تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829599321




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنرمند نباید استنباط غلط از هنر خود داشته باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: امین زندگانی: هنرمند نباید استنباط غلط از هنر خود داشته باشد خبرگزاری پانا: دومین نشست اعضا هیئت موسس «خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی» با حضور جمعی از هنرمندان و دانشجویان هنر برگزار شد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان ساعت 09:42



به گزارش سرویس فرهنگی پانا،دومین نشست اعضا هیئت موسس خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی با حضور و سخنرانی جمشید خوشدل ،حسین معماری ،حمید قاسم زادگان جهرمی (مدرسین دانشگاه) ، محمد رضا رحمانی (کارگردان دلخون و..) ، محمدحسین قاسمی (تهیه کننده شیار 143 و..) ، سهراب مظاهری (پژوهشگر ارشد رسانه و مستند ساز) ،سعید کریمی (قاضی دیوان عدالت اداری و مشاور حقوقی هیئت موسس) امین زندگانی (بازیگر) و جمعی از دانش آموختگان ممتاز عرصه سینما و تئاتر با عنوان "سینما ،تئاتر و فیلم برای ما" برگزار شد.   

در نشست بررسی شکل گیری و تاسیس «خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی» به مسائل حقوقی تاسیس خانه پرداخته شد و سعید کریمی ، قاضی دیوان عدالت اداری که از ابتدای این امر راهنمایی ها و مشاوره های بی دریغی داشتند در خصوص آزادی تشکل برای اهدافش ، ضوابط ، قوانین و مسائل حقوقی و قضایی تاسیس خانه صحبت کردند و حقوق اعضا را بر آنان یادآور شدند .

حمید قاسم زادگان جهرمی ، فارغ التحصیل تئاتر و مدرس دانشگاه ، علاوه بر اظهار امیدواری نکات مهمی را برای دانش آموختگان متذکر شدند : امید ، تلاش ، همت ، صبر و پشتکار از این موارد بودند.

وی عنوان کرد که زمان تحصیل نسل ما هم مشکلات متعدد و فراوانی وجود داشت و این همت و تلاش خود بچه ها بود که به درجات موفقیت رسیدند .

قاسم زادگان نیز به مسائل بومی و منطقه ای در هنر اشاره کرد و تاکید داشت درهر استان و شهر افرادی حاذق وجود دارند که بسیار مسلط بر امور هنری و آکادمیک سینما و تئاتر هستند. برای مثال در برگزاری یک جشنواره ضرورتی برای حضور داوری از تهران نیست .

حسین معماری ، مدرس دانشگاه نیز با بیان خاطراتی از دوران تحصیل و تدریس خود معتقد بود استعدادهایی نخبه در تمامی این دوران دیده است که به خاطر نبود فضایی درست و بستری مناسب برای خلق آثار و بیان افکار و عقاید خود ناکام مانده اند و به اجبار زندگی وتنگنای عرصه ورود ، سینما را ترک گفته اند . وی بیان کرد که شکل گیری خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی می تواند زمینه ای مناسب برای کشف استعدادها باشد.

جمشید خوشدل ، مدرس دانشگاه ، علاوه بر اعلام مصرانه حمایت و همکاری خود تمامی صحبتهای خود را در یک جمله خلاصه کرد ( پلکان هنر ، پاگرد ندارد ) و معتقد بود راه هنر پلکانی است که ایستادن و توقف هر جای آن سقوط را به دنبال دارد و مسیر هنر صعودی متوالی است .

خوشدل علاوه بر تشویق به پشتکار اعلام کرد که فعالان عرصه سینما و تئاتر باید فضا را برای حضور تحصیلکردگان باز کنند و به آنان اجازه ورود و فعالیت بدهند . وی بیان کرد که متاسفانه فضای سینما و تئاتر ما به گونه ای است که اگر فردی اعلام ورود به عرصه سینما و تئاتر را کند با واکنش ناخوشایند مواجه خواهد شد ، گویی که توانمندی انجام کار را ندارد در حالی که او می تواند حتی بهتر از خیلی از افراد نامدار باشد .

حسین قاسمی ، تهیه کننده سینما با اثر شاخص فیلم شیار 143 ، با اشاره به مسیر هنری زندگی خود ، فعالان و دانش آموختگان عرصه هنر را به تلاش دعوت کرد و خاطر نشان کرد ، هنر امری فطری است و نیازمند این است که به درون خود رجوع کنید و خود فارغ از تمامی موانع ، همت کرده و اثری را خلق کنید .

محمد رضا رحمانی ، کارگردان سینما با اثر برجسته و موفق دلخون بر این باور بود که با شکل گیری خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی میتوان راه را بر دانشجویان فعلی عرصه تئاتر و سینما هموار ساخت .

رحمانی اعلام کرد که این خانه می تواند به اندازه ای مطرح و گسترده شود که حضورش به عنوان نماینده در محافل سینمایی ، جشنواره ها و ... امری مهم تلقی شود . چرا که نماینده قشری بزرگ به نام دانش آموختگان از خانواده سینما و تئاتر است .

امین زندگانی ، بازیگر نیز با ابراز امیدواری برای شکل گیری توانمند خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی معتقد بود باید از افراد تحصیلکرده آکادمیک در سینما و تئاتر بهره گرفت و افراد متخصص وارد حوزه های تئاتری و سینمایی شوند و این نباشد که هر فردی با استنباط غلط از استعداد خود در هر زمینه سینمایی و تئاتری وارد این عرصه ها شود . وی بیان کرد که برای حضور درست و شایسته در سینما و تئاتر باید فرهنگ سازی شود .

موسی قربان زاده سوار کارشناس و طراح تاسیس" خانه دانش آموختگان سینما ،تئاتر وفیلمسازی "فلسفه ،دغدغه و برخی از اهداف تشکیل چنین صنفی را در غالب سوال برای محوریت سخنان حضار مراسم چنین عنوان کرد :نمیدانیم آیا ورود مسئولین غیرسینمایی و تئاتری و تلویزیونی به این عرصه ها درست است یاخیر؟نمی دانیم همه مسئولین  و پرسنل مربوطه ،دانش آموخته این عرصه هستند یاخیر؟آیا در آینده هم سینما ،تئاتر و فیلم از رابطه و انحصار طلبی به دور می ماند؟آیا در آینده هم بودجه های دولتی ساخت آثار براساس استعداد وضابطه و بین همه عادلانه توزیع می شود؟کیفیت آثار تولیدی رو به بهبودی است یا افول؟مکانیزم پرداخت بودجه های آثار و حق الزحمه ها به موقع و اقساطی پرداخت نمی شود؟مکانیزم شرایط ورود به به سینما جدای از تحصیل و استعداد شروط دیگری دارد؟آیا فرهنگ در سینما دچار بحران شده است؟چگونه می توان دایره المعارفی تشکیل داد تا سرمایه گذاران به آنجا مراجعه کنند؟آیا در آینده هم نوبت های اکران و پخش تلویزیون و اجرای تئاتر همچنان بر اساس ضابطه و عدالت انجام می شود؟باتوجه به صرف هزینه های دولتی ،آیا دانشجویان مستعد که نزد ده ها استاد فارغ التحصیل می شوند می بایست جهت ساخت آثار و ورود به دیگر صنوف و.. شروط خاص دیگری را دارا باشند تا حمایت شوند یا تحصیلات آکادمیک به هیچ عنوان مدنظر قرار نمی گیرد.

این مراسم با حمایت معاونت هنری حوزه هنری وخانه پرواز هنر با ترکیبی از اعضایی همچون عزت الله انتظامی ،رضا کیانیان ،امین زندگانی ،دکتر سعید کریمی(مشاورحقوقی هیئت موسس) ،اساتید و دانش آموختگان ممتاز سرار کشور برگزارشد.

و در آخر این نشست در حالی به پایان رسید که پیام عزت سینمای ایران را مبنی بر اظهار امیدواری و خشنودی به همراه داشت .استاد عزت الله انتظامی همکاری و حمایت خود را برای خانه دانش آموختگان سینما، تئاتر و فیلمسازی اعلام کردند .

براساس این گزارش،«خانه دانش آموختگان سینما ، تئاتر و فیلمسازی» بر آن شده است تا با حمایت‌های همه جانبه از فارغ التحصیلان و دانشجویان ممتاز عرصه سینما و تئاتر مسیر رشد هنری را بر آنان هموار سازد .
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن