمینه تحریک رشد اقتصادی مغفول مانده و عمده منابع بودجه صرف هزینه های جاری می شود.
وی با انتقاد شدید از تحت تاثیر قرار گرفتن بودجه های عمرانی به دلیل مسائل جاری کشور، گفت: پروژه های عمرانی ناتمام مانده اند و بخش خصوصی در این پروژه ها گرفتار شده و در این شرایط، در طول پنج سال اخیر متوسط تحقق بودجه های جاری، 95 درصد بوده در حالی که بودجه عمرانی کمتر از 57 درصد محقق شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی معتقد است؛ دولت باید خود را مقید به ایجاد ارتباط منطقی بین برنامه های توسعه و قوانین بودجه سالانه کند و در خصوص انضباط مالی، اصلاح ساختار و عدم پوشش هزینه های جاری از طریق اعتبارات عمرانی تدابیر مناسبی اتخاذ کند.
شافعی از ایجاد دبیرخانه ای در معاونت اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران خبر داد و گفت: اصلاح تعرفه گذاری، اصلاح سیستم قیمت گذاری دولتی و توسعه بخش تولید از جمله مواردی است که باید در برنامه ششم توسعه مدنظر قرار گیرد.
وی گفت: در شرایط فعلی باید مشوق ها در بخش تولید نه به عنوان یک هزینه، بلکه به عنوان سرمایه گذاری تلقی و با نگاه تولید، توسعه را تعریف کنیم.
اقتصام(3)9186**1558


25/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن