واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دوست دارم در مازندران خدمت کنم پایگاه خبری مازند نومه در جدیدترین اخبار خود به نقل از "حسین کریمی مله "جوان نخبه مازندرانی نوشت : دوست دارم در مازندران خدمت کنم.
حسین کریمی مله جوان نخبه مازندرانی و دانشمند برتر شیمی جهان گفت: فضای مهاجرت به دیگر کشورها برای من هموار است اما می خواهم در کشور بمانم.
وی اظهار داشت: از بین 7 هزار و 602 پژوهشگر نانو توانستم در لیست یکصد نفره قرار بگیرم/2 اختراع در زمینه حس گرهای تشخیص داروهای ضد سرطان در سیستم های بایولوژیک دارم.
مازند نومه نوشت : هفته گذشته بود که دکتر حسن کریمی مله وارد لیست یک درصد دانشمندان پر استناد شیمی دنیا شد. این لیست بر اساس استناد به مقالات افراد فعال در این عرصه، انتخاب می شود و معمولا شامل افرادی در سنین بالا است، اما این بار یک جوان مازندرانی در سن 32 سالگی، وارد این فهرست شد.
دکتر حسن کریمی مله لیسانس خود را از دانشگاه آزاد قائمشهر گرفت، کارشناسی ارشد را در رشته شیمی تجزیه در دانشگاه مازندران و نزد پروفسور رئوف و دکترای خود را در دانشگاه صنعتی اصفهان زیر نظر پروفسور انصافی گذرانده است.
این جوان مازندرانی دوست دارد در مازندران خدمت کند، اما مهیا نبودن فضا برای استفاده از ظرفیت های مازندرانی ها، او را هم مانند دیگر جوانان استان، راهی استان دیگری کرده و اکنون سه سال است به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، روزگار می گذراند.
او در گفت و گو با ما، به صورت ویژه از همسر خود خانم فاطمه کریمی مله، خانواده خود و خانواده همسرش و همچنین استادان خود از جمله پروفسور رئوف و انصافی سپاسگزار است.
این شیمیست جوان، خویشاوندی نزدیکی هم با دکتر علی کریمی مله -استاد برجسته علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران- دارد و پدر همسرش را الگوی علمی خود معرفی می کند.
فضای مهاجرت به دیگر کشورها برای این جوان نخبه مازندرانی، هموار است اما می خواهد در کشور بماند و به میهن خود خدمت کند، اگر مازندران برای او آغوش باز کند هم چه بهتر.
او با اشاره به اینکه در گذشته حوزه کاری ام، حس گرهای الکترو شیمیایی برای آنالیز ترکیبات دارویی، بایولوژیک و زیست محیطی بود، افزود: در سال های اخیر وارد حوزه کاری نانوتکنولوژی شدم و سنتز و کاربرد نانومواد در این راستا است و توانستم در سه سال پیاپی جزو یکصد پژوهشگر برتر نانو کشور شوم و در رتبه بیست و یکم لیست یکصد نفره پژوهشگران برتر نانو کشور قرار گرفتم.
این نخبه قائم شهری ادامه می دهد: امسال هم از بین 7 هزار و 602 پژوهشگر نانو توانستم در لیست یکصد نفره قرار بگیرم و بتوانم بهترین رتبه ام را در سه سال اخیر به دست بیاورم.
کریمی مله با بیان اینکه شیمی سبز و تحویل دارو و سنسورهای بر پایهDNA حوزه های دیگر فعالیتم است، متذکرشد: در این راستا چهار مقاله من به عنوان پراستنادترین مقالات در مجلات معتبر آی.اس. آی دنیا قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه دارای 2 اختراع در زمینه حس گرهای تشخیص داروهای ضد سرطان در سیستم های بایولوژیک هستم، اظهارداشت: در سال 89 از طرف انجمن الکتروشیمی ایران به عنوان دانشجوی برتر الکتروشیمی انتخاب شدم و در سال 90 هم پایان نامه ام به عنوان پایان نامه برتر دکترای دانشگاه صنعتی اصفهان، انتخاب شد.
کریمی مله با بیان اینکه در سال 92 به عنوان پژوهشگر برتر استان کرمان در علوم پایه انتخاب شدم، افزود: بیش از 120 مقاله ISI دارم و در بیش از یکصد کنفرانس داخلی و خارجی شرکت کردم.
وی درباره برنامه های آینده خود به شعار کشور درباره تبدیل علم به فناوری و ثروت، اشاره کرد و گفت: در این راستا بر روی تبدیل یافته های علمی به محصولات تجاری، تمرکز داریم. کاربرد نانومواد در کود، سم و یا شوینده و همچنین طراحی سیستم هایی در بحث انتقال دارو که بحث مهم روز است، از جمله این برنامه ها است.
کریمی مله درباره پروژه انتقال دارو به منطقه سرطانی، اظهارداشت: اگر دارو به صورت مستقیم وارد منطقه سرطانی شود، بیشترین راندمان را دارد، اما الان دارو در بدن باز می شود و دوز کمتری به منطقه سرطانی وارد می شود و تاثیر کم تری دارد.
وی در پایان گفت و گو با ما خاطرنشان کرد: طراحی تحویل دارو در منطقه سرطانی اگر به صنعت تبدیل شود هم برای کشور فایده دارد و هم هزینه بیماری را کاهش می دهد.ک/1
621/608
19/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]