تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830212733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت روحیه بخشندگی در فرزندتان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
1609 862 تقویت روحیه بخشندگی در فرزندتان



کودکان خیرخواه و سخاوتمند، کودکانی هستند که تنها به فکر خود و منافعشان نیستند، بلکه به احساسات، نیازها و خواسته های دیگر افراد خانواده و دوستانشان نیز اهمیت می دهند.

دعوا بر سر اسباب بازی میان کودکان یک جنگ پایان ناپذیر و دایمی است. هیچ گاه هم هیچ کاری نمی توان برای آن انجام داد. کودک نسبت به وسایل خود احساس مالکیت دارد و چشم ندارد کودک دیگری به آنها حتی نگاه نکند، چه برسد به اینکه استفاده کند.


اما محققان از والدین می خواهند تا حس تقسیم کردن وسایل و سهیم شدن در اسباب بازی را از همان کودکی در فرزند خود به وجود بیاورند تا در آینده بتوانند همکاری سالمی با دیگران داشته باشند.

محققان دانشگاه کورنل می گویند، هنگامی که در شرایط سخت از کودک می خواهید تا وسایل خود را با دیگران تقسیم کنند، حس نیکوکاری و سودبخش بودن به آنها می دهید.

آنها خود را به عنوان فردی می بینند که دوست دارد وسایل را با دیگران تقسیم کنند و به همین دلیل در آینده نیز بسیار اجتماعی و بخشنده خواهد شد و به اصطلاح برای هر مساله کوچک و بزرگی دودوتاچهارتا نمی کند و فقط به دنبال سود و منفعت خود نخواهند بود.

اگر کودک فقط در ازای گرفتن پاداش و جایزه حاضر شود در غذا یا اسباب بازی های خود با دیگران شریک شود، نتیجه منفی و کاملا برعکس خواهد داشت. این کودکان خود را به عنوان فردی می بینند که به دادن اسباب بازی به دوستانشان علاقه ای ندارند و برای این کار حتما باید به آنها رشوه داده شود.

 از آنجا که آنها خود را «بخشنده» تصور نمی کنند در آینده نیز ناخن خشک و خسیس می شوند و حاضر نیستند در هیچ مساله ای با دیگران شریک شوند.

این محققان بسیار تمایل داشتند کشف کنند انتخاب آزادانه چه تاثیری روی تمایلات کودکان برای سهیم شدن با دیگران دارد؟ آنها متوجه شدند: کودکان هنگام اتخاذ تصمیمات دشوار در رابطه با خود، درک بهتری از رفتار اجتماعی خود پیدا می کنند.

برای آزمایش این مساله، محققان چندین کودک ۳ تا ۵ ساله را به عروسکی به نام Doggie که ناراحت و غمگین به نظر می رسید، معرفی کردند. به تعدادی از آنها انتخاب های دشواری داده شد: از آنها خواسته شد تا برچسب های گران قیمت خود را یا به Doggie بدهند یا نزد خود نگهدارند.

آزمایش گروه دوم آسان تر بود و به آنها گفته شد یا برچسب ها را با داگی سهیم شوند یا آنها را کنار بگذارند. گروه سوم نیز ملزم شدند بدون هیچ اعتراضی برچسب ها را با داگی سهیم شوند.

سپس، همه کودکان به الی عروسک غمگین دیگری معرفی شدند. این بار تاکید روی تعداد برچسب ها بود که حداکثر سه عدد بود. کودکانی که قبلا مرحله سخت کمک به داگی را پشت سر گذاشته بودند، برچسب های بیشتری به الی دادند. کودکان گروم دوم و سوم که تست آسان تری داشتند، برچسب های کمتری به الی اهدا کردند.

شاید با خود تصور کنید کودکان اینقدر درک ندارند که متوجه شوند شاید لازم باشند یک بار دیگر باید از خود گذشتگی کنند. اما این طور نیست. کودکانی که در شرایط سخت می توانند از داشته های خود بگذرند و آن را با دیگران به اشتراک بگذارند، در آینده نیز بخشنده ترخواهند شد.

هنگامی که کودک بتواند اسباب بازی مورد علاقه و ارزشمند خود را با دیگران سهیم شود و اجازه دهد دوستانش نیز با آن بازی کنند، آینده بهتری دارند و بخشنده تر و رئوف تر خواهند بود.

به همین دلیل، بسیار مهم است از همان کودکی حس همکاری، بخشنده بودن و شریک شدن با دیگران را در کودک پرورش دهیم و نگذاریم مساله ای به این مهمی به نوجوانی و بزرگسالی کودک منتهی شود.

وقتی کودک حس اشتراک را درک کند، مودب تر و مهربان تر هم خواهد شد.


7 آبان 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن