تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815171713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باکتری ها تبدیل به حافظه های زنده می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:سینا:
باکتری ها تبدیل به حافظه های زنده می شوند
۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۸:۵۰:۵۳
کد خبر: ۱۰۵۸۸باکتری ها تبدیل به حافظه های زنده می شوند

باکتری ها از طریق اصلاح ژنتیکی تبدیل به حافظه های زنده و آرشیوهای واقعی و بیولوژیکی می شوند که هماتند هارد دیسک در رایانه ها قادر به ضبط داده ها و اطلاعات بر روی &#۳۹;دی ان ای&#۳۹; هستند.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری 'آنسا'، 'جانفرانکو روسولئو' زیست شناس مولکولی دانشگاه 'ساپیئنتزا' در شهر رم در این باره گفت: باکتری ها اشیاء بیولوژیکی بسیار انعطاف پذیری هستند که با توجه به سادگی از پتانسیل بزرگی برخوردارند.

وی افزود: تاکنون با اصلاح ژنتیکی باکتری ها، در زمینه نابود کردن نفت (در سطح دریا) و یا خوردن 'پلی استایرن' استفاده می شد اما کاربرد انها بی نهایت است.

وی گفت: محققان امریکایی هم اکنون موفق به ساخت 'هارددیسک های زنده' شده اند، یعنی توانسته اند از طریق اصلاح ژنتیکی باکتری های 'اشرشیا کلی' موفق به ضبط داده ها در 'دی ان ای' شوند.

این محقق افزود: این ارگان های میکروسکوپی طوری در آزمایشگاه اصلاح شده اند تا بتوانند پروتئینی را با توان نوشتن بر روی 'دی ان ای' در نقاط خاصی از زنجیره طولانی ژنتیکی، تولید کنند. این پروتئین نویسنده تنها زمانی فعال می شود که در برابر برخی مواد معین مانند برخی داروها یا پالس های خارجی مانند اشعه نور قرار بگیرد.

وی ادامه داد: هر زمانی که این سلول ها سیگنال های از پیش تعیین شده را شناسایی کنند، آن رویداد را در 'دی ان ای' ضبط کرده و محفوظ نگاه می دارند. بدین ترتیب یک نوار ضبط شده از رویدادها بدست می اید که می تواند توسط محققان خوانده شود. این باکتری ها همچنین می توانند به عنوان سنسورهای قادر به ضبط اطلاعات بکار آیند و برخلاف سنسورهای الکترونی نیاز به انرژی الکتریکی ندارند و بسیار کوچک هستند.

وی گفت: این باکتری ها می توانند در زمینه محیط زیست نیز بکار گرفته شده و برای مثال جهت اندازه گیری سطح انیدرید کربن در دریا و یا میزان اسیدیته و آلودگی آن و یا برای زندگی در دستگاه گوارش انسان و ضبط کیفیت غذایی با اندازه گیری قند و چربی بدن مورد استفاده قرار بگیرند.


۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۸:۵۰:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سینا]
[مشاهده در: www.sinapress.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن