واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بحرينيها «يوسف پيامبر(ع)»، «مختارنامه» و «مريم(س)» را دوست دارند
شيخ راشد الراشد يكي از رهبران جنبش ۱۴ فوريه بحرين معتقد است كه كشورش سوژههاي زيادي براي ساخت فيلم سينمايي دارد. او ميگويد: همه جاي بحرين تبديل به قصه بزرگي براي ساخت فيلم شده است.
شيخ راشد الراشد يكي از رهبران جنبش ۱۴ فوريه بحرين معتقد است كه كشورش سوژههاي زيادي براي ساخت فيلم سينمايي دارد. او ميگويد: همه جاي بحرين تبديل به قصه بزرگي براي ساخت فيلم شده است.
شيخ راشد الراشد يكي از رهبران جنبش 14 فوريه بحرين در گفتوگو با تسنيم، در پاسخ به اين سؤال كه اگر فيلمساز ايراني بخواهد در مورد انقلاب بحرين فيلم بسازد چه سوژهاي را ميتواند انتخاب كند، گفت: رژيم بحرين به هيچ خبرنگار، رسانه و فيلمسازي اجازه نميدهد كه از داخل بحرين تصويري بگيرد و مجوز ساخت فيلم نميدهد. اما حوادث چهارسال گذشته بحرين، تبديل به قصه بزرگي شده است كه در آن زنان و جوانها و طبقات مختلف اجتماعي شركت داشتند. در بحرين كوچكترين زنداني سياسي را داريم كه يك بچه 10 ساله است كه به جرم شركت در تظاهرات به 10 سال زندان، محكوم شده است. راشد الراشد ادامه داد: شما به هركجاي بحرين اين روزها نگاه كنيد يك قصه بزرگ ميبينيد. يك زن در زندان كودكي را به دنيا ميآورد يا زني با بچه شش ماههاش در زندان است. زندانهاي بحرين بيش از 50 نوجوان زنداني دارد كه زير 14 سال سن دارند و پدر و مادرشان هم نميتوانند با آنها حرف بزنند. آيا اينها براي ساخت فيلم قصه بزرگي نيست.
راشد الراشد در پاسخ به اين سؤال كه جوانهاي بحريني از اكران چه فيلمهايي در كشورشان استقبال ميكنند، گفت: فيلم مستندي از شبكه الجزيره پخش شد با عنوان «صرخه الظلام» به معني «فرياد در تاريكي» كه در مورد حوادث بحرين بود و با استقبال روبهرو شد. طبيعي است كه مردم فيلمهايي را بيشتر ميخواهند كه انگيزههاي انقلابيشان را بيشتر كند. شرايط مردم بحرين به گونهاي نيست كه فقط براي سرگرمي به سينما بروند. آنها فيلمهايي ميخواهند كه محتوا هم داشته باشد. شيخ راشد الراشد در پاسخ به اين سؤال كه كدام فيلم و سريالهاي ايراني در بحرين با استقبال روبهرو شده است، گفت:مردم بحرين سريالهاي «حضرت يوسف (ع)»، «مختارنامه» و «حضرت مريم (س)» را دوست دارند. فيلم سينمايي «سفير» كه خيلي قديمي است را بارها ديدهاند و صحنههاي اين فيلم در ذهنشان باقي مانده است. مردم بحرين مذهبي هستند و فيلمهاي سينماي ايران را دنبال ميكنند چون اشتراكات فرهنگ و اخلاقي با مردم ايران دارند. رهبر جنبش 14 فوريه بحرين ادامه داد: البته سريالها و فيلمهاي بامحتوا مثل همينهايي كه گفتم در بين مردم مورد استقبال قرار ميگيرد. در همه خانههاي بحرين سيديهاي اين فيلمها هست. يك سوم مردم بحرين به زبان فارسي مسلط هستند و اگر فيلمي دوبله نشده باشد باز هم زبانش را ميفهمند.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]