تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834338135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پزشک شبکه بهداشت ری: تب و خونریزی از علائم بارز بیماری ابولا است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پزشک شبکه بهداشت ری: تب و خونریزی از علائم بارز بیماری ابولا است شهر ری - ایرنا - پزشک واحد بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: ابولا نوعی بیماری ویروسی است که برای انسان پیش می آید و تب و خونریزی از علائم بارز آن به شمار می رود.


دکتر زهره توکلی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: ویروس ابولا از خانواده فیلوویروس ها است که پس از وارد شدن به بدن ، نوعی بیماری تب دار و خونریزی دهنده ایجاد می کند که در٢٥ تا 90 درصد منجر به مرگ خواهد شد.
وی تصریح کرد: البته از چهارگونه ویروس یک گونه تنها به ابتلای بدون علامت منجر و به مرگ نیز منتهی نخواهد شد.
توکلی با بیان اینکه این بیماری اولین بار در سودان و جمهوری دموکراتیک کنگو شناسایی شد افزود: از سال 1976 که اولین مورد این بیماری شناسایی شد ، تا سال 2013 کمتر از یکهزار نفر در سال مبتلا شدند. بزرگ ترین مورد شیوع این بیماری تاکنون مربوط به شیوع آن در غرب آفریقا در سال 2014 است که تاکنون ادامه داشته و مردم کشورهای گینه، سیرالئون، لیبریا و احتمالاً نیجریه به این بیماری مبتلا شده اند.
پزشک واحد بیماریهای شبکه بهداشت ری تا ماه آگوست سال 2014 بیش از یکزار و 600 مورد ابتلا به این بیماری شناسایی شده و تلاش ها برای تهیه کردن واکسن این بیماری ادامه دارد، اگرچه تاکنون هیچ واکسنی برای آن تهیه نشده است.
وی افزود: ابولا از راه انتقال انسان به انسان از طریق تماس مستقیم ( از پوست یا مخاط آسیب دیده) با خون ترشحات ،ارگانها و سایر مایعات بدن افراد مبتلا و یا سطوح و وسایل (رختخواب، ملافه و..) آلوده به این مایعات گسترش می یابد.
خطر سرایت این بیماری به پرسنل بهداشتی درمانی در حین درمان و ارایه سرویس به افراد مشکوک و یا مبتلا بالاست که این مساله بیشتر به دلیل تماس نزدیک بدون رعایت شدید و دقیق اصول کنترل و پیشگیری اتفاق می افتد. همچنین تماس خانواده قربانی با جسد وی در هنگام مراسم تدفین نیز از راههای انتقال و سرایت می باشد.
دکتر توکلی گفت: به همین دلیل طی چند سالی که از هجوم ابولا می گذرد، با وجود کارهای زیادی که برای تشخیص، اپیدمیولوژی و نحوه سرایت ابولا صورت گرفته، هنوز راه و نحوه دقیق سرایت آن مشخص نشده و تنها می توان گفت که احتمالا ابولا از طریق تماس با خون یا دیگر مایعات بدن و همچنین ترشحاتی همچون خلط افراد آلوده به این ویروس به افراد سالم منتقل می شود.
پزشک واحد بیماری های شبکه بهداشت ری در خصوص علائم بیماری افزود: دوره کمون (فاصله زمانی بین ورود ویروس به بدن تا ظهور علائم) این بیماری 2 تا 21 روز است و تب ناگهانی، درد های عضلانی، سر درد و گلو درد از علائم اولیه بیماری می باشد.
وی گفت: بعد از مدت کوتاهی ، تهوع ، استفراغ ، اسهال ، بثورات پوستی ، اختلال عملکرد کبد و کلیه و حتی در بعضی موارد خونریزی داخلی و خارجی نیز به دنبال علایم و نشانه های اولیه بروز خواهد کرد و وضعیت بیمار بشدت رو به وخامت می رود.
و طبق آزمایش ها به عمل آمده افت تعداد گلبول های سفید و پلاکت ها و افزایش آنزیم های کبدی نشان داده می شود.
وی اظهارداشت: تشخیص ابولا از سایر بیماریهای عفونی مشابه مانند مالاریا، تب تیفویید ومننژیت دشوار است بخصوص که علایم اولیه آن مثل خارش و قرمزی چشم و بثورات پوستی ، در بیماریهای دیگری که شایعتر هستند ، نیز دیده می شود.
دکتر توکلی برای درمان این بیماری گفت: هیچ راه درمان اختصاصی و مشخصی برای بیماری ابولا وجود ندارد. در حال حاضر اکثر درمانهایی که به بیماران داده می شود، درمانهای تقویتی است و این درمانها شامل کمک به حفظ فشار خون بیمار، حفظ مایعات بدن و نیز کمک به تنفس بیمار می باشد. در موارد وخیم ، بیمار باید به بخش مراقبت های ویژه انتقال داده شود.
این پزشک واحد بیماری های شبکه بهداشت ری گفت: تاکنون هیچ گونه درمان اختصاصی یا حتی واکسنی برای ابولا کشف نشده و تمام داروها و واکسن هایی که فعلا پیشنهاد می شوند به سالها تحقیق برای رسیدن به مرحله بالینی احتیاج دارند.
دکتر توکلی در باره کنترل و پیشگیری بیماری گفت: کنترل مطلوب بیماری ابولا طغیان متکی بریک برنامه جامع کاربردی شامل مدیریت موارد بیماری، نظارت و پیگیری موارد در تماس ، خدمات آزمایشگاهی مطلوب و استاندارد، تدفین محافظت شده با رعایت تمام موارد ایمنی و بسیج و هماهنگی اجتماعی است.
وی تصریح کرد: تعامل و مشارکت اجتماعی، کلید موفقیت در راه کنترل بحران است. بالا بردن سطح آگاهی مردم از عوامل خطر ابتلا به عفونت و اقدامات حفاظتی که افراد می توانند در جهت پیشگیری انجام دهند، یک راه موثر برای کاهش انتقال به انسان می باشد.
این گزارش حاکیست چندی پیش رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در گفت وگو با جام جم به مردم اطمینان داد که سرنوشت کشور در برخورد با بیماری ابولا مثل آفریقایی ها نیست.
محمدمهدی گویا تأکید کرد که وزارت بهداشت ایران برای مقابله با این بیماری آمادگی کامل دارد و در صورت مشاهده مواردی از ابتلا به آن با واکنش سریع و قوی، می تواند جلوی همه گیر شدنش را بگیرد.
وی با بیان اینکه احتمال ورود این بیماری به کشور بسیار ضعیف است ، عنوان داشت: مسافرت ایرانیان به کشورهای غرب آفریقا یعنی کشورهای آلوده به ابولا، بسیار محدود است و تعداد مسافرانی که از این کشورها می آیند نیز کم می باشد پس امکان انتقال بیماری به کشورمان بسیار ناچیز است. بنابراین وزارت بهداشت برای پیشگیری از بیماری و برخورد با آن کاملاً آماده می باشد و هنوز در ایران هیچ نمونه ای از ابتلا به ابولا ، گزارش نشده است.
1417/1348


15/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن