واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۳ (۱۸:۳۷ب.ظ)
قائممقام بنياد شهيد و امور ايثارگران: بازنشستگي آغاز تلاشي دوباره است قائممقام بنياد شهيد و امور ايثارگران بر ضرورت تشکيل گروههاي مشاورتي، مطالعاتي و تخصصي بازنشستگان براي ارتقاي بهرهوري سازماني تأکيد کرد و گفت: بازنشستگي آغاز تلاشي دوباره است.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار محسن انصاري در مراسم تکريم از بازنشستگان بنياد شهيد و امور ايثارگران که صبح امروز، دوشنبه 28 مهر 93 برگزار شد، ضمن تبريک اين روز، بازنشستگي را آيندهاي محتوم براي همه خواند که ورود به اين مرحله از اهميت بسياري برخوردار است.
وي دراينباره، ادامه داد: هر سازماني وظيفه دارد بهصورت نمادين از بازنشستگان خود قدرداني و آنها را تکريم کند و اين قاعده براي بنياد شهيد و امور ايثارگران که بازنشستگانش عموماً فشارهاي کاري دهه 60 را متحمل شدهاند، ويژه است.
سردار انصاري در توضيح جايگاه بازنشستگي، افزود: شخصي که بازنشسته ميشود وارد مرحله جديدي از زندگي شده که تلقيهاي مختلفي در مورد اين مرحله وجود دارد. برخي بازنشستگي را معادل با پايان تلاش و خانهنشيني ميدانند اما اعتقاد من اين است که بازنشستگي پايان تلاش نيست بلکه آغاز تلاشي دوباره است.
وي اظهارداشت: اگر امروز چرخ سازمانها ميچرخد به دليل آن است که پرسنل قبلي آن سازمان و خدمات سازماني مختلف را بنيان گذاشتهاند و با تلاشهاي خود احياگر ارزشهاي اخلاقي و ديني در آن سازمان بودهاند.
قائممقام بنياد شهيد و امور ايثارگران ضمن بيان اين مطلب که همواره از بازنشستگان بنياد به نيکي ياد ميشود، گفت: کارکنان سازمانهايي مانند بنياد که بلافاصله پس از انقلاب اسلامي تأسيس شدهاند بازنشسته شدهاند و يا در شرف بازنشستگي هستند. من معتقد هستم 30 سال خدمت براي بازنشستگي کم است. اين رقم در کشور کره، 45 سال است و اين يعني سيستم با بهرهوري بالا در اين کشور از سرمايههاي خود بيشتر استفاده ميکند.
وي خاطرنشان کرد: پيشکسوتان توانمنديهاي زيادي دارند و تکريم از آنها صرفاً با برگزاري جلساتي ازايندست، محقق نميشود بلکه بايد برنامهريزيهاي لازم براي بهکارگيري تجربيات 30 ساله آنان که بسيار ارزشمند است، انجام شود و اين کار جز توسط تشکلها با رويکرد همافزايي توانمنديها ميسر نيست.
سردار انصاري با اشاره به فعاليتهاي کانون بازنشستگان بنياد، گفت: اين کانون بايد در شرايط بهتر و با وزن بيشتري کار را دنبال کند و نبايد اقداماتش در سطح تهران باقي بماند. لازم است مسؤولان اين کانون از کانونهاي بازنشستگي ساير سازمانهاي موفق ديدن کنند و تجربيات آنها را نيز به کار ببندند.
وي افزود: البته ورود به فعاليتهاي تجاري و اقتصادي بازنشستگان خوب است اما کانون بازنشستگان بايد گروههاي مشورتي، مطالعاتي و تخصصي نيز تشکيل دهد تا بازنشستگان بتوانند با حضور در شوراهاي راهبردي، تجربيات خود را در قالب پيشنهاد ارائه کنند.
قائممقام بنياد شهيد و امور ايثارگران ادامه داد: يقيناً جوانان تازه فارغالتحصيل شده که سر کار ميآيند، به تجربيات گذشتگان نياز دارند تا زمين نخورند.
وي ضمن تأکيد بر اين مطلب که بازنشستگان نيز در قبال جامعه و سازمان متبوعه خود وظايفي دارند، اظهار داشت: بازنشستگان حکم بيتالمال را دارند يعني بايد تجربيات و آموختههاي خود را به نسلهاي بعدي انتقال دهند مضاف بر اينکه شرايط بازنشستگي، امکان مطالعه و فعاليتهاي مشاورهاي را بيشتر فراهم ميکند.
سردار انصاري اظهار داشت: همانگونه که مقام معظم رهبري در تعريف بازنشستگي فرمودند بازنشستگي، تغيير عضويت فرد از پيوسته به وابسته است، سازمان بايد هميشه بازنشستگان را از خودش ببيند. اين تعريف، خيلي از تعاريف غلط را نظير تعريف رها شده که براي بازنشستگان نظامي مرسوم است، رد ميکند.
وي ضمن بيان اين مطلب که هر سازماني بايد مراقب وابستگان خود باشد، ادامه داد: تأمين خدمات رفاهي و بيمه براي بازنشستگان از وظايف سازمان است. ضمن اينکه ارائه خدمات طرح تأمين رفاه و معيشت کارکنان بنياد بايد به بازنشستگان نيز تسري پيدا کند.
قائممقام بنياد خطاب به بازنشستگان، گفت: امروزه تشکلها و NGO ها بيشترين اثرگذاري را در عرصههاي مختلف دارند بنابراين کانون بازنشستگان بايد توسط خود شما تحکيم و مراقبت شود. همچنين مهم است که کانونهاي استانها نيز فعال شده و دامنه ارتباط بين شما گسترش پيدا کند.
وي در پايان، از افزايش اندوخته صندوق کانون بازنشستگان بنياد شهيد و امور ايثارگران و تسهيل اعطاي وام به متقاضيان خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]