تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826202329




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کردستان در مسیر توسعه همه جانبه با ادبیات تدبیر و امید


واضح آرشیو وب فارسی:کورد نیوز: تاریخ انتشار : 08:46:47 , 1393/08/09
سامان احمدي
کردستان در مسیر توسعه همه جانبه با ادبیات تدبیر و امید
بی شک حضور مدیری با سه دهه تجربه کاری در سیاسی ترین دستگاه اجرایی دولت یعنی وزارت کشور و در استان کم برخوردار کردستان از حیث شاخص های توسعه یک ضرورت با نگاه بنیادی ارتقاء در سامانه و فرآیند توسعه کشور در این استان مرزی خواهد بود که انتخاب و انتصاب عبدالمحمد زاهدی استاندار حال حاضر کردستان با این ویژ


اما اين ويژگي منعي به انتقاد از وضعيت انتصابات سامانه مديريت اجرايي استان نخواهد بود و شايد نغر در اين مهم نيز بتواند مسير پويايي را شفاف و نيل به شعارهاي مدبرانه و اميد آفرين دولت معتقد به گفتمان اعتدال را بيش از پيش در کردستان محروم ديروز و در حال توسعه امروز مهيا سازد.
نقد منصفانه و متعهدانه در 325 روز حضور استاندار که با سابقه استانداري در استان هاي صنعتي و غير صنعتي بر مسند نظارت،هدايت و حمايت دولت از استان کردستان نشسته است را مي توان در کليات زير نام برد:


1. بدنه کارشناسي دستگاه هاي اجرايي به دليل عدم اعمال کامل قانون خدمات کشوري خصوص کارکنان دولت متاسفانه متناسب با نياز جامعه مخاطب نبوده و اصولا پژوهش در حوزه دستگاه هاي دولتي کردستان قرباني سلايق و قانون گريزي شده تا جايي که ترسيم وضعيت موجود استان جهت برنامه ريزي براي وضعيت مطلوب را با مشکل مواجهه ساخته است و مولود اين مهم اتلاف هزينه و انرژي نيروي انساني در يک دهه اخير بوده است.


2. بها دادن به شايسته سالاري به جاي غوغا سالاري در انتصاب مديران با کفايت و مدبر فارغ از اصطلاح رايج بومي و غير بومي آن بر مسند مسئوليت خطير دستگاه هاي اجرايي و توسعه مدار در استان با کُندي صورت پذيرفته و بازخورد آن تبديل شدن فضاي خدمت به جامعه به ميدان آزمون و خطا شده است.


3.هر چند نگاه استاندار به انتصاب مديراني که سابقه حضور علمي در مراکز آموزش عالي را داشته اند به عنوان شاهرگي حياتي در انتصابات وزراي دولت براي استان پيشنهاد شده است اما اراده اي غير از خواست قلبي وي در عمل موجب تساهل و تسامحي در ابقاي پاره اي از مديران با هويت هويدا براي ملت شده است، نه اينکه ذات تغيير در عرصه مديريت، دميدن روح تازه اي از کار و تلاش مضاعف براي تعالي سازمان است؛ پس در اين پيکره ي خدمت مدير موفق در حداکثر 36 ماه مي تواند بخشي از اهداف کوتاه مدت سازماني را نه تفسير بلکه به عملياتي ملموس مبدل سازد.


4. در اين ايام عده اي نيز به ظاهر منتقد و در واقع عامل تخريب و ترور شخصيت درصدد خدشه دار ساختن فرزندان برومند و با دانش کردستان به انحاي مختلف و تحميل هزينه بر ساختار حاکميت با مصادره نمودن تفاسير به راي خويش جهت ايجاد تشويش به جاي تنوير افکار عموم بودند که با تدبير استاندار مبني بر سکوت اختيار نمودن مواجهه اما انتظار فعاليت بيش از پيش شوراي برنامه ريزي و توسعه استان جهت به فعليت درآوردن پتانسيل کارگروه هاي اين شورا را با حداقل مواجهه ساخته که از آن جمله مي توان به جايگاهي که کارگروه فرهنگي،اجتماعي اين شورا در ايجاد اميد و نشاط اجتماعي استان مي توان داشته باشد،اشاره نمود.


5. تلاش در افزايش ساعات آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت با رويکردي پژوهشي زماني موثر خواهد شد که توازني بين نياز آموزشي متربيان با ميزان دانش موثر مربيان يا مدرسان وجود داشته باشد و به نظر مي رسد ارزيابي عملکرد مستمر اين آموزش هاي نياز به رصد با حضور اتاق فکري از اساتيد علمي استان دارد.


6. وضعيت کارگاه عمراني استان به دليل موج تاثير گذار تحريم ها با کُندي مواجهه گرديد که شايد بخش عمده ي تعدد پروژه هاي عمراني نيمه تمام حاصل از موج مصوبات دولت در يک دهه گذشته بوده که چنين ميراثي براي استاندار جهت اتمام و افتتاح معقول اين پروژه ها را در پي داشته است.


7. يک واقعيت در مورد کردستان در پارادايم منطقه خاورميانه را نيز نبايد انگاشت که در معرض تهديد تفکرات انحرافي جريان تکفيري واقع گرديده و لاجرم موج رسانه اي موافق با ترسيم امنيتي جلوه دادن کردستان فرهنگي موجب آنتروپي در سامانه خدمت به مردم گشته و قدرت چانه زني در تعميق فعاليت موثر سه سويه دولت،ملت و رسانه را با معضل شايعه و عدم نظارت موثر فراهم ساخته گويي که در هر صنفي همگان بدون توجه به صلاحيت فني ادعاي کدخدايي مي نمايند.


8. هر چند که منتخبان دوره چهارم شوراهاي اسلامي شهر و روستا همزمان با روي کارآمدن دولت تدبير و اميد توانسته اند بخشي از توانمندي بخش خصوصي را همراه و همگام سازند اما تا اوج گيري تفکر شورايي به دور از منفعت طلبي فردي راه باقي است.


9. تجديد فعاليت سازمان هاي مردم نهاد با راه اندازي شوراي هماهنگي اين تشکل هاي غير دولتي نويد شتاب در فعاليت هاي عام المنفعه،غير سياسي و غير انتفاعي را دوصد چندان نمود اما اين سمن هاي که مي توانند بهترين بازوي اجرايي دولت در اجراي برنامه ها واقع گردند خود با بيماري عدم توجه به کار گروهي و آينده نگر مواجهه هستند.


به هر حال اعتماد متقابل،نگرش جامع به حل مساله،دوري از تعصبات کورکورانه،پذيرش واقعيت هويت رفتاري مردم کردستان و احترام به مطالبات آنان نياز به سعه ي صدر دارد که در آن از توان آحاد مردم اين استان استفاده شده و در فراخواني توسعه مدار با بازگو نمودن واقعيات به رفع نقايص همت نمود.


انتخاب وکلاي اصلح توسط مردم که قانون را سرلوحه امور خويش قرار دهند تا توجه به مطالبات صنوف تخصصي در سامانه ي انتصابات در اين استان يک ضرورت اجتناب ناپذير است که در آن خلاقيت و ابتکار همواره محترم شمرده مي شود.


بي تعارف عبدالمحمد زاهدي در 325 روز حضورش در کردستان توانست با مديريتي مبتني بر مشارکت و دوري از احساس و سطحي نگري به خوبي بر التيام بخشي به بدنه بيمار اقتصاد خُرد و کلان استان دست گذارد و فارغ از موج تغيير مديران اقتصادي با تامل به گره گشايي در اين حوزه بپردازد.


اما در عرصه ي فرهنگ متاسفانه نگرش جامع در تامين اعتبار مکفي و پالايش خرده فرهنگ هاي ناهمگون با فرهنگ عمومي مردم کردستان را با کُندي شاهديم و تا بستر فرهنگ به سعادت در اعتبار مکفي دست نيابد متاسفانه ساير بخش ها به بلوغ نخواهند رسيد. 


 



08:46:47 , 1393/08/09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کورد نیوز]
[مشاهده در: www.kurdnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن