تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نصيحت را بپذيرد، از رسوايى به سلامت مى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849725299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقد تند خبرگزاری فارس به گفته های تهمینه میلانی در هفت +جوابیه تهمینه میلانی درباره اظهارتش


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: نقد تند خبرگزاری فارس به گفته های تهمینه میلانی در "هفت" +جوابیه تهمینه میلانی درباره اظهارتش

نقد تند خبرگزاری فارس به گفته های تهمینه میلانی در

تهمینه میلانی کارگردان سینما در پی انتشار گزارش خبری هشدارآمیز خبرگزاری فارس و نقد وی در برنامه زنده تلویزیونی متنی را برای این خبرگزاری ارسال کرده است. وی در این متن ضمن فرافکنی و ایراد تهمت به این خبرگزاری، توضیحاتی برای روشن کردن منظور واقعی‌اش از بیان پاره‌ای از آن سخنان را توضیح داده است.


خبرگزاری فارس: ملاک از دعوت برخی از افراد به رسانه ملی و دادن آنتن زنده تلویزیون هنوز هم ناشناخته است و این موضوع در برنامه سینمایی هفت ناشناخته‌تر جلوه می‌کند. ظاهرا هر فردی که فیلمی در اکران داشته باشد می تواند جزو میهمانان این برنامه شبانگاهی باشد و لابد آنها هم فکر می‌کند چون برنامه در ساعاتی بین شامگاه و صبح‌گاه پخش می‌شود می توانند هر هذیانی که به ذهنشان می‌رسد را بر روی آنتن زنده و به نمایندگی از میلیون‌ها ایرانی بر زبان جاری کنند.

مصداق بارز حکایت بالا حضور تهمینه میلانی کارگردان فمنیست سینمای ایران در برنامه «هفت» است. هذیان‌گویی دوباره این کارگردان نشان دادن که تلویزیون سیاست مشخصی از در اختیار دادن آنتن خود به افراد ندارد. میلانی اگر به جای دوربین «هفت» مقابل دوربین بی‌سی‌سی فارسی و صدای آمریکا هم قرار می‌گرفت همین حرف‌ها را (شاید وقیحانه‌تر) بر زبان جاری می کرد با همین شدت و غلظت از هذیان‌گویی و ناشناختگی از جامعه متدین ایرانی؛ اما جای سوال از مسئولان تلویزیون است که اصلا چرا به چنین افرادی مجال حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی را می‌دهید تا هرچه دلشان خواست را در باب مسایل ارزشی جامعه ایرانی از زبان جاری کنند؟!

در شرایطی که حتی افرادی با کم‌ترین درجه هوشی نیز می‌دانند این روزها ایران در یک جنگ نابرابر گسترده قرار دارد؛ «افسانه خواندن» دشمن و منکر شدن دشمن، حرف ساده لوحانه ای بود که خانم کارگردان با اعتماد به نفسی عجیب در رسانه ملی از آن سخن گفت و دست و پا زدن های مجری در توضیح و توجیه حرف های وقیحانه او راه به جایی نبرد.

البته شاید برای خانم میلانی که اهل اقامت‌های مکرر در کشور دوست و برادر آمریکا (!) است؛ دشمن موجودیت خارجی نداشته باشد. چرا که ایشان هر وقت از تحریم‌ها به تنگ آمد و اصلا هر وقت فیلشان هوای ینگه دنیا کرد بار سفر می‌بندد و همراه با جناب مهندس روزگار را دور از این مردم فلاکت زده و در میان دوستان مردن شان سپری می‌کنند. لابد موانعی مثل تحریم‌ها و تهاجم فرهنگی و مشکلات متفاوتی که برای مردم سرزمین ما بوجود آمده نیز از طریق دشمن فرضی ایجاد شده است!!

اما شاید بهتر باشد بخشی از آنچه تهمینه میلانی در برنامه هفت گفت را یکبار دیگر مرور کنیم تا متوجه عمق فاجعه بشویم. فیلمسازی که نه تنها اعتقادی به دشمن ندارد، بلکه نظرات عجیب او درباره بخش اعظمی از جامعه ایرانی که خانواده‌های متدین را تشکیل می‌دهد نیز قابل تامل است.

او با حضور در برنامه جمعه شب 9 آبان «هفت» با تحقیر از حیای زن مسلمان ایرانی و پرهیز ذاتی او از اختلاط در جمع مردان نامحرم، رفتار جامعه متدین را یک جمود در برابر مدرنیته معنا کرده و می‌ گوید: «ما سنت هایی داریم که دلایل وجودی شان از بین رفته است. اینکه زن را مخفی می‌کنند. خیلی از خانواده ها در خیلی از شهرستان ها یا حتی در همین تهران هم این کار را میکنند. اینها هیچ کدام نمیدانند دلیل اینکه زن مخفی می شده چه بوده است. دلایلش خیلی علمی  و درست بوده است. زمانی بوده که تاتار، مغول و قوم های دیگر حمله میکردند و آذوقه را می بردند. زن را می بردند برای کنیزی بچه های را می بردند برای غلامی. بیشتر ساختمان های ما بخصوص در زنجان اگر تشریف ببرید می بینید که دیوارهای دو پوسته وجود دارد.  و موقع حمله زن و بچه و آذوقه را در میان دیوار می گذاشتند تا بتوانند یک سال دیگر با آن زندگی کنند. این شکل شیوه جنگ عوض شد. الان بمب می اندازند روی سر مردم ولی هنوز آن شیوه ادامه پیدا کرد. یعنی خیلی ها هنوز زن و بچه شان را مخفی میکنند. دلایل وجودی اش از بین رفت ولی خود این هنوز مانده است.»

بله؛ خانم میلانی ظاهرا در هیچ کتاب معتبر یا از هیچ استاد فاضلی در فضایل الگوی زن مسلمان ایرانی و سرور زنان جهان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چیزی نخوانده و نشنیده است. او هیچ وقت نشنیده که حضرت شان در برابر مرد نابینا هم حجاب کرد تا حتی به قدر لحظه ای از کتم عصمت بیرون نباشد. آیا این پنهان کردن و حجاب داشتن معنایش پنهان کردن زن در دوره حمله مغولان است؟

این کارگردان در بخش‌ دیگری از سخنانش خطاب به مردم مسلمان ایران که به زعم ایشان همچنان در بی خبری و جهل مرکب زندگی می کنند اظهار داشت: «امروز این سنت‌های غلط باید از بین برود. فیلم سیاه وجود ندارد، مگر خارجی ها بیکارند الکی به ما جایزه بدهند. نباید اینقدر دشمن دشمن کنیم. تجاوز فرهنگ غرب افسانه است».

بخش جالب دیگر سخنان خانم کارگردان نظرات عجیب او در باره فیلم‌های سیاه‌نما است تا از این طریق میزان و شدت روشنفکرنمایی خود را در یک برنامه زنده فریاد بزند:«فیلم سیاه بی معنی است. من فیلمسازم و کار خودم را دارم می کنم. فیلم سازی هست که میخواهد فیلم اجتماعی سیاه بسازد. بگذارید بسازد. چرا فکر میکنید فستیوال ها از ما استفاده یا سوء استفاده میکنند. من اصلا با این حرف کاملا مخالفم. مگر بیکارند که به ما توجه کنند. برای چی اینقدر دشمن می پرورانیم. من با این کلمه دشمن مشکل بسیار جدی دارم. شما میدونید بیس اینکه ما اینقدر دشمن خیالی میسازیم چیه؟ ما دائما در رسانه میگوییم فرهنگ غربی به ما حمله کرد. دشمن منتظر است از ما آتو بگیرد و اینها. حالا اگر دشمن بفهمد ما چند تا ایدزی داریم در جامعه چه استفاده ای از این میکند؟... بعد می گویند غربیها نمی گذارند ما درست زدگی بکنیم. آیا غربی ها به شما میگویند شما با خانم تان درست صحبت نکنید؟ میگویند دندان تان را مسواک نزنید؟ می گویند حمام نکنید؟ میگویند زبان آلمانی یاد نگیرید؟ می گویند در شغل تان رشد نکنید؟ ببینید اینها همه افسانه است. من نمیدانم چرا دائما این نگرش را در جامعه باب میکنند.... من مشکل جدی با کلمه آبرو دارم. آبرو روزگار ما را سیاه کرده است».

شنیدن این حرف‌ها از زبان تهمینه میلانی و این میزان از کج‌فهمی درباره مسایل استراتژیک، غفلت در دشمن شناسی و توهم دانستن وجود دشمن، نگاه تحقیرآمیز به خانواده‌های متدین و مذهبی و... اصلا تازگی ندارد. او قبلا نیز بارها این حرف‌ها را گفته است و موضع گیری در برابر این حرف‌ها شاید احساس قهرمان بودن به کارگردان انتولکتوئل سینمای ایران بدهد که اتفاقا با ژستی قهرمانانه که انگار رسانه ملی را فتح کرده است در برنامه «هفت» حاضر شد؛ اما جای سوال از مسولان رسانه ملی است که آیا هیچکس از تفکرات چنین فردی آگاه نبود که آنتن زنده تلویزیون را خرج بیان تفکراتش کردید؟ آیا حاضرید در همین برنامه هفت از آن بخش جامعه که خانم مدعی العموم در سخنانش به آنها توهین کرد عذرخواهی کنید؟ و در آخر اینکه تا چه زمانی قرار است جذابیت یک برنامه و جذب مخاطب بیشتر فدای پاسداری از ارزش‌ها شود؟!



تهمینه میلانی کارگردان سینما در پی انتشار گزارش خبری هشدارآمیز خبرگزاری فارس و نقد اظهارت سخیف وی در برنامه زنده تلویزیونی متنی را برای این خبرگزاری ارسال کرده است. وی در این متن ضمن فرافکنی و ایراد تهمت به این خبرگزاری، توضیحاتی برای روشن کردن منظور واقعی‌اش از بیان پاره‌ای از آن سخنان را توضیح داده است و از جمله خلاف تصریحات مکررش به خیالی بودن دشمن، این بار به صراحت وجود دشمن علیه ملت ایران را پذیرفته است. خبرگزاری فارس ضمن استقبال از توضیحات و پاسخ‌های این کارگردان متن جوابیه را به انضمام پاسخ‌هایی به سخنان وی در ادامه منتشر می‌نماید: در جواب نوشته‌ای که که با تحریف گفته های من در برنامه سینمایی هفت نوشته اید به عرض می رسانم که:این روزها نوشته ی "عاشورا یک حادثه نیست، یک فرهنگ است" بر روی بیلبوردهای بزرگ شهری دیده می شود. تصور می‌کنم معنی این جمله آنست که حق جویی و عدالتخواهی، باید تبدیل به فرهنگ جامعه شود، نه افترا و توهین که بی محابا نثار این جانب نموده اید! این فرهنگ می گوید اگر حقی ناحق شد، اگر ظلمی صورت گرفت، وظیفه هر انسان است که ظالم را افشا و حق مظلوم را به او باز گرداند. با مشاهده آنچه در جامعه ی امروز ما به نام آسیب اجتماعی ، روانی و اقتصادی  ،مطرح می شود  ، این وظیفه بر عهده ی  تک تک انسان های با وجدان و آگاه است که با بازگویی و نقد چند باره آنها به مقابله با ظلم برخیزند.طبعا نمایش این آسیب ها در فیلم های اجتماعی، جهت کارشناسی و مقابله با آنها، شاعرانه و زیبا نخواهد بود و اطلاق سیاه نمایی به این قبیل آثار هنری و جلوگیری از نمایش آنها به بهانه سوء استفاده ی دشمن، تنها به عمیق تر شدن  آسیب های موجود ، کمک خواهد کرد.در اینکه کشور بزرگ و ثروتمند ایران، دشمن دارد و خیلی هم دارد، شکی نیست. طبعا این دشمنان در پی منافع اقتصادی و سیاسی خود هستند و در این میان، بسیاری از کشورها در نبود فضای فرهنگی مناسب که گناه آن بر گردن سیاستگزاران فرهنگی و هنرمندان ماست، کالاهای فرهنگی خود را جهت کسب سود، از طریق صدها کانال ماهواره و... صادر می نمایند، که در این میان کشور ترکیه مثال زدنی است. اما نمی توان کوتاهی، عدم کار آمدی و کم کاری خود را با استفاده ازکلمه ی دشمن به گردن آنها انداخت و آسیب های اجتماعی که گاه سهوی و گاه بدلیل کم کاری و حتی عدم کارشناسی در اعمال سیاست های فرهنگی، بوجود آمده است را به بهانه ی سوء استفاده ی دشمن، نادیده گرفت و مسئولیت را از گردن خود برداشت. عمیقا معتقدم فرافکنی و نسبت دادن آسیب های موجود جامعه به دشمن و همچنین سکوت در مورد آن ها، کار عبث و عدم مسئولیت اجتماعی است و تنها حاصل آن عمیق تر شدن زخمها و بدتر شدن اوضاع  فرهنگی و اجتماعی است. در مقاله ی خود  با ادبیات نامناسب مرا متهم به توهین به اعتقادات مذهبی مردم ایران کرده اید! حال آن که بحث من و مجری محترم برنامه هفت پیرامون نقد مسائل اجتماعی و روانشناسی نسل جوان و آسیب شناسی آنها در هجوم سر سام آور تکنولوژی بدون آموزش فرهنگ استفاده از آن بود و کلامی در باب اعتقادات مذهبی و سیاسی بین ما رد و بدل نشد! هنگامی که بحث بازنگری و کارشناسی در مورد کلمه ی آبرو از طرف من مطرح شد، اشاره به قربانیانی کردم که بدلیل تعبیر نادرستی که از این کلمه دارند، از بیان خشونت های بویژه خانوادگی، احتراز می کنند و تن به ادامه ی خشونت می دهند، اما اشاره ای به جنسیت این قربانیان نکردم که شما مرا متهم به بی احترامی به حیای زن مسلمان نموده اید! در پایان از شما می پرسم که سهم منتقدین اجتماعی از کشور و رسانه ملی، چه میزان و کجاست که گفته‌های آنها را هذیان ارزیابی می کنید و با نسبت دادن به بیگانگان و با کلمات نامحترمانه، تشویق به ترک کشور می‌کنید! و چرا پذیرش و شنیدن عقاید و انتقادات این افراد دلسوز، که هر چند سال یکبار اجازه‌ی حضور در رسانه ملی را می‌یابند، برای شما این همه دشوار است!؟ - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930817000117#sthash.JSOhJVde.dpuf

تهمینه میلانی کارگردان سینما در پی انتشار گزارش خبری هشدارآمیز خبرگزاری فارس و نقد اظهارت سخیف وی در برنامه زنده تلویزیونی متنی را برای این خبرگزاری ارسال کرده است. وی در این متن ضمن فرافکنی و ایراد تهمت به این خبرگزاری، توضیحاتی برای روشن کردن منظور واقعی‌اش از بیان پاره‌ای از آن سخنان را توضیح داده است و از جمله خلاف تصریحات مکررش به خیالی بودن دشمن، این بار به صراحت وجود دشمن علیه ملت ایران را پذیرفته است. خبرگزاری فارس ضمن استقبال از توضیحات و پاسخ‌های این کارگردان متن جوابیه را به انضمام پاسخ‌هایی به سخنان وی در ادامه منتشر می‌نماید:

در جواب نوشته‌ای که که با تحریف گفته های من در برنامه سینمایی هفت نوشته اید به عرض می رسانم که:این روزها نوشته ی "عاشورا یک حادثه نیست، یک فرهنگ است" بر روی بیلبوردهای بزرگ شهری دیده می شود. تصور می‌کنم معنی این جمله آنست که حق جویی و عدالتخواهی، باید تبدیل به فرهنگ جامعه شود، نه افترا و توهین که بی محابا نثار این جانب نموده اید! این فرهنگ می گوید اگر حقی ناحق شد، اگر ظلمی صورت گرفت، وظیفه هر انسان است که ظالم را افشا و حق مظلوم را به او باز گرداند. با مشاهده آنچه در جامعه ی امروز ما به نام آسیب اجتماعی ، روانی و اقتصادی  ،مطرح می شود  ، این وظیفه بر عهده ی  تک تک انسان های با وجدان و آگاه است که با بازگویی و نقد چند باره آنها به مقابله با ظلم برخیزند.طبعا نمایش این آسیب ها در فیلم های اجتماعی، جهت کارشناسی و مقابله با آنها، شاعرانه و زیبا نخواهد بود و اطلاق سیاه نمایی به این قبیل آثار هنری و جلوگیری از نمایش آنها به بهانه سوء استفاده ی دشمن، تنها به عمیق تر شدن  آسیب های موجود ، کمک خواهد کرد.

در اینکه کشور بزرگ و ثروتمند ایران، دشمن دارد و خیلی هم دارد، شکی نیست. طبعا این دشمنان در پی منافع اقتصادی و سیاسی خود هستند و در این میان، بسیاری از کشورها در نبود فضای فرهنگی مناسب که گناه آن بر گردن سیاستگزاران فرهنگی و هنرمندان ماست، کالاهای فرهنگی خود را جهت کسب سود، از طریق صدها کانال ماهواره و... صادر می نمایند، که در این میان کشور ترکیه مثال زدنی است. اما نمی توان کوتاهی، عدم کار آمدی و کم کاری خود را با استفاده ازکلمه ی دشمن به گردن آنها انداخت و آسیب های اجتماعی که گاه سهوی و گاه بدلیل کم کاری و حتی عدم کارشناسی در اعمال سیاست های فرهنگی، بوجود آمده است را به بهانه ی سوء استفاده ی دشمن، نادیده گرفت و مسئولیت را از گردن خود برداشت. عمیقا معتقدم فرافکنی و نسبت دادن آسیب های موجود جامعه به دشمن و همچنین سکوت در مورد آن ها، کار عبث و عدم مسئولیت اجتماعی است و تنها حاصل آن عمیق تر شدن زخمها و بدتر شدن اوضاع  فرهنگی و اجتماعی است. در مقاله ی خود  با ادبیات نامناسب مرا متهم به توهین به اعتقادات مذهبی مردم ایران کرده اید! حال آن که بحث من و مجری محترم برنامه هفت پیرامون نقد مسائل اجتماعی و روانشناسی نسل جوان و آسیب شناسی آنها در هجوم سر سام آور تکنولوژی بدون آموزش فرهنگ استفاده از آن بود و کلامی در باب اعتقادات مذهبی و سیاسی بین ما رد و بدل نشد!

هنگامی که بحث بازنگری و کارشناسی در مورد کلمه ی آبرو از طرف من مطرح شد، اشاره به قربانیانی کردم که بدلیل تعبیر نادرستی که از این کلمه دارند، از بیان خشونت های بویژه خانوادگی، احتراز می کنند و تن به ادامه ی خشونت می دهند، اما اشاره ای به جنسیت این قربانیان نکردم که شما مرا متهم به بی احترامی به حیای زن مسلمان نموده اید! در پایان از شما می پرسم که سهم منتقدین اجتماعی از کشور و رسانه ملی، چه میزان و کجاست که گفته‌های آنها را هذیان ارزیابی می کنید و با نسبت دادن به بیگانگان و با کلمات نامحترمانه، تشویق به ترک کشور می‌کنید! و چرا پذیرش و شنیدن عقاید و انتقادات این افراد دلسوز، که هر چند سال یکبار اجازه‌ی حضور در رسانه ملی را می‌یابند، برای شما این همه دشوار است!؟












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن