تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819883480




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صرع از جمله پیامدهای اختلال خواب


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Insomnia can damage your 010 صرع از جمله پیامدهای اختلال خواب


براي پيشگيري از بروز صرع، حذف بي خوابي و استرس از زندگي و خودداري از مصرف الکل و برخي داروهاي آرام  بخش ضروري است.

دکتر داریوش افشاری ، ژنتیک را عامل اصلی در زمینه ایجاد بیماری صرع عنوان کرد و افزود: علاوه بر ژنتیک عوامل دیگری از جمله عوامل متابولیکی و نیز عواملی مانند ضربه مغزی، سکته مغزی و وجود تومور در مغز نیز می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به صرع شود.

وی تصریح کرد: شروع بیماری صرع در دوران کودکی و نوجوانی بیشتر منشا ژنتیکی و متابولیکی داشته و در سنین بالاتر عمدتا عوامل دیگر غیر از عوامل ژنتیکی در بروز صرع دخیل هستند.

به گفته افشاری تفاوت تشنج‌های ناشی از صرع با دیگر تشنج‌ها، تکرار این تشنج‌ها در طول زندگی فرد است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه 75 درصد موارد صرع با استفاده از دارو قابل کنترل است، گفت: بیماران باید حداقل دو سال دارو مصرف کرده تا بتوان تشنج‌های صرع در آنها را کنترل کرد.

افشاری بر اهمیت خواب به موقع و کافی در بیماران مبتلا به صرع اشاره و تصریح کرد: بی‌خوابی و نیز استرس‌هایی که بی‌خوابی را به دنبال داشته باشد، می‌تواند تشنج‌های صرع را افزایش دهد.

وی شروع تشنج در برخی موارد صرع را با علائمی همراه دانست و اظهار کرد: برخی بیماران پیش از شروع تشنج بوی خاصی را استشمام می‌کنند یا تصویر خاصی را می‌بینند که این علائم به آنها هشدار می‌دهد که تا چند دقیقه دیگر دچار تشنج می‌شوند.

افشاری تصریح کرد: برخی بیماران نیز در روزهایی که احساس ناخوشایندی و کسالت داشته یا درد معده دارند، متوجه می‌شوند که در آن روز دچار تشنج می‌شوند.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه تشنج‌های صرع با گذشت چند دقیقه خود به خود متوقف می‌شود، گفت: در این زمان بهتر است دست و پای بیماری که دچار تشنج شده را گرفت تا با برخورد به اجسام اطراف دچار آسیب نشود.

وی تصریح کرد: در این زمان همچنین باید بیمار را به پهلو خواباند تا کف و بزاق به داخل ریه او نرود و زمینه‌ساز عفونت‌های ریه نشود. در صورت قفل شدن دهان باید دهان را باز کرد و زبان را از لای دندان‌ها بیرون آورد.


3 آبان 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن