تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860309578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختصاص 500 ميليارد تومان براي اجراي طرح تعادل بخشي منابع آب زيرزميني


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اختصاص 500 ميليارد تومان براي اجراي طرح تعادل بخشي منابع آب زيرزميني
مديرکل دفتر استانداردهاي فني، مهندسي، اجتماعي، زيست محيطي آب و آبفاي وزارت نيرو گفت: در بودجه سال آينده 500 ميليارد تومان براي اجراي طرح تعادل بخشي منابع آب زيرزميني اختصاص خواهد يافت.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران،تقي عبادي در گفت‌و‌گو با پايگاه اطلاع‌رساني وزارت نيرو، در باره بودجه سال 1394 بخش آب و آبفا اظهار داشت: با تصويب هيئت وزيران و پيگيري‌هاي انجام شده با مجلس شوراي اسلامي بودجه سال 94 يک بودجه تحولي در بخش آب خواهد بود که از مباحث سازه‌اي به سمت تحول در بخش‌هاي غيرسازه‌اي سوق داده شده است.

وي از پيگيري اعتبار لازم براي طرح تعادل بخشي منابع آب زيرزميني در سال 93 در اين دفتر با همکاري دفتر نظام‌هاي بهره‌برداري و حفاظت آب و آبفا و شرکت مديريت منابع آب ايران خبر داد و گفت: براي اجراي اين طرح حدود 500 ميليارد تومان بودجه در سال 1394 اختصاص خواهد يافت.
 
عبادي با اشاره به تدوين طرح مديريت پروژه در وزارت نيرو افزود: وقتي سازماني داراي ماموريت‌هاي متعدد باشد اين ماموريت‌ها بايد به صورت نظام مند تعريف شود، همانند بخش آب که شامل کنترل و مهار آب‌ها، مديريت حوضه، محيط زيست، آب‌هاي زيرزميني، توسعه شبکه‌هاي کشاورزي، توسعه آب‌رساني به شهرها و روستاها، طرح‌هاي فاضلاب و چندين شرح خدمات ديگر که تمامي اين کارها بايد با "نظام مديريت پروژه" کنترل و هدايت شوند.

مديرکل دفتر استانداردهاي فني، مهندسي، اجتماعي، زيست محيطي آب و آبفاي وزارت نيرو ادامه داد: با مرور برنامه‌ها و مشورت با سرآمدان بخش فني- اجرايي کشور، اجراي مديريت پروژه سازماني در بخش آب با عنوان تدوين استانداردهاي مديريت پروژه و استقرار آن در صنعت آب و آبفا در دست تدوين است که شامل بخش‌هاي حاکميتي و اجرايي است و مديريت تمامي طرح‌هاي بخش آب در قالب اين نظام تعريف و راهبري شوند.

وي با اشاره به وظيفه محول شده تدوين استانداردها و ضوابط بخش آب و آبفا گفت: در 2 سال‌گذشته ذهنيت اشتباهي مراجع مرتبط رايج بوده که اين امر به صورت يک "پروژه" با تاريخ شروع و پايان مشخص ديده مي‌شد در حالي‌که اين موضوع يک کار مستمر، زيربنايي و پايه‌اي است و تلاش ما اصلاح اين نگاه است؛ به گونه‌اي که به عنوان وظيفه‌اي حاکميتي به صورت دايم و مستمر، طرح‌استاندارد آب و آبفا داراي اعتبار مشخص باشد.

وي ادامه داد: در طرح‌استاندارد آب و آبفا 11 کميته تخصصي تشکيل شده که اين کميته‌ها با توجه به رشته‌هايي که در حوزه آب و آبفا وجود دارد براي هر فعاليت استاندارد مشخص آن را تدوين کنند. اين طرح سابقه بيشر از30 ساله دارد و کاري که امسال برنامه‌ريزي شده تکميل چرخه استاندارد در دو محور آموزش و پياده‌سازي استانداردها و همچنين استانداردسازي مقوله استاندارد با استفاده از تجربيات جهاني بوده است.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن