واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۱۰ق.ظ)
امضاي تفاهمنامه ميان سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران با دانشگاه آزاد اسلامي طي هفته جاري تفاهمنامه همکاري علمي و پژوهشي ميان سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران و دانشگاه آزاد اسلامي با هدف استفاده از تواناييهاي آموزشي، پژوهشي، فناوري و تجهيزات طرفين به منظور برطرف کردن نيازهاي متقابل و توسعه کسب و کار دانش بنيان به امضا رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، طي هفته جاري تفاهمنامه همکاري علمي و پژوهشي ميان سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران و دانشگاه آزاد اسلامي با هدف استفاده از تواناييهاي آموزشي، پژوهشي، فناوري و تجهيزات طرفين به منظور بر طرف کردن نيازهاي متقابل و توسعه کسب و کار دانش بنيان به امضا رسيد.
تفاهمنامه همکاري علمي، پژوهشي و آموزشي ميان سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران و دانشگاه آزاد اسلامي از سوي دکتر اکبري رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي و دکتر ابراهيم واشقاني فراهاني معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي به امضا رسيد.
دکتر احمد اكبري، معاون وزير و رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران طي اين نشست ضمن معرفي اهداف و ماموريتهاي سازمان اذعان داشت: سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در مقام يك مركز ملي و بينالمللي با نگاه حمايت از فناوري و نوآوري و با رويكرد تحقيقات كاربردي و توسعهاي در كنار فعاليتهاي فني و مهندسي عمل ميكند.
وي افزود: يكي ديگر از اهداف اصلي سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران تجاريسازي فناوريهاي در دست اجراست كه اين مهم در دفتر تجاريسازي معاونت نوآوري و تجاريسازي انجام ميپذيرد.
دکتر ابراهيم واشقاني فراهاني معاون پژوهشي دانشگاه آزاداسلامي، در اين نشست گفت: جايگاه ويژه سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران ما را بر آن داشت تا نگاه ويژهاي به همکاري با اين سازمان داشته باشيم.
وي افزود: سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران حلقه واسط ميان صنعت و دانشگاه است و به طور حتم همکاري با اين سازمان مي تواند به رشد و اعتلاي دانشگاه آزاد اسلامي و به تبع آن تحقق اسناد بالادستي و منويات مقام معظم رهبري منجر شود.
طي اين تفاهمنامه بر حمايت و تاييد علمي اختراعات دانشجويان و اعضاي هيأت علمي، برگزاري كارگاه آموزشي درخصوص ثبت اختراع، مشاركت در تاسيس شبكههاي آزمايشگاهي، استفاده از امكانات موجود، همكاري در اجراي طرحهاي پژوهشي مشترك مورد توجه طرفين در سطوح ملي و منطقهاي و برگزاري دورههاي آموزشي، همايشها، نشستها و جشنوارههاي مشترك تاكيد شد.
همچنين از ديگر موضوعات مورد توافق براي همكاريهاي متقابل، حمايت از اختراعات دانشجويان و اعضاي هيأت علمي، همكاري در تعريف و حمايت از اجراي پاياننامههاي دانشجويي، همكاري در تجاريسازي يافتههاي پژوهشي و مشاركت در چاپ و انتشار مجلات علمي-پژوهشي ملي و بينالمللي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]