تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819721479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت نوعی عایق پیشرفته حرارتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
ساخت نوعی عایق پیشرفته حرارتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
پژوهشگران دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوعی عایق پیشرفته حرارتی از جنس نانوکامپوزیت اروژل ساختند که تولید آن نیازی به فشار و دمای بالا ندارد.


به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛زهرا طالبی مزرعه شاهی پژوهشگر طرح  با اشاره به اهمیت عایق‌ها در صرفه جویی انرژی گفت: پژوهش در زمینه بهینه سازی و افزایش کارآیی عایق‌ها و همچنین رفع مشکلات آن‌ها در مراکز تحقیقاتی مرتبط در حال انجام است.


وی اروژل را نوعی نانوساختار عایق پیشرفته با خواص منحصر به فرد ذکر کرد و افزود: به علت ساختار متخلخل و شکنندگی بسیار، کاربرد این نوع عایق به ویژه در صنایعی که انعطاف­پذیری محصول اهمیت دارد، محدود شده است از این رو در این پژوهش همگام با دیگر مراکز تحقیقاتی دنیا استفاده از الیاف و تهیه نانوکامپوزیت اروژل با الیاف پلیمری مورد توجه قرار گرفت. 


طالبی تصریح کرد: یکی از دستاوردهای مهم تحقیق ما ارائه روشی برای تولید نانوکامپوزیت اروژل با الیاف است که برای تولید آن نیازی به فشار و دمای بالا نیست از این رو تولید و تجاری سازی این نوع عایق که با استفاده از سیلیکا اروژل و الیاف پلی­استر و به روش سل-ژل ساخته شده، آسان شده است. 


پژوهشگر طرح گفت: در این تحقیق علاوه بر تلفیق الیاف با نقطه ضعف‌های جذب آب و محدودیت در خواص عایق حرارتی با اروژل پایه سیلیکا با مشکل ضعف ساختار و شکنندگی، ضمن برطرف کردن این نقاط ضعف، یکی از مشکلات عمده محققان این رشته که ریزش ذرات اروژل از بستر نانوکامپوزیت بود نیز برطرف شد. 


وی افزود: ‌این ریزش موجب کاهش شدید خواص عایقی و دشواری نصب می‌شد ولی در این پژوهش با اصلاح ساختار اروژل، موفق شدیم تا حدود ۸۰ درصد بهبود ثبات (در نانوکامپوزیت تهیه شده با اروژل اصلاح شده نسبت به نانوکامپوزیت تهیه شده با اروژل خالص) به دست آوردیم. 


طالبی کاربردهای این نوع عایق را بسیار گسترده ذکر کرد و گفت: با توجه به ضخامت کم این عایق، انعطاف­پذیری، آب گریزی خوب و به ویژه خواص عایقی مطلوب، برای مصارف مختلف عایق­سازی نظیر عایق­کاری تجهیزات حرارتی و مخازن، عایق­سازی دیوار‌ها و سقف ساختمان، لوله­گذاری در صنایع مختلف نظیر نفت و گاز، هوافضا، صنایع نظامی و صنعت ساختمان کاربرد زیادی دارد. وی افزود: از دستاوردهای این طرح تا کنون سه مقاله ISI، ۲ مقاله بین المللی و ۲ مقاله داخلی تهیه شده است. این پژوهش در مقطع دکتری نساجی با راهنمایی دکتر موسوی شوشتری و با مشاوره دکتر عبدوس و دکتر بهرامیان انجام شده است.




انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن