پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848597101
چگونه کودکم را به درس و مدرسه علاقمند کنم؟
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: چگونه کودکم را به درس و مدرسه علاقمند کنم؟
انجام تکالیف مدرسه یا به عبارتی ساده تر مشق شب زمان خاص خود را می طلبد. به عنوان مثال باید توانایی هر کودک را با خودش بسنجیم. زمانی که کودک حدود ساعت یک، دو بعدازظهر از مدرسه به خانه می آید ناهار می خورد بازدهی روزانه اش به حداقل می رسد.
معمولاً پدر و مادر وقتی می بینند فرزندانشان در انجام تکالیف مدرسه بی دقت شده اند و یا شاهد نمره های کم آنها هستند احساس مسئولیت و گناه می کنند و این مشکل را به کوتاهی خود نسبت می دهند، خود را مقصر دانسته و در پی جبران آن برمی آیند و به تبع آن سعی می کنند با کلام خوش، با جایزه و تشویق و یا حتی جریمه و تنبیه، معلم خصوصی یا مشورت با روانشناس، کودک را به حال خوبی برگردانند.
چگونه کودک را به درس علاقمند کنیم؟
بر همین اساس اکثر اوقات، بعدازظهرها خانه تبدیل به محل فشارهای روانی می شود که معمولاً انزجار کودک از درس و تکالیف مدرسه را به دنبال دارد. در حالی که می توان با روش های صحیح، آموزش و تکالیف مدرسه را برای بچه ها خوشایند و شیرین کرد.
انجام تکالیف مدرسه یا به عبارتی ساده تر مشق شب زمان خاص خود را می طلبد. به عنوان مثال باید توانایی هر کودک را با خودش بسنجیم. زمانی که کودک حدود ساعت یک، دو بعدازظهر از مدرسه به خانه می آید ناهار می خورد بازدهی روزانه اش به حداقل می رسد.
در این زمان لازم است کودک دو، سه ساعت استراحت کند و یا حتی وقت خود را نه در قالب برنامه ریزی بلکه به صورتی آزاد بگذراند، بازی کند، تلویزیون تماشا کند، به حیاط و فضای بیرون از خانه برود و به عبارتی «به فرمان های والدین گوش ندهد.» بعد از آن شرایط بچه ها مساعد انجام تکالیف شان هستند. اما از آنجایی که تمرکز کودک در هر سنی تفاوت می کند، والدین به این نکته نیز لازم است توجه کنند.
بچه های ۶ تا ۸ ساله مدت تمرکزشان حداکثر ۴۰ دقیقه ، بچه های ۹ تا ۱۱ ساله مدت تمرکزشان حداکثر ۶۰ دقیقه، بچه های ۱۲ تا ۱۴ ساله مدت تمرکزشان حداکثر ۹۰ دقیقه و بچه های بالای ۱۴ سال مدت تمرکزشان بیش از ۹۰ دقیقه است.
وقفه در یادگیری کودک ضروری است
همچنین زمان یادگیری نیز در سنین مختلف متفاوت است.
معمولاً هر کودک برحسب سن خود بعد از چند دقیقه از مدت یادگیری به یک زمان وقفه نیز احتیاج دارد. مثلاً کودک دوم و سوم راهنمایی اگر ۶۰ دقیقه به یادگیری می پردازد بعد از آن باید ۱۵ دقیقه استراحت کند. در این زمان باید کودک به کاری که علاقه دارد، بپردازد مثلاً خوردن آب نبات، شیرینی یا نوشیدنی و یا حتی تمرکز و یا فرورفتن در تخیلات خود. بنابراین در آن زمان سعی نکنید مزاحم زمان وقفه و تمرکز و استراحت او شوید.
برای انجام تکالیف کودک را عادت دهید سر ساعتی خاص شروع کند تا ریتم خاصی را به مرور پیدا کند و مانند غذا خوردن که خود به خود سر یک ساعتی خاص اشتهای خوردن پیدا می کنیم. یعنی از قدرت عادت ها می توانیم برای انجام تکالیف استفاده کنیم و کودک را به مرور شرطی نماییم. طوری که خودش سر ساعت معین پشت میز تحریرش بنشیند و بدون تذکرهای متعدد والدین به انجام تکالیفش بپردازد.
تنظیم تقویم آموزشی تفریحی برای کودکان
می توانیم برای او یک تقویم یا به عبارتی برنامه روزانه مشخص و تنظیم کنیم که البته فقط در آن زمان انجام تکالیف قید نشده باشد بلکه کارهایی مثل تماشای تلویزیون، فوتبال، خوابیدن، بازی، میهمانی و امور مربوط به نظافت اتاق نیز باشد. اگر کودک هر روز این برنامه را اجرا کند، بعد از چند هفته خواهید دید این برنامه برای او عادت شده و خود را ملزم به اجرای آن می کند.
کودک را در اجرای تقویم و برنامه روزانه تشویق کنید و اگر کودک در اجرای تقویم و برنامه روزانه سستی کرد با او زیاد بحث نکنید و او را زیاد سرزنش ننمایید. توضیح ندهید، بگذارید کودک کارش را تمام کند، پس از مدتی مثلاً هنگام خوردن شام با آرامش به او بگویید دوست دارم فردا به موقع کارهایت را شروع کنی.
سعی کنید طوری برنامه ریزی کنید که آخر هفته و تعطیلات مدرسه برای کودک شما خالی از هرگونه تکلیف و یادگیری باشد و او آخر هفته یا دست کم جمعه از هر مسئولیتی رها باشد و احساس شادی و آزادی کند.
تخلیه هیجانی کودکان را جدی بگیرید
به این نکته توجه داشته باشید که زندگی کودک تان فقط شامل مدرسه و تکالیف خانه نیست، بلکه گاهی لازم است تخلیه هیجانی واقعی با استفاده از کامپیوتر، بازی با دوستان و همسالان بخصوص بازی های دسته جمعی، ورزش، دیدن تلویزیون و خواندن کتاب های مورد علاقه، رفتن به یک گردش خانوادگی انجام شود.
اینها همان قدر مهم هستند که تکالیف مدرسه در درجه اهمیت قرار دارند. بنابراین نباید تکالیف مدرسه او حاکم بر خانواده باشد. اگر کودک به طور غیرمستقیم به اهمیت تحصیل و مورد استفاده آن پی ببرد خود به خود به درس علاقه مند می شود.
مثلاً کودک کلاس اول وقتی می بیند کم کم می تواند تابلوهای خیابان و کوچه و مغازه ها را بخواند، برچسب آب نبات و شیرینی و شکلات را به خوبی بخواند یا مثلاً با یاد گرفتن زبان انگلیسی بهتر و بیشتر می تواند وارد برنامه های کامپیوتر بشود و سر از اینترنت دربیاورد اینجاست که عملاً مورد استفاده درس و تکالیف را متوجه شده و به آن علاقه مند می گردد.
ضرورت ایجاد مکان یادگیری خوشایند
از دیگر نکاتی که باید والدین در مورد انجام بهتر تکالیف و یادگیری درس به آن اهمیت بدهند مکان یادگیری است که باید مکان یادگیری طوری باشد که کودک در آن احساس آرامش کند. چرا که در چنین محیطی خوشایند، یادگیری او چند برابر خواهد شد. ولی برعکس اگر در فضایی که برای کودک ناخوشایند باشد به قدری دچار فشار روانی خواهد شد که تا حدود ۵۰ تا ۱۰۰ درصد از یادگیری او کاسته می شود.
لازم است به محل یادگیری او توجه کنید و آن را به طور مناسبی آماده نمایید. سعی کنید محیط و فضای اتاق کودک را مساعد کنید و او را برای انجام تکالیفش در اتاق خود تشویق نمایید ولی هرگز او را به این کار وادار نکنید.
بچه ها باید اجازه دیدن تلویزیون را داشته باشند، اما برای زمان انجام تکالیف و یادگیری ممنوعیت دیدن آن باید رعایت شود. از دیدن برنامه های مختلف تلویزیون او را منع نکنید زیرا این کار موجب می شود که تلویزیون برای او جالب تر و خواستنی تر شود. بنابراین به اتفاق کودک تان برنامه های مناسب را انتخاب کنید و با هم به تماشای آن بنشینید.
اگر درست در زمان انجام تکالیف فیلم مورد علاقه یا یک برنامه ورزشی مهم پخش می شود او را تشویق کنید تکالیفش را قبل از آن برنامه انجام دهد. اگر برای دیدن آن برنامه ریزی نشده بود بگذارید استثنائاً آن برنامه را تا آخر ببیند اگر برایش جذابیت زیاد داشت او را از دیدن آن فیلم منع نکنید، زیرا ناکامی ندیدن ادامه فیلم هیجان انگیز موجب می شود او تکالیفش را بی علاقه انجام دهد و از پیشرفت یادگیری اش کاسته شود.
وسیله دیگری که برای کودک بسیار جالب است وجود کامپیوتر در خانه است که اولیا باید بدانند نمی توانند کامپیوتر را از فرزند خود جدا کنند یا حربه ای مستقیم در تنبیه فرزند خود برای انجام ندادن تکالیف بدانند بلکه می توانند حتی بسیاری یادگیری ها مانند آموزش زبان، ریاضی و جغرافی را با تهیه نرم افزارهای مناسب به کودک بیاموزند تا او با روشی خوشایند ضمن علاقه به کامپیوتر وظیفه انجام تکالیف را با هم به صورتی رضایت مند پیوند دهد.
کودک را نامحسوس کنترل کنید
زمانی که تکالیف کودک خود را کنترل می کنید نباید هر روز همه چیز را کامل نظارت کنید. زیرا این کار نه تنها در افزایش پیشرفت تحصیلی نقشی ندارد بلکه دانش آموز به مرور زمان و روز به روز استقلال خود را از دست می دهد و در مدرسه هم به امید کنترل و رسیدگی اولیا کمتر توجه می کند، زیرا کاملاً به ایشان تکیه می کند.
بهتر است فقط از کودک سؤال کنید که آیا همه چیز را انجام داده یا نه. از او بخواهید دفتر یادداشت خود را کنترل کند و هنگام بروز مشکل از کمک کردن به او دریغ نکنید. این روش بدان معنی نیست که در کنترل تکالیفش یکباره عقب نشینی کنید بلکه ابتدا یک روز در میان تکالیفش را ببینید پس از چهار هفته فقط ۲ بار در هفته و بالاخره اصلاً دیگر تکالیفش را نبینید.
بدین وسیله او را به این مسئله عادت دهید که خودش جوابگوی تکالیف خانه اش باشد. از او هر روز فقط دوستانه بپرسید که آیا همه کارهایش را انجام داده است. اگر تکالیفش را خوب انجام داده بود او را تحسین کنید. در غیر این صورت او را کمی راهنمایی کنید و بدین وسیله کودک تان به مرور احساس می کند که به او اعتماد دارید و او را مستقل می بینید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
پیوند سست خانه و مدرسه چگونه محکم می شود؟
پیوند سست خانه و مدرسه چگونه محکم می شود بیست و چهارم مهر روز پیوند اولیا و مربیان است یک روز نمادین که آغازگر هفته پیوند است و هدفش پیوند دادن خانواده دانشآموزان با مسئولان مدرسه به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران برای بیشتر دانشآموزان قدیم انجمن اولیا و مربیان یادآورتعلیم و تربیت در 180 روز تعطیل مدرسه
با علیرضا حاجیانزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تعلیم و تربیت در 180 روز تعطیل مدرسه امروز را در تقویم روز جهانی کودک نامیدهاند زمان کودکی ما تنها کاری که برای این روز میکردند این بود که تلویزیون چند ساعت بیشتر برنامه کودک پخش میکرد مثلا شبکه دو بخشی ازدزد مدرسه دستگیر شد
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۱ رئیس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی از دستگیری مرد معتادی که اقدام به سرقت از یکی از مدارس شرق مشهد کرده بود خبر داد سرهنگ حسین بیدمشکی در گفتوگو با خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در تشریح جزئیات این خبر گفت به دنبال دریافت گزارشی مبنساعتی برای تشویق کتابنخوانی! در مدرسهها
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۹ متاسفانه در حال حاضر یا زنگ کتابخوانی در مدرسهها وجود ندارد یا مثل درس هنر ماهیت خود را از دست داده است جمالالدین اکرمی - نویسنده و تصویر گر کتابهای کودکان و نوجوانان - در گفتوگو با ایسنا با بیان این مطلب تصریح کرد به نظر میرسد بخش کتاب و ارسال آنمدرسه علمیه الزهرا بوشهر به بهرهبرداری رسید
استانها جنوب بوشهر مدرسه علمیه الزهرا بوشهر به بهرهبرداری رسید بوشهر - خبرگزاری مهر مدرسه علمیه الزهرا بوشهر در آئینی با حضور نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه بوشهر و معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور به بهرهبرداری رسید به گزارش خبرنگار مهر نماعلام شهریه مدرسه اتباع تا آخر مهر
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۲ طی ماههای اخیر اظهاراتی مبنی بر تخلف آموزش و پرورش در دریافت وجه از دانشآموزان اتباع غیر ایرانی برای ثبت نام در مدارس شنیده شد که مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این باره گفت قرار بر عدم دریافت شهریه نبوده است اسفندیار چهاربند در گفتوگو با خبرنگارمعاون ترافیکی پلیس راهور تهرانبزرگ در گفتوگو با فارس: فرمان ایست گذربان مدرسه به منزله فرمان پلیس راهور است
معاون ترافیکی پلیس راهور تهرانبزرگ در گفتوگو با فارس فرمان ایست گذربان مدرسه به منزله فرمان پلیس راهور است سرپیچی از آن جریمه داردمعاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ گفت فرمان ایست گذربان مدرسه به معنای فرمان ایست پلیس راهور است و اگر خودرویی از این فرمان سرپیچی کند در صورتاولین المپیاد ورزشی درون مدرسهای از26 مهر درمدارس قرچک برگزار می شود
مدیرآموزش وپرورش شهرستان قرچک اولین المپیاد ورزشی درون مدرسهای از26 مهر درمدارس قرچک برگزار می شود خبرگزاری پانا همزمان با فرارسیدن هفته تربیت بدنی اولین المپیاد ورزشی درون مدرسهای دررشته های مختلف ورزشی از26 مهر درمدارس شهرستان قرچک برگزارمی شود ۱۳۹۳ جمعه ۲۵ مهر ساعت 10 33معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران در گفتوگو با فارس خبر داد آغاز المپیاد ورزشی درونمدرسهای ا
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران در گفتوگو با فارس خبر دادآغاز المپیاد ورزشی درونمدرسهای از ۲۶ مهرماهمعاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران گفت ۳ میلیون دانشآموز دختر و پسر و در همه مقاطع تحصیلی از سراسر کشور در المپیاد ورزشی درونمدرسهای شرکت میکمدیر کل آموزش و پرورش تهران در گفتوگو با فارس تشریح کرد جزئیات واگذاری 24 مدرسه دولتی به بخش خصوصی در تهران
مدیر کل آموزش و پرورش تهران در گفتوگو با فارس تشریح کردجزئیات واگذاری 24 مدرسه دولتی به بخش خصوصی در تهرانمدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران جزئیات واگذاری 24 مدرسه دولتی به بخش خصوصی در تهران را تشریح کرد اسفندیار چهاربند مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار آمواز هفته دیگر آغاز میشود برگزاری المپیاد درون مدرسهای در مدارس زنجان
از هفته دیگر آغاز میشودبرگزاری المپیاد درون مدرسهای در مدارس زنجانمعاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت از هفته آینده المپیاد درون مدرسهای در مدارس استان زنجان برگزار میشود ذبیحالله تاراسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اهمالمپیاد ورزشی درون مدرسه ای به استعداد یابی دانش آموزان کمک می کند
معاون استاندار المپیاد ورزشی درون مدرسه ای به استعداد یابی دانش آموزان کمک می کند همدان - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان گفت المپیاد ورزشی درون مدرسه ای به استعداد یابی دانش آموزان در عرصه ورزش کمک می کند به گزارش ایرنا محمد ابراهیم الی تبار روز شنبه در آیین افرئیس اداره آموزش و پرورش بادرود خبر داد افتتاح نخستین مدرسه خیرساز در منطقه امامزاده بادرود
رئیس اداره آموزش و پرورش بادرود خبر دادافتتاح نخستین مدرسه خیرساز در منطقه امامزاده بادرودرئیس اداره آموزش و پرورش بادرود گفت به همت خانواده مرحوم محسن غلامی نخستین مدرسه خیرساز منطقه امامزاده بادرود در روستای اریسمان به بهرهبردای رسید به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز عبدالله امدیر آموزش و پرورش روانسر: انجمن اولیا و مربیان از ارکان اصلی مدرسه محسوب میشود
مدیر آموزش و پرورش روانسر انجمن اولیا و مربیان از ارکان اصلی مدرسه محسوب میشودمدیر آموزش و پرورش شهرستان روانسر گفت انجمنهای اولیا و مربیان حلقه اتصال دو نهاد تاثیرگذار خانه و مدرسه در تعلیم و تربیت دانشآموزان محسوب میشود به گزارش خبرگزاری فارس از روانسر امانالله فرجی بعدمشاور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش: ساعت ورزش مدارس افزایش مییابد/ آغاز المپیاد ورزشی درونمد
مشاور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ساعت ورزش مدارس افزایش مییابد آغاز المپیاد ورزشی درونمدرسهای از ۲۶ مهرمشاور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزایش ساعت ورزش مدارس را یکی از برنامههای آینده وزارت آموزش و پرورش برشمرد به گزارش خبرگزاری فارس ازساخت مدرسهای به نام حضرت معصومه(س) در ماداگاسکار
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۰ رئیس خوجههای ماداگاسکار از فعالیت مدرسهای به نام حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها در این کشور خبر داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم نواز مولو رئیس خوجههای شیعه اثنی عشر ماداگاسکار که به میزبانی جامعةالمصطفی العالمیه در قمفرماندار: میانه مهد خیرین از جمله مدرسه سازو مدرسه یاراست
فرماندار میانه مهد خیرین از جمله مدرسه سازو مدرسه یاراست تبریز- ایرنا- معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه شهرستان میانه گفت این شهرستان مهد خیرین از جمله مدرسه ساز و مدرسه یار بزرگواری است که عرق به زادگاه خود را اصلی ترین وظیفه می دانند به گزارش ایرنا اسماعیل حیدر-