تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854133875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرافراز: روش کار را اصلاح و نخبگان در اتاق فکر جمع می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: گزارش پانا از تکریم «ضرغامی» و معارفه «سرافراز» سرافراز: روش کار را اصلاح و نخبگان در اتاق فکر جمع می‌کنیم «محمد سرافراز» امروز در مراسم معارفه خود به عنوان رئیس جدید رسانه ملی گفت: رسانه ملی برای انجام ماموریت گسترده خود احتیاج به صلاح روش کار دارد. وظیفه ما در رسانه ملی این است که نخبگان را در اتاق فکری جمع کنیم .
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان ساعت 16:24



به گزارش خبرنگار پانا، مراسم تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید سازمان صداوسیما امروز در مرکز همایش‌های سازمان صداوسیما آغاز شد.
 
بنا بر این گزارش، در این مراسم آیت الله محمدی گلپایگانی؛ رئیس دفتر مقام معظم رهبری، آیت الله احمد جنتی، محمدباقر قالیباف؛ شهردار تهران، حسام الدین آشنا؛ مشاور رئیس جمهور، علی جنتی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مقامات لشکری و کشوری، جمع کثیری از مدیران رسانه ملی و هنرمندانی نظیر ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدعلی کشاورز، داریوش ارجمند، کیانوش عیاری، سیروس مقدم، ضیاءالدین دری حضور داشتند.
 
بنا بر این گزارش، در آغاز مراسم و پس از قرائت حکم مقام معظم رهبری توسط آیت الله گلپایگانی، «محمد سرافراز» حکم ریاست بر سازمان صداوسیما را از ایشان دریافت کرد.
 
در ادامه «حسن خجسته» به نمایندگی از سوی شورای معاونین سخنرانی کرد.
 
 
خجسته در این مراسم به تحلیل عملکرد ریاست های قبلی سازمان صداوسیما پرداخت و گفت: دوره آقای محمد هاشمی، او وظیفه داشت صدواسیما را با خاستگاه انقلاب هماهنگ کند و تطبیق داده و آن را 180 درجه تغییر بدهد. اگر هم به خاطر داشته باشید، ما اوایل انقلاب بیشتر برنامه های حیات وحش پخش می کردیم.
 
 وی ادامه داد: در دوره دوم ریاست لاریجانی بر صداوسیما، 2 حادثه مهم بود. یکی اتمام جنگ و دیگری بعد از رحلت امام خمینی (ره) در این مقطع رهبر سعی می کردند هم ایده و هم چارچوب انقلاب را نشان بدهند و هم انیکه این انقلاب بدون نام امام خمینی(ره) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست.
 
 خجسته اظهارداشت: یکی از اتفاقاتی که آن زمان افتاد، پخش کنفرانس برلین بود که به نوعی ضدروایت علیه انقلاب بود.یا مناظره های تلویزیونی برای اولین بار در دوره ایشان آغاز شد و قالبی بود که می خواست با ضد روایت و ایده مبارزه کند.
 
خجسته درباره ویژگی های دوره ریاست ضرغامی نیز عنوان داشت: این دوره چند ویژگی ممتاز داشت. اهمیت واقعی کار امروز معلوم است. شبکه های ماهواره ای که دیروز با هدف مسائل سیاسی آغاز به کار کرده بودند، از حوزه سیاسی خارج شدند و شبکه هایی که معاند بودند در تقابل شیعه و سنی و تقابل قومی گسترده آغاز به کار کردند.
 
 
وی افزود: گسترش فضای مجازی و تکنولوژی اتفاق دیگری بود که در دوران آقای ضرغامی افتاد که آقای عسگری در این باره تعبیر زیبایی داشت و می گفت که فضای مجازی برای اداره دنیا بر اساس ایده غرب است و ما در مقابل این رویداد هیچ ایده و آمادگی نداشتیم. نکته سوم نیز فیلم های امریکایی ضد اسلام و ضد ایرانی بود که از سال 1991 با فیلم «بدون دخترم هرگز» آغاز شد و بعد از آن هم با دلتا فورس و فیلم های دیگر ادامه یافت که با تبلیغات گسترده در دوران ضرغامی ساخته می شدند.
 
خجسته گفت: همچنین آقای ضرغامی به خاطر شناخت و علاقه ای که به شهید مطهری داشت، توانست خیلی خوب در این حوزه عمل کند. سه سال پیش بخش اعظمی از مردم دنیا چه روایتی از سوریه را قبول داشتند و الان چه چیزی را قبول دارند؟ این به خاطر زحماتی بود که سازمان کشید. الان فهم جوانان نسبت به دفاع مقدس بسیار عاشقانه است که به خاطر زحمات آقای ضرغامی و ساخت فیلم ها و سریالهایی در این حوزه بوده است. آقای ضرغامی خود را وقف کرد و بسیار شجاع بود و اگر مقام معظم رهبری امروز تعابیر بلندی از ایشان دارند، به خاطر این زحمات است. و امیدوارم سرافراز باشد.
 
وی تصریح کرد:محمد سرافراز پیشانی جنگی سازمان در حوزه بین الملل است و پرورش یافته کارزار دو تضاد بزرگ تعارض با ایده و روایت انقلاب است. امروز آی فیلم خانواده های مصری را درنوردیده و همه به تماشای این شبکه می نشینند. آقای سرافراز اولین کشتی کمک های به غزه به واسطه آقای سرافراز بود و از طریق پرس تی وی اتفاق افتاد و بعد از آن ترکها این مسیر را یاد گرفتند. شاید اگر العالم نبود، سازشهایی که میخواست با حسنی مبارک اتفاق بیفتد، می افتاد و همین اتفاقات بود که باعث حذف شبکه های برون مرزی ما از روی ماهواره ها می شد.
 
معاون سابق صدای جمهوری اسلامی افزود: آقای سرافراز علی رغم اینکه نیروی قدرتمندی نداشت توانست بر سلطه رسانه ای غلبه کند و امیدوارم همیشه عزت دار باشد.
 
خجسته در پایان سخنانش از ضرغامی حلالیت خواست و اعلام کرد اگر قصوری بوده، عمدی نبوده است.
 
 
حجت الاسلام رئیسی در آیین تودیع و معارفه روسای رسانه ملی گفت: شورای نظارت بر سازمان صداوسیما در دوران ریاست آقای ضرغامی همکاری خوبی داشته است و روحیه پیگیری و انجام نظرات شورا را داشت و امیدوارم این همکاری ادامه پیدا کند.
 
 
وی ادامه داد: ضرغامی دارای ظرفیت خوبی بود و در برابر همه تهاجمها از داخل و بیرون مستقر و کارها  را به خوبی پیگیری می کرد و نتیجه آن امروز کاهش توجه مردم به رسانه ها خارجی و  و ماهوراه ها و توجه به رسانه ملی است و مرجعیت اخبار صحیح  امروز صدا و سیما شد.
 
رئیسی ادامه داد: نظام ما بر اساس فقه است و رسانه ملی باید مبلغ حوزه فقهی باشد که می خواهد زندگی مردم را بهتر کند بر همین اساس توجه به زندگی اسلامی ایرانی، مبازره با عرفان های کاذب، صیانت از عقاید و دین و تفکرات مردم دربرابر سکولاریسم و مقابله با ناکارامدنشان دادن نظام و افزایش اعتماد مردم به نظام بسیار مهم است.
 
وی ادامه داد: یکی از مباحث مهم امروز صدا و سیما بحث نیروی انسانی است و مدیر جدید سازمان  صدا و سیما باید به کار آمد سازی و چابک سازی صداوسیما توجه جدی کند.
 
وی با اشاره به شخصیت محمد سر افراز گفت: در حکم مقام معظم رهبری مواردی که اشاره شده است که مدالهای است که امیدوارم ایشان به آن توجه کند، سرافراز در حوزه ای که بودند خوش درخشیدند و انتصاب ایشان کاملا با یک مقبولیت همراه شد و همگان قبول کردند که این جایگاه زیبنده سرافراز است.
 
«سیدعزت الله ضرغامی» در مراسم تودیع خود طی سخنانی ضمن قدردانی از حاضران در مراسم گفت:از محمدعلی کشاورز که چند دهه خدمات برجسته در حوزه فرهنگ و هنر را دارند تشکر می کنم.از  ابراهیم حاتمی کیا که آخرین کارش را درباره شهید چمران ساخت و مورد هجوم قرار گرفت اما می‌داند که راهش را درست می رود تشکر می کنم. از ضیاءالدین دری که در کیف انگلیسی افشاگری خوبی درباره انگلیسی ها را انجام داد و از کیانوش عیاری که با سریال دکتر قریب سریال باارزشی را تولید کردند هم قدردانی می کنم.
 
وی ادامه داد: نکته اول من تقاضا می کنم کتاب «روای صادق» را مطالعه کنید. این کتاب عملکردی نیست و آموزشی است و همیشه باید پیش روی کارشناسان ما و مدیران ما باشد که به ابعاد کار رسانه ملی پی ببرند. همان طور که مقام معظم رهبری گفتند این سازمان بسیار پیچیده است که خیلی ها به آن آشنایی ندارند.
 
ضرغامی ادامه داد: نکته دوم درباره تورق افق رسانه است که در این سالها بحث های مهمی را با نگاه مقام معظم رهبری پیگیری کرده است و اگر عمری باقی باشد مطالب مربوط به افق رسانه را در دانشگاه صداوسیما خواهیم داشت و در کنار نگاه کلاسیک بحث های مبنایی در حوزه های مختلف را مورد توجه خواهیم داشت.
 
وی تصریح کرد: من جا دارد درباره انتخاب دکتر سرافراز از رهبری معظم انقلاب سپاسگذاری کنم به دلیل انتخاب شایسته ای که انجام دادند. آقای سرافراز چند ویژگی دارند که تخصص و تعهد از جمله آنهاست. یک کارشناس ارشد واقعی در حوزه رسانه هستند. ویژگی های دیگر هم دارند که جا دارد از رهبر معظم انقلاب به خاطر اعتماد به خانواده صدواسیما کردند، تشکر کنیم.
 
ضرغامی ادامه داد: همین که آقای سرافراز از بدنه صداوسیما انتخاب شدند ما چندین ماه جلو هستیم. ما شخصیت های برجسته فرهنگی زیاد در کشور داریم و اگر هرکدام می آمدند شاهد تغییر فاز بسیاری بودیم اما رهبری می دانستند که وقت برای تغییر نیست و باید کار را به سرعت ادامه دهیم و ما هیچ تاخیر زمانی نداشتیم. دلیل دوم تشکر ما ابراز محبتی است که نسبت به این حقیر و خواهران و برادران این سازمان شد. من به دوستانمان عرض کردم که گفتند به خودت نمره چند می دهی نسبت به توقعات رهبری و دغدغه ها و مطالباتی که داشتند و در جلسات خصوصی ابلاغ می کردند، نمره خوبی به خودم نمی دهم اما ایشان با بزرگواری هرچه تمام تر با من رفتار کردند و ایشان به خاطر لطف هایی که شما دوستان به من داشتید، این تعابیر بلند را نسبت به من داشتند. این اقدام مقام معظم رهبری جز بزرگواری و آقایی نیست.
 
وی اظهارداشت: بزرگترین پشتوانه رسانه ملی جز مقام معظم رهبری که به رسانه اقتدار می دهند، مردم هستند. رسانه ملی واقعا با مردم زندگی می کند و مردم به این رسانه وصل هستند و اگر به نقاط دور بروید و بفهمند سازمانی هستید، می گویند چرا ما نمی توانیم شبکه ها را خوب دریافت کنیم. هرقدر بدنه مردم تاکید دارند روی موضوعات، همان ها بهترین موضوعات هستند.
 
وی عنوان داشت: من بارها به دوستان گفتم دوربین را بین مردم ببرید ببینید چه می گویند. همواره با فرهنگ و بیان خوب سخن گفتند و باید از این مردم قدرشناسی شود. واقعا منظورمان آحاد مردم است و مواظب باشید گاهی مردم مجازی در ماهواره ها برای ما تصمیم می گیرند. اینها مردم نیستند. وقتی هجمه های بی مبنا و مجازی نسبت به وظیفه های اصلی شما صورت می گیرد، باید محکم و ثابت قدم حرکت کنید. یکی از نکات مهم سرگرمی است که باید به آن توجه ویژه ای بشود.
 
وی گفت: سازمان باید اداره شود. در دوران آقای سرافراز کار پیچیده تر از دوران من است چون تولیدات بیشتر خواهد شد و رسانه ها بیشتر خواهند شد. برخی مزیت های نسبی ما با سرمایه گذاری های وحشتناکی که در حال انجام است، در حال گرفتن است. در حوزه اچ دی و تی اس ها باید افزایش داشته باشیم. دولت باید کمک جدی بکند. درامد سازمان فقط کفاف حداقل ها را می دهد. الان 3هزار و 200 میلیارد براورد شده ولی فقط هزار و 800 میلیارد به ما داده می شود و بقیه را باید خودمان تامین کنیم. باید کمک بشود. جناب آقای دکتر روحانی حتما باید کمک کنند. الان هم که می گویند خوب شد آقای سرافراز آمد و رسانه فراجناحی شد، خوب باید کمک هم بکنند. برخی می گویند رسانه ملی نیاز به جراحی بزرگ دارد که جراحی خرج دارد. ضمن اینکه جراحی ها وظیفه ما در رسانه ملی است.
 
وی در پایان ضمن حلالیت طلبیدن از زیرمجموعه خود گفت: در کار حتما برخوردهایی بوده که امیدوارم دوستان گرامی ما را حلال کنند. باز هم از مقام معظم رهبری تشکر می کنم.
 
 
«محمد سرافراز» امروز در مراسم معارفه خود به عنوان رئیس جدید رسانه ملی گفت: مولفه های قدرت در دنیا تغییر کرده و امروزه بمب هسته ای و تکنولوژی برتر ابراز ابرقدرتها نیست. بلکه قدرت و پردازش اطلاعات حرف اول را می زند.
 
وی ادامه داد: سهم رسانه ملی در سبد روزانه مردم افزایش پیدا کند. در امریکا روزانه بیش از 11 ساعت از رسانه استفاده می کنند و این چیزی بیش از 2 سوم وقت غیر از خواب آنهاست.
 
سرافراز اظهارداشت: این قدرت به شکل متمرکز و جهانی در حال انجام است و هدف از انجام آن کشف افکار، عقاید و احساس و عواطف مردم است که بتوانند در آن تغییر ایجاد کنند. وظیفه ما در رسانه ملی در این شرایط این است که نخبگان در اتاق فکری جمع شوند و این پدیده را شناسایی کنند و راه برون رفت از این موضوع را دریابند. اگر این اتفاق نیافتد، ما در رسانه ملی و بقیه رسانه ها منفعل خواهیم بود. راه حل های این موضوع این است که جایگاه رسانه را در زندگی مردم پیدا کنیم و این رسانه باید رسانه اسلامی با رسالت جهانی باشد.
 
وی اظهارداشت: رسانه ملی برای انجام ماموریت گسترده خود احتیاج به چابک سازی و اصلاح روش کار دارد. باید در تولیدات برون سپاری صورت بگیرد و تعاملی بشود. توسعه کمی و کیفی بیشتر باید بشود و سهم و توجه ما به کیفیت است. جدول پخش امروزه در اختیار کاربر و مخاطب است و این جور نیست که ما تعیین کنیم چه برنامه ای را مخاطب در چه ساعتی ببیند.
 
سرافراز گفت: دیدگاه خود را نسبت به تغییرات منطقه ای گسترده تر می گویم. امریکا، کشورهای عراق و افغانستان را اشغال نظامی کرد و با تدابیری که در ایران رسانه با توجه به رهنمودهای رهبری انجام شد، این ترفندها در داخل کشور که همان فتنه 88 بود، سرکوب شد. هدف فتنه 88 سرنگونی حکومتی بود که با آراء مردمی اداره می شود، بعد از آن هم بیداری اسلامی را داشتیم که حکومت های استبدادی یکی پس از دیگری سرنگون شدند. ترفند غربی ها چه بود؟ این که در این کشورها جنگ مذهبی و داخلی راه انداخت. حالا نتیجه آن نیز جنگ علیه تروریسم شد.
 
وی اظهارداشت: جریان سالم اهل سنت با گروه های تکفیری به مقابله پرداخته اند. بیداری علیه استبداد داخلی تبدیل به مبارزه با استکبار می شود. بنا براین نقاط قابل توجهی روی داده که ما باید جایگاه خود را نسبت به آن دریابیم.
 
سرافراز در آخر با خواندن شعر خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار و گفتن جمله «عزت زیاد» به سخنان خود پایان داد.
 
 
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه رییس رسانه ملی گفت: باز هم ما سخنران یکی از جلسات عجیب و غریب شدیم. اگر بگوییم صد حیف که آن رفت با آقایی که آمد چه کنیم. برعکسش را هم بگوییم که ماجرا و مصیبت دیگری داریم.
 
وی افزود: همه می‌دانید که کار رادیو و تلویزیون بسیار پیچیده و هنرمندانه است. ضرغامی دراین دوره خیلی تلاش کرد و از آنجا که خیلی خوش‌خلق است بسیاری از مشکلات را تحمل کرد. وقتی عکس‌های ضرغامی را می‌دیدم روند پیر شدن در سیمای او هویدا بود. شما با این بچه مردم چه کرده اید؟ این نشان‌دهنده همت بسیار و فعالیت‌های زیاد رییس قبلی رسانه ملی است. توسعه کمی تلویزیون و فراز وفرودهایی که باید به آن توجه می شد رییس سازمان را 24 ساعته درگیر کرده بود.
 
وی ادامه داد: برنامه‌های رادیو و تلویزیون مکشوف و خدمات آنها منعکس است، اگر رسانه ملی می خواهد سبک زندگی توحیدی را ترویج کند باشد باید در همه ارکان هدایت‌ها به سمت و سوی او باشد. همانطور که انسان نمی تواند فقط سر نماز به سرمنشا الهی توجه کند و دیگر مواقع روز بی‌توجه باشد در نتیجه همه ارکان رسانه ملی باید با سمت و سوی اسلامی و الهی باشد.
 
وی عنوان داشت: انفتاح روحی زمانی با یک جک صورت می گیرد که دوام کوتاهی دارد اما این انفتاح زمانی همراه با دوام است که با ذکر باشد. برنامه های مختلف رسانه ملی باید به ذکر توجه داشته باشد و مردم را به سوی او دعوت کند. سبک زندگی مان باید اسلامی و با جهت گیری الهی باشد.
 
لاریجانی تاکید کرد: نظام ما حکومت اسلامی است در نتیجه افکار ما باید مقبول باشد. هر فعل اجتماعی باید در درون خود عقلانیت داشته باشد تا مورد پذیرش قرار گیرد. هرچه سخن عقلانی تر باشد نفوذ بیشتری پیدا می کند. مردم همه پایبند عقل هستند. از طریق عقل می توان به زیبایی ها رسید و آنکه عقل ندارد از دین تهی است.
 
وی اضافه کرد: مبنای رفتار ما در اجتماع و توصیه های ما باید از یک عقبه عقلانی برخوردار باشد وگرنه از دین تهی است. اگر بخواهیم به این موضوع توجه داشته باشیم باید نوع گفتگوهای ما به عقلانیت قوی ملزم باشد. در توسعه کشور هم این شیوه مقبول است. ما از نظر اقتصادی شرایط خوبی نداریم و باید تعامل خوبی با مردم داشته باشیم تا به سمت توسعه برویم.
 
وی با بیان اینکه ما با استخدام زیاد در بخش اجرایی نمی توانیم موفق باشیم و تا تولید رونق پیدا نکند امکان ارتقا وجود ندارد، تصریح کرد: کشور ما از نظر منطقه ای و بین المللی امن است اما مشکلات اقتصادی داریم. ما اگر راهی به سمت کارآفرینی نداشته باشیم و تولید نکنیم موفق نمی شویم.
 
لاریجانی گفت: مشی جمهوری اسلامی در مساله هسته ای را کاملا عاقلانه دانست و گفت: غربی‌ها حرافی زیادی می کنند که در رادیو و تلویزیون هم حجم زیادی از آن پخش می شود. طرف مقابل می خواهد بگوید ما زمینه فراهم کردیم و ایران نپذیرفت اما این خلاف واقعیت است. نباید به حرف هایشان توجه کرد. اوباما هم حرف‌های قلدرمابانه می زند ولی باید گفت کسی که قلدر است نامه فدایت شوم نمی نویسد. آنها در مذاکرات به گونه ای حرف می‌زنند و در رسانه ها طور دیگری.
 
رییس مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: تلاش های رسانه ملی باید با موعظه حسنه، زبان نرم و ارتباط متین و مهربانانه صورت بگیرد. اینکه رسانه برنامه های مفرح داشته باشد به پیشرفت جامعه کمک می کند. آقای سرافراز در معاونت های گوناگون و بخش های فنی از جهات مختلف توانمندی دارد. او سابقه تجربه طولانی دارد و من افتخار داشتم سالها در خدمت ضرغامی و سرافراز بودم و می دانم این توانایی در آنها وجود دارد. دقت نظر جزو خصوصیات او است گرچه گاهی بیان سردی دارد. سرافراز دید استراتژیک خوبی نسبت به مسائل سیاسی دارد همچنین درک و فهم خوبی از مسائل فرهنگی دارد. او از خانواده شهید و  آقازاده است. باید از رهبری تشکر کرد که ایشان از درون خانواده رادیو و تلویزیون کسی را انتخاب کرده‌اند. این اعتمادی است که به رادیو و تلویزیون وجود دارد. امیدوارم سرافراز با سابقه طولانی بتواند تحول رادیو و تلویزیون را رقم بزند. بد نیست اخم هایشان را باز کنند و گاهی بخندند. برای او آرزوی توفیق می کنم.
 
وی در پایان گفت:‌ آنطور که به قیافه سرافراز می آید او هم در دوران ماه عسل بودجه بیشتری می خواهد. بعید است شما این نجابت را نداشته باشید و بودجه بیشتر نخواهید.
 
در پایان این مراسم و پس از اهدای هدایای مختلف از سوی افراد و ارگان های مختلف به ضرغامی و پایان مراسم، سرافراز سالن را به منظور بدرقه مهمانان خود ترک کرد اما ضرغامی به اصرار خبرنگاران در سالن ماند و ضمن پاسخگویی به سوالات با آنها و جمع زیادی از اهالی رسانه ملی عکس یادگاری گرفت.
 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن